Sayın GAME MASTER [GM] Kişiler benim üyeliğimde galiba bir sorun var. Pazar günü susturulmam açıldı kimseyle konuşmadım yani ağır söz ile konuşmadım tatlı tatlı konuştum fakat sabah bakıyorumki üyeliğim yine susturulmuş bunun sebebi nedir söyler misiniz?
Neden boşuna susturulduğumu açıklar mısınız?
İyi Güler , İyi Forumlar.
Game Master [GM] Kişilerden Yardım Bekliyorum
- SpyderFreak
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Tılsım
Re: Game Master [GM] Kişilerden Yardım Bekliyorum
Daha önceden sarf ettiğin kelimeler ve buna bağlı olarak edilen şikayetler daha yeni cezalandırılmıştır.
Eğer haksız yere susturulma aldığını düşünüyorsan www.istanbuloyun.com/support.aspx Ceza İtiraz bölümünden aldığın cezaya itiraz edebilirsin.
Eğer haksız yere susturulma aldığını düşünüyorsan www.istanbuloyun.com/support.aspx Ceza İtiraz bölümünden aldığın cezaya itiraz edebilirsin.
Spyderfreak ismi başka biri tarafından açılmıştır, adıma bir şey istenirse vermeyin. Mesuliyet kabul etmiyorum, oluşabilecek sorunlardan sorumlu değilim.
- RizeLee
- FareAdam Düşmanı
- Klan: Arzın Çocukları
Saol kardeş destek formunu doldurdum umarım yazdıklarımı göze alırlar dikkat edipte okurlar.
İyi Günler , İyi Forumlar.
- izhar
- İstihbarat Üyesi
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Friends Of Heaven
tolgacım çarına başkası girmıyordur inşRizeLee yazdı:Saol kardeş destek formunu doldurdum umarım yazdıklarımı göze alırlar dikkat edipte okurlar.
o gırende edebılır kufr
genede destek sık sık msj at
1 msj la ılgılenmezler 5 msj hakkın varsa hepsını kullan
kanunixxbaşkan
Merhaba,
Üyeliğinize verilen ceza işleminin yanlış olduğunu düşünüyorsanız bunu ceza itiraz hakkınız ile dile getirebilirsiniz.Forumlarımızda yapmış olduğunuz bu tür itirazlar dikkate alınmamaktadır.
İKV Destek Formuna giderek bildirim tipini Ceza itiraz/Bilgilendirme olarak belirleyip başvuruda bulunabilirsiniz.
İKV Destek Formu için http://www.istanbuloyun.com/support.aspx
Üyeliğinize verilen ceza işleminin yanlış olduğunu düşünüyorsanız bunu ceza itiraz hakkınız ile dile getirebilirsiniz.Forumlarımızda yapmış olduğunuz bu tür itirazlar dikkate alınmamaktadır.
İKV Destek Formuna giderek bildirim tipini Ceza itiraz/Bilgilendirme olarak belirleyip başvuruda bulunabilirsiniz.
İKV Destek Formu için http://www.istanbuloyun.com/support.aspx