Kardeşlerim İkv Çok Zevkli Eğlenceli Bi o kadarda Zor Hırız Kaynayan Bi oyun 2 maden için Neler yapan İnsanlar var Daha dün üyeligimdeki Bütün madenler Boşalmış Bulunmaktadır Hakkınızı Helal Edİn Yolunuz Açık Olsun .. Sadece Belirtmek İstedim Sizleri Ve İkv yi Çok Özliyeceğim .. Çok dostum Oldu Rüya gibiydi Taki Çarım Soyulana kadar .. Memo Gİder efkar Biter Uğurbarış Karakteri İle arkadaşım Oynıyacak Allaha Emanetsiniz Kardeşlerim
Uğurbarış - Thememo
LONCA KARARGAH
Söz konusu olan vatansa, gerisi teferruat !!! Mustafa Kemal ATATÜRK
846can yazdı:Kardeşlerim İkv Çok Zevkli Eğlenceli Bi o kadarda Zor Hırız Kaynayan Bi oyun 2 maden için Neler yapan İnsanlar var Daha dün üyeligimdeki Bütün madenler Boşalmış Bulunmaktadır Hakkınızı Helal Edİn Yolunuz Açık Olsun .. Sadece Belirtmek İstedim Sizleri Ve İkv yi Çok Özliyeceğim .. Çok dostum Oldu Rüya gibiydi Taki Çarım Soyulana kadar .. Memo Gİder efkar Biter Uğurbarış Karakteri İle arkadaşım Oynıyacak Allaha Emanetsiniz Kardeşlerim
Uğurbarış - Thememo
LONCA KARARGAH
O madenleri boşaltanın ta allah belasını versin o zaman üzülme kardeşim
memo kardesım 8 yıllık arkadasız kardesız carların bıze emanet thememo yu dızecem ıstedın zaman gır oyna ama oyle pat dıye veda dıye bırsey yok ya hep beraber bırakacaz yada hepımız oynayacaz o madenlerı calanın Allah bın belasını versın kardesım daha fazla burda yazmanın manası yok skypede konsuruz zaten