Çemberlitaş girme Görevi hak!

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Fighter
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos

Çemberlitaş girme Görevi hak!

Mesaj gönderen Fighter »

Bu gün Arkadaşlarla toplandık Çemberlitaş için hazırlandık girmeye karsımıza cemberlıtaş gorevını yapmamıssınız falan gıbı bır seyler cıktı.Junonu yapmak gerekıyormus.Cemberlıtasla junonun ne alakası var oyunda suruyle Junon gorevını yapmamış ınsan değil.Mübarek Dev ana gıbı bır sey de değil hanı gıdelım keselım dıyıcez çok zor kesiliyor.BeyazKosk Sunucusunda bu Junon kesemeyenler cemberlıye gıremıyor diye çok haykıran var inanıyorum ki diğer sunuculardada öyledir.

Oyundaki yetkili kişilerin bu olaya el atması gerektiğini düşünüyorum.En azından çemberlitaşda görev yapamayalım ama girelim.Junonu yapamayanların girmemesi çok saçma herkesin çevresi loncası yok .Yetkilere rica ediyorum bu yazıklarımı ciddiye alsınlar.
.......Byxerorr
.......Cezorapx (Ecel Getiren)
TeknoBYraM
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Lonca: ASiL

Re: Çemberlitaş girme Görevi hak!

Mesaj gönderen TeknoBYraM »

KArdeş kusura bakmada junonu kesemeyen insanların çemberlide ne yapmasını bekliyosunuz??? Tamam benimde sadece 1 charım yapabildi junonu arkadaşlarım var rahatça girerim ama o duruma gelememiş charların girmesi sadece para kaybıdır sizede...
GaFFaRMaTiK İçin Tıklayın

TeKNoByrMxBizans
TeKNoMGCxBizans
Teknosifa
{Rehber} Teknobyram
Kullanıcı avatarı
Fighter
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

Mesaj gönderen Fighter »

kARDEşim düşüncene saygı duyuyorum ama katılmıyorum.Junon herkesın kesıcegı bır sey değil.Tamam ben Hıc bır sey olmasın demıyorum olsun ama kenanı kesmeyen gıremesın kenan ıle Junon arasındakı farkı bılırsın.Junonu herkes kesemez.Kenanıda herkes kesemez ama oyunu kavramış kişiler kesebılır.

Bır yetkılının bu sayfaya gelıp acıklama yapmasını rıca ediyorum.Tabı tenezül ederlerse.
.......Byxerorr
Kullanıcı avatarı
bilinmez
Dış Şehir Gezgini
Dış Şehir Gezgini
Sunucu: Sancak

Mesaj gönderen bilinmez »

TeknoBYraM yazdı:KArdeş kusura bakmada junonu kesemeyen insanların çemberlide ne yapmasını bekliyosunuz??? Tamam benimde sadece 1 charım yapabildi junonu arkadaşlarım var rahatça girerim ama o duruma gelememiş charların girmesi sadece para kaybıdır sizede...
Allah aşkınaolayı biliyomusun 30 canda junondan düştüm ve belki arkadaşlar ucundan görmekistiyolar herkes sizin gibi 10 saat pc de değil.
Kullanıcı avatarı
Aedan
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Aedan »

Çemberlitaş'la,Migrat'ın alakası şu,
İki görev de Arzuhalci ile bağlantılıdır.
Arzuhalci görevleri zincir halindedir.Zincirde boşluk olursa devamı gelmez.
Bu yüzden sonraki görevi almak için önceki görevleri tamamlamak gerekir.
"Everything starts in the head"

Resim
Resim
TeknoBYraM
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Lonca: ASiL

Mesaj gönderen TeknoBYraM »

Aedan yazdı:Çemberlitaş'la,Migrat'ın alakası şu,
İki görev de Arzuhalci ile bağlantılıdır.
Arzuhalci görevleri zincir halindedir.Zincirde boşluk olursa devamı gelmez.
Bu yüzden sonraki görevi almak için önceki görevleri tamamlamak gerekir.
Arzuhalci zaten olay adam :D arkadaşlar bu arada 3 charım var geliştirdiğim sadece 1 i junon yapabildi dierleri bekliyo :D ha çemberliye girmek diyosanız girdik kaos görevini fln yaptık ama yani onu yapmak bile olak taarruzdan dolayı :D kesmeden ;)
GaFFaRMaTiK İçin Tıklayın

TeKNoByrMxBizans
TeKNoMGCxBizans
Teknosifa
{Rehber} Teknobyram
Kullanıcı avatarı
Fighter
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

Mesaj gönderen Fighter »

guncelll
.......Byxerorr
Kullanıcı avatarı
NewKULL
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen NewKULL »

Çok güçlü olmasada organize olabilecek bir grup hazırlayabilirsiniz. İYİ FORUMLAR...

NewKULL
Emekli Forum Denetmeni ve Oyun içi Rehberi B-)

1 Kasım 2007den beri İKV'deyim "KULLGERETTA"...

Bana ulaşmak isterseniz...

facebook.com/DenizCx

twitter.com/CaptainDC

instagram.com/deniz7ceylan

İyi oyunlar Neferler!
Kullanıcı avatarı
turkoxHAMSTER
Praetorian Piyadesi
Praetorian Piyadesi
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen turkoxHAMSTER »

Junonu kesemeyen bir grup ÇEMBERLİ GİRİŞİNDEKİ 2 TANE AYGITI DAHİ kesemez..Kusura bakma :)
Kullanıcı avatarı
YaLnIzKaLp
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Teşkilat
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen YaLnIzKaLp »

Fighter yazdı:Bu gün Arkadaşlarla toplandık Çemberlitaş için hazırlandık girmeye karsımıza cemberlıtaş gorevını yapmamıssınız falan gıbı bır seyler cıktı.Junonu yapmak gerekıyormus.Cemberlıtasla junonun ne alakası var oyunda suruyle Junon gorevını yapmamış ınsan değil.Mübarek Dev ana gıbı bır sey de değil hanı gıdelım keselım dıyıcez çok zor kesiliyor.BeyazKosk Sunucusunda bu Junon kesemeyenler cemberlıye gıremıyor diye çok haykıran var inanıyorum ki diğer sunuculardada öyledir.

Oyundaki yetkili kişilerin bu olaya el atması gerektiğini düşünüyorum.En azından çemberlitaşda görev yapamayalım ama girelim.Junonu yapamayanların girmemesi çok saçma herkesin çevresi loncası yok .Yetkilere rica ediyorum bu yazıklarımı ciddiye alsınlar.

Junon Basit İşi Azda Olursa Bilirsen , Şapkalı Adamla Arzuhalcinin , Arzuhalci İLe Çemberlitaş'ın
Bağlantısı Olduğu İçin Alakası Vardır Kardeşim O Yüzden Junonu Kesmek Gerekiyor. Yoksa Fare Adam Köy Fotoyla Çemberlinin Ne Alakası Var Derdik :lol:
Çemberlideki Boss lara bakarak Junonun Pelerinini Öperim Sonra Keserim ... :lol:

turkoxHAMSTER yazdı:Junonu kesemeyen bir grup ÇEMBERLİ GİRİŞİNDEKİ 2 TANE AYGITI DAHİ kesemez..Kusura bakma :)
girişteki aygıtlar zor kesiliyor zaten alan dar :twisted: :lol:
Resim
IIIYaLnIzKaLpIII(49)
IIYaLnIzKaLpII(49)
Ilxyalnızkalpxll (49)

'

“Genel Etkileşim” sayfasına dön