YENİLER İÇİN
-
- Kadim Hidra Avcısı
- Sunucu: Meran
Re: YENİLER İÇİN
Karakter açmayı unutmayın=)
- HarbicocuK
- Tılsım Tanığı
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Lodos
- Lonca: Team
Arasdagli yazdı:asla küfür etmeyin, milletin karakterinde, parasında gözünüz olmasın, hırsızlık yapmayın, başkaları kasarken adamın çektiği yaratığa dalmayın, herkese karşı saygııl olun, görevlerde yardıma gidin, kısa sürede arkadaşlarında paranda iteminde her şeyin olur. en önemlisi saygınlığının olması.
- Unrulyxboys
- İri Fare Avcısı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Lodos
HarbicocuK yazdı:Arasdagli yazdı:asla küfür etmeyin, milletin karakterinde, parasında gözünüz olmasın, hırsızlık yapmayın, başkaları kasarken adamın çektiği yaratığa dalmayın, herkese karşı saygııl olun, görevlerde yardıma gidin, kısa sürede arkadaşlarında paranda iteminde her şeyin olur. en önemlisi saygınlığının olması.
BAŞKA SÖZE GEREK YOK ÇOK DOĞRU SÖYLEMİŞSİN KARDEŞ
KUKLACI
SAVAŞCI

SAVAŞCI

Bu dediklerin pluslular için geçerli ya plusu olmayanlar ??Gargoyle35 yazdı:turkoxHAMSTER yazdı:baştan paranızın olmasını istiyorsanız yaratıklardan düşen efsunsuz itemleri toplayıp düzenli olarak işportaya satın.1-2 haftada 100 bni geçer emin olun paranız.
1-2 haftada 100 bin mi35 lvlden sonra yeraltına inip kasarsanız günde 1 m sadece işportadan kazanırsınız urban kolye yüzük düşersede + 3 4 m eder.Ben böyle 3 günde 10 m kastım.Tabi şanslıydım biraz.2 Urban yüzük 1 urban kolye düşürdüm
![]()
Meteorteamxthree
İnfazteamrapper
~ Since BeTa ~
İnfazteamrapper
~ Since BeTa ~
Vandervaart yazdı:Karakter açmayı unutmayın=)
Meteorteamxthree
İnfazteamrapper
~ Since BeTa ~
İnfazteamrapper
~ Since BeTa ~
- Gargoyle35
- Mezarlık Bekçisi
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Deva
Plusı olmayanlar daha sağlam item düşüyorur onu napcazrapper yazdı:Bu dediklerin pluslular için geçerli ya plusu olmayanlar ??Gargoyle35 yazdı:turkoxHAMSTER yazdı:baştan paranızın olmasını istiyorsanız yaratıklardan düşen efsunsuz itemleri toplayıp düzenli olarak işportaya satın.1-2 haftada 100 bni geçer emin olun paranız.
1-2 haftada 100 bin mi35 lvlden sonra yeraltına inip kasarsanız günde 1 m sadece işportadan kazanırsınız urban kolye yüzük düşersede + 3 4 m eder.Ben böyle 3 günde 10 m kastım.Tabi şanslıydım biraz.2 Urban yüzük 1 urban kolye düşürdüm
![]()
- senhar15
- Demirci Çırağı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
öyle bi şey yokGargoyle35 yazdı:Plusı olmayanlar daha sağlam item düşüyorur onu napcazrapper yazdı:Bu dediklerin pluslular için geçerli ya plusu olmayanlar ??Gargoyle35 yazdı:turkoxHAMSTER yazdı:baştan paranızın olmasını istiyorsanız yaratıklardan düşen efsunsuz itemleri toplayıp düzenli olarak işportaya satın.1-2 haftada 100 bni geçer emin olun paranız.
![]()
![]()
IIGoDIIMaSTeRII [(^)Ejder Asa]
ÇeRKeZHaSaNCaN [(^)İbn-i Sina Modeli Cevriye Sultan Modeli Çıbanlı Akrep (Asa)]
IIGoDIIQeeN [(^)Ecel Getiren]
ÇeRKeZHaSaNCaN [(^)İbn-i Sina Modeli Cevriye Sultan Modeli Çıbanlı Akrep (Asa)]
IIGoDIIQeeN [(^)Ecel Getiren]
Gargoyle35 yazdı:Plusı olmayanlar daha sağlam item düşüyorur onu napcazrapper yazdı:Bu dediklerin pluslular için geçerli ya plusu olmayanlar ??Gargoyle35 yazdı:turkoxHAMSTER yazdı:baştan paranızın olmasını istiyorsanız yaratıklardan düşen efsunsuz itemleri toplayıp düzenli olarak işportaya satın.1-2 haftada 100 bni geçer emin olun paranız.
![]()
![]()
Yok artık ne daha sağlamı bence bol keseden sallıyorsun
Meteorteamxthree
İnfazteamrapper
~ Since BeTa ~
İnfazteamrapper
~ Since BeTa ~
" Büyülü eşya düşürme olasılığın 3 kat daha fazla olsun " maddesini atalım gitsin o zaman 
Meteorteamxthree
İnfazteamrapper
~ Since BeTa ~
İnfazteamrapper
~ Since BeTa ~