Canerxk Çanlındı

Kuklacı sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
canerxk
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Arzın Çocukları

Canerxk Çanlındı

Mesaj gönderen canerxk »

Beyler ve Bayanlar Canerxk çalnmıştır... Hırsız Kısaxwistondur bunu biliyorum. Hırsıza göz açtırmayınız... elimizden geleni yapalım... Lütfen Yardım edin :cry:
PitbuLL
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi

Re: Canerxk Çanlındı

Mesaj gönderen PitbuLL »

Merhaba,

Çalınan karakterlerini kurtarabilmeniz için karakterlerinizin arka planda saklanması gerekmektedir. Karakterlerinizin arka planda saklanması için de karakterleriniz silindiği an üyeliğinizde Plus Paket veya Karakter Sigortası aktif olarak bulunmalıdır.

Karakterleriniz arka planda kaldığı sürece karakterlerinizi kurtarabilirsiniz. Üyeliğinizde Karakter Sigortası bulunmalı veya en az 1 kere İKV Özel Sürüm Kutu kodu aktif etmiş iseniz http://istanbuloyun.com/CharacterUndo.aspx sayfasından kurtarılabilecek karakterlerinizi görebilir ve kurtarabilirsiniz.

Leoxonur
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen Leoxonur »

Evet senı tanıyorum caner ve çok üzüldüm ..

Şimdi sana yöneticinin söylediğini açıklayayım..

Karakter sigortası alıcan PARA VERİP ;)
Ondan sonra yüklicen karakterine ..
Anca ozaman geri alabirsin
PARA veripde karakter sigortası almamıssan karakterini /nah alırsın ... Demek istiyo :)
Kullanıcı avatarı
VatanXLydeR
Meteor Kaşifi
Meteor Kaşifi
Sunucu: Kuklacı
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Raiders Of Anatolia

Mesaj gönderen VatanXLydeR »

PitbuLL yazdı:Merhaba,

Çalınan karakterlerini kurtarabilmeniz için karakterlerinizin arka planda saklanması gerekmektedir. Karakterlerinizin arka planda saklanması için de karakterleriniz silindiği an üyeliğinizde Plus Paket veya Karakter Sigortası aktif olarak bulunmalıdır.

Karakterleriniz arka planda kaldığı sürece karakterlerinizi kurtarabilirsiniz. Üyeliğinizde Karakter Sigortası bulunmalı veya en az 1 kere İKV Özel Sürüm Kutu kodu aktif etmiş iseniz http://istanbuloyun.com/CharacterUndo.aspx sayfasından kurtarılabilecek karakterlerinizi görebilir ve kurtarabilirsiniz.

Özet: Para verin :) Yazık :)

Gecmıs olsun..

“Genel Sohbet” sayfasına dön