Can Kurtaran Gereksiz (?)

Yaradılışın yardımcıları şifalı dualarını bir arada tutarak var olmanın derinliklerini irdeliyorlar
Kullanıcı avatarı
waterfall
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Sunucu: Meran
Klan: Arzın Çocukları

Can Kurtaran Gereksiz (?)

Mesaj gönderen waterfall »

Arkadaşlar bence can kurtaran gereksiz. 49 olduktan sonra işe yaramıyor. Neden klan şifacıları için yetenekler yazınca can kurtaran da yazıyorsunuz , anlamıyorum. Hayır bu can kurtaran klanda işe yarıyorsa birisi açıklasın lütfen
DoGanSarLi
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Re: Can Kurtaran Gereksiz (?)

Mesaj gönderen DoGanSarLi »

Can kurtaran sadece Bombalar için değildir.Örneğin Klan savaşındasın ve sizin klandan bir savaşçıya Can Kurtaran bastın.Eğer bi büyücü Kons açıp o savaşçıya kritik büyü atarsa en az 3000 yer ama Can kurtaran bastığın için savaşçı 300 yer ;)
Kullanıcı avatarı
ikvm
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Sancak
Klan: Lodos

Mesaj gönderen ikvm »

aldığın her hasarı %90 düşürür buda şifacılar için çoook önemli bir özellikdir

bak sana başımdan geçen bir anımı anlatayım

em ye bn girdim bakdım 2 büyü var 3 savaşcı dedim kesin biz bittik nese zevkine durdum büyücülere 2 kez vuruor savaşcıalr canları oluor 10 bn ck atıorum 3. vuramıorlar o arada büyücünün kaçma şansı oluyor yada kutup açıor zihin atıor burada ölmesini engellemiş oluyoruz ve büyük bir dertten kurtulmuş oluyoruz o 2 büyücü bnm çevremde dolandılar çember açtığım için ikisininde canı doluyordu ve cklerini hiç eksik etmediğim için büyük hasarlardan kurtulup savaşcıyı aralarında oynatıorlardı

başka bir örnek gene em de ruh kalkanım bittiği anda max savaşcı bana 2500 üstü vuruşlar vurursa engellemek için ck açarım hasar düşer o aradada ruh kalkanı açabilirim büyük hasardan kurtulabilirim

1 can kurtaran 3 kudret harcar 1 şifa 11 kudret 4 kez can kurtaran açarsın savaşcı sana 2000 vuruor diyelim 2000 x 4 8000 aldığın hasar ck sayesinde 800 olur 1 şifa basarsan kritiksiz 8000 basabilecekmisin ??? bn hiç sanmıyorum ama 800 basarsın :D

umarım ck nin ne kadar çok önemli olduğunu ve cksiz şifanın işinin çok zor olduğunu anlamışsındır.
ResimResimResim
________________________________________________________________________________
Kullanıcı avatarı
AsiLan
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen AsiLan »

Doqru soyLuyorsun ama KLanda kaLdırıp hemen Ona Can kurtaran atman Lazım ama 1 vereceksın Ve onun yerine İyleştirme Çemberi 15

:arrow: :!: Jansız :arrow: :!:
Kullanıcı avatarı
abuzeddin
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Lonca: Academy Of War

Mesaj gönderen abuzeddin »

bende düşündüm ck ya vermiyim dedim kaldırmayı 15 yapim dedim ama olmadı ck daha iyi :D
Yine yeniden KROSPOWER Yine yeniden.
Kullanıcı avatarı
konfucyus
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen konfucyus »

kullanma yerine göre her yeteneğin ayrı bir özelliği vardır. sadece bunun üzerinde biraz kafa yormanız lazım.

zira yeraltında kasmak istiyorsanız cin mağrasında veya meran labirentine giderken ck şart. ama bir buz büyücüsü keserken yada meran muhafızı yada gece bekçilerini keserken ck şart değil.

ama eğer klanda savaşıyorsan cankurtaran şart. kendin için değilse bile grubundaki kişiler için şart.

düşün bir adama 5 kişi dalıyor ve sen 5 saniyede bir can basabiliyorsun. bi can bastın ki kritik gelmedi ardından cankurtaranı atarsın ki adamın az hasar alsın. ardından gene can bas ve adamı kurtar.

sadece yetenekleri nerde ve nasıl kullanacağına bağlı onu çözdün mü gerisi çorap söküğü gibi gelir.

konfüçyüs
kazanılmış hiçbir başarı tesadüf değildir.

Cahiller; cehaletlerini kendilerine verilen yetkiyi kullanarak örtbas etmeye çalışırlar....
Kullanıcı avatarı
1EngiN1
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen 1EngiN1 »

Benim bu yeteneği en çok kullandığım yer grubumdaki büyücüleri yaşatmaktır.Örn. c.k yeteneği olmadan ben hiç bir şifacının 2 savaşçı karşısında grubundaki büyücüyü koruyabileceğini düşünmüorum.Bunun şifacıya klan savaşında kattığı avantajları da silip atamayız.evetbence de klan savaşında c.k şart.

Etolford
Etolford ///// Eminönü //// Fierce

“Şifacı” sayfasına dön