Merhaba arkadaşlar bana şaheser konusunda yardım edecek bir lonca arıyorum ya da Grup bölgelerine girecek lütfen artık olumlu bi lonca cevap atsın yoksa oyun artık bana sıkıcı gelmeye başladı
Not:Konuyu kirletmeyin bilalx e gir diye bişeyler olursa konuyu sildirilmesini talep edeceğim
Çok ciddi bir mesele lütfen
LONCA
- Thrashmetal
- Çınaraltı Müdavimi

- Sunucu: Meran
- ozgur145353
- Cin Avcısı

- Sunucu: Sancak
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Anadolu Nefesi
- Thrashmetal
- Çınaraltı Müdavimi

Re: LONCA
çıkar amaçlı değil bak arkadaşım oyundan canım sıkılımaya başladı ve bende gb lere girip oyun zevk almak istiyorm anladınmı şaheseri de boşverdim
- Thrashmetal
- Çınaraltı Müdavimi

Konuyu kaldırabilirmisiniz sayın yöneticiler adam gibi lonca istedik o da yok sancakta
- Thrashmetal
- Çınaraltı Müdavimi

rangar şakamı yapıyorum ben bu konuyu açarken canımmı istedi açayım böyle beni grup bölgelerine alacak olan şaheseride boşverdim oyundan zevk almak istiyorum artık sıkıcı gelmeye başladı oyun bana
walla sen bu kafayla zor girersin loncaya kimse seni böyle loncaya almaz konu açmışsın bideThrashmetal yazdı:rangar şakamı yapıyorum ben bu konuyu açarken canımmı istedi açayım böyle beni grup bölgelerine alacak olan şaheseride boşverdim oyundan zevk almak istiyorum artık sıkıcı gelmeye başladı oyun bana
Hastasıyız DeDeeeee.....
- Thrashmetal
- Çınaraltı Müdavimi

Konu Kilit