Yöneticiler!Adam gibi yapın işinizi.

Beyaz Köşk sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
tugay07
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Sunucu: Beyaz Köşk

Yöneticiler!Adam gibi yapın işinizi.

Mesaj gönderen tugay07 »

Yaklaşık dört yıldır devam ettirdiğim ikv oyun hayatıma iki ay önce son verme kararı aldım.Yaklaşık 1.5 ay boyunca karakterlerime girmedim.Üç ayrı hesabımda sobeeydi.
11.04.2011 günü telefonuma "İşleminiz gerçekleşmiştir" yazan mesaj geldi sobee'den.Hesabıma girdim onca emek vererek dizdiğim akçe alıp plus alıp birşeyler yapmaya çabaladığım büyü karakterim
** HaNİBaLxxiNtİKaM başka bir hesaba aktarılmış(Fulldür sadece alter zırh yoktur. yükseltilmiş ejder vs...)
**Hanniballxgirlll ve Saqo karakterim de silinmiş.(Binlerce maden bulunmaktaydı.Kasa karakterimdi girlll.)
**Yerlerine 1 levellik karakterler açılıp bana küfredilmiş.
Sobeeye güvenip karakterlerimizi emanet ediyoruz.Sobee eşek şakası niteliğinde bir süprizle kaldırıyor onay kodunu ve bize avcumuzu yalamak düşüyor.
**11 Mayıs gününden beri onlarca mesaj atmama rağmen sözde yardımcı ve destek ekibinize dönüpte bana tek bir cevap bile vermedi.

Yaptığınız Yenilikler e gelince de;Hepinizden Allah razı olsun.Hırsızlar bayram etti sayenizde.İsim değiştirme getirdiniz adamlar kayıplara karıştı.Karakter aktarmanın onay kodunu kaldırdınız adamlar yine bayram etti.
Twitterdan Mevlüt Dinc'e mesaj bırakıyorum son çare.Bana sobee ye mesaj bırak arkadaşlar yardımcı olur diyor.Sobee ye doğrudan mesaj atıyorum desteğe mesaj bırak ilgilenirler diyorlar.Desteğe mesaj atıyorum desteğin umrunda değil.
Buraya yazıyorum son olarak ama biliyorum kapatacaksınız sizde konuyu.
O karakter gelmezse geri üzerinde harcadıgım tüm vaktim ve emeğim hepinize haramm olsun! Allah'm çıkarsın bi yerinizden inşallah!!!

Eskiler tanır....
Haniballllll ; )
Kullanıcı avatarı
VaMoSBieN
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Klan: Lodos

Re: Yöneticiler!Adam gibi yapın işinizi.

Mesaj gönderen VaMoSBieN »

Tugay Destekten Umudu Kesme 5 Günde Bir Mail At Ve Tam Olarak At. O Karakteri Geri Alırsın Umarım ..
VaMoSxFeNeRR VaMoSBieNIV ııVaMoSBieNıı Zuhurr LegendxVaMoSBieN Cefakarkanarya

Beyaz Köşk
tugay07
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Mesaj gönderen tugay07 »

Adamlar sallamıyor ya hiç.Ayıp harbi.
Kullanıcı avatarı
bLaDexm
Kobra Takipçisi
Kobra Takipçisi

Mesaj gönderen bLaDexm »

Sonuna Kadar Haklısın Tugay.Hesabın Hırsızın Elinde İse Kendi Hesabına Aktarıp, İsminide Değiştirip Kendi Malı Gibi Kullanması Artık Çok Rahat.Sanada Sadece Hakkının Yendiğinin Haberi Ediliyor Ve Sadece İzleniyor Başka Birşey Yok.Bu Yönetim Onay Kodu Kaldırma,İsim Değiştirme Gibi Yenilikleri Akl-ı Selim İnsanlardan Çok Hırsız Kesiminin İşine Yaraması İçin Yapmış Gözüküyor.Bizimde Gidişimiz Yakındır.
Artık demir almak günü gelmişse zamandan.Meçhule giden bir gemi kalkar bu limandan.
Hiç yolcusu yokmuş gibi sessizce alır yol;
Sallanmaz o kalkışta ne mendil, ne de bir kol.
Ademxxintikam
Devilxxintikam
• • Korkular Sizin,İNTiKaM Bizim • •
tugay07
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Mesaj gönderen tugay07 »

Aynen Adem.
Onca emeği boşuna vermişiz.Gelen yeniliklerin hepsi alehimize oldu ne diyelim hayırlısı olsun ...
Kullanıcı avatarı
Crazysdt
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Crazysdt »

Haklısın tugayım o kadar emek veriyosun itin biri geliyor bütün emeklerini çalıyor kendımden bılıyorum ejderlı carımı savascımı calıp sıldıler destek hıc bırsey yapmadı umurunda değiller.
Crazysedat
Sedattxxintikam
CRaZyxxİnTiKaM
SeDaTxxİnTiKaM

Ya Tam Severim, Ya Tam Silerim..
Tarihe Ben Yazdım,Tarihtende Ben Silerim...
tugay07
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Mesaj gönderen tugay07 »

aynen knk

“Genel Sohbet” sayfasına dön