Saygı duydum düşüncelerimi yazmışsınKristalxsuveyda yazdı:Bu çocuğun kişisel sorunları var .
1. Küçükken inşaata kaçan topunu bulamaması ,
2. top oynarken bahçeye kaçan topu , ev sahibinin kesmesi .
3. okulda öğretmenden sürekli azar işitmesi
4. gaz çıkarttığınca elini arkasına götürüp sonra burnuna götürünce beyninin etkilenmesi
Ve gelelim şu ayet konusuna ,
EĞERKİ DİNE ALLAH(C.C.) , HZ.MUHAMMED (S.A.V.) SAYGIN VARSA ZATEN ONUN DEĞERLİ SÖZLERİNİ , DEĞERLİ AYETLERİNİ , BU BASİT OYUNDAKİ KURAMLARA UYDURMAZSIN. HOCA HACI AYAKLARINI BIRAK . SAÇMA SAÇMA KONULAR AÇIPTA MİLLETİN SİNİRİNİ HOPLATMA TAMAM MI OKUL ÇAĞI _?
Oyunun Rekoru Bizde.. <|Meran|>
Re: Oyunun Rekoru Bizde.. <|Meran|>
CeHeNNeMxRuthles - Morpheuss
W0IkaN yazdı:Sahxyilan yazdı:İlahi kitabımızdan bir ayet söylüyorum ve suçlu mu oluyorum ?
Allah'dan kork.
Bunları bilmek içinde imam olmaya gerek yok müslüman olan bilir.
sen haklısın kardeş bakma onlara
Yalnız bu arkadaş medrese terk
CeHeNNeMxRuthles - Morpheuss
- xxxTaTaNgAxxx
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Arzın Çocukları
Aynen.bilinmez yazdı:Bende gaffara kadar gittiler sandım.
xxxSaRıLaCixxx
maximussss
IIxMeCaLSiZxII
Canxşifa
Quantumxşifo
"...Öyleyse bağırın ulan Fenerbahçe çok yaşa diye!" Sadri Alışık
"Fenerbahçelinin, Fenerbahçesini sevmesi, dünyanın en büyük kıyametidir." İslam Çupi
maximussss
IIxMeCaLSiZxII
Canxşifa
Quantumxşifo
"...Öyleyse bağırın ulan Fenerbahçe çok yaşa diye!" Sadri Alışık
"Fenerbahçelinin, Fenerbahçesini sevmesi, dünyanın en büyük kıyametidir." İslam Çupi
- KaraXHayalet
- Yalnız Adam'ın Dostu

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
Olay yannış anlamadan ibaretir konu kapansın ayrıca
Dini oyuncak etmeyin her konuda dinin arkasına saklanmayın ayrıca allahın dinini başka bir müslümana karşı saldırı aracı olarak kullanmayın(Bir kişiye hedef değil genel olarak söylüyorum)
Dini oyuncak etmeyin her konuda dinin arkasına saklanmayın ayrıca allahın dinini başka bir müslümana karşı saldırı aracı olarak kullanmayın(Bir kişiye hedef değil genel olarak söylüyorum)
Hz. Muhammed'in bütün sözleri hayatın her alanında bulunmaktadır.Kristalxsuveyda yazdı:Bu çocuğun kişisel sorunları var .
4. gaz çıkarttığınca elini arkasına götürüp sonra burnuna götürünce beyninin etkilenmesi
EĞERKİ DİNE ALLAH(C.C.) , HZ.MUHAMMED (S.A.V.) SAYGIN VARSA ZATEN ONUN DEĞERLİ SÖZLERİNİ , DEĞERLİ AYETLERİNİ , BU BASİT OYUNDAKİ KURAMLARA UYDURMAZSIN. HOCA HACI AYAKLARINI BIRAK . SAÇMA SAÇMA KONULAR AÇIPTA MİLLETİN SİNİRİNİ HOPLATMA TAMAM MI OKUL ÇAĞI _?
Bu arada şunu söylemekte lazım yukarıdaki yazdıgın 4 maddenin de konuyla alakası yok kendini tarif etme.
Bir insan başkalarına bir laf söylüyorsa bunu kendisi yapıyordur.
Oyun ilk geldiğinde en düşük karaktere ışık set düşürenler biziz 
kristal o yazdığın maddeler senin için geçerli sanki, senin sorunların var gibi. sen kimsinki saçma saçma konular açarak milletin sinirini zıplatma diyesin, ikv ile alakalı her konu açılabilir buraya, eğer sana saçma geliyosa, sinirini zıplatıyosa yorum yapma. yani kısacası sana giren çıkan varmıki adamın açtığı konuya karışıyon, yok giren çıkan var diyosan geçmiş olsun, mal mal yorum yapma sinirlerini skrm, anladın demi.Sahxyilan yazdı:Hz. Muhammed'in bütün sözleri hayatın her alanında bulunmaktadır.Kristalxsuveyda yazdı:Bu çocuğun kişisel sorunları var .
Bu arada şunu söylemekte lazım yukarıdaki yazdıgın 4 maddenin de konuyla alakası yok kendini tarif etme.
Bir insan başkalarına bir laf söylüyorsa bunu kendisi yapıyordur.
Allah Razı Olsun Kardeşim Mizan
Tam da aklımdan geçenleri yazmışsın..
Sana giren ne çıkan ne .
İkv ile ilgili her konu açılır.
İstersen 1 levelde 5 seviye fare kes fotosunu at istersen Gaffar kes koy.
Aynı şey.
İKV FORUM ADRESİ BURASI İKV İLE İLGİLİ HERŞEY KOYULABİLİR.
Tam da aklımdan geçenleri yazmışsın..
Sana giren ne çıkan ne .
İkv ile ilgili her konu açılır.
İstersen 1 levelde 5 seviye fare kes fotosunu at istersen Gaffar kes koy.
Aynı şey.
İKV FORUM ADRESİ BURASI İKV İLE İLGİLİ HERŞEY KOYULABİLİR.
- DxNxZ
- Şarapçı'nın Sırdaşı

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: Mustafa Kemal Atatürk
KaraXHayalet yazdı:Olay yannış anlamadan ibaretir konu kapansın ayrıca
"yannış" değil yanlış ... "Allah'dan" değil Allah'tanSahxyilan yazdı:İlahi kitabımızdan bir ayet söylüyorum ve suçlu mu oluyorum ?
Allah'dan kork.
Bunları bilmek içinde imam olmaya gerek yok müslüman olan bilir.
Kristalxsuveyda arkadaşımında dediği gibi okul çağı