bu çocuygun yaşı kaç saçma saçma konular açma yok 43 levele ıtem dusurmuşmuş ıkv nın rekoruymus barı emranı kötüleme len ahmak 10 yasındasın bana 20 yasındakı adammıs gıbı konuşma kendını begenmıs ukala
orangutana tecavuz eden ayuuu
Oyunun Rekoru Bizde.. <|Meran|>
Re: Oyunun Rekoru Bizde.. <|Meran|>
[code]Çinoxxx[/code][/b][/i][/color]

- KaraXHayalet
- Yalnız Adam'ın Dostu

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
Kusura bakma ama bunu gören herkez küfürü basar :lol:Sahxyilan yazdı:Her kim bir müslüman kardeşinin ayıp ve kusurlarını, kimsenin görmediği ve görmesini istemediği şeylerini örterse, Allah'u Teâlâ da kıyamet gününde onun ayıplarını örter.
Neden küfürü bassınlar ki ? Adam Kur'an'dan ayet söylüyor. Ve çok doğru.KaraXHayalet yazdı:Kusura bakma ama bunu gören herkez küfürü basar :lol:Sahxyilan yazdı:Her kim bir müslüman kardeşinin ayıp ve kusurlarını, kimsenin görmediği ve görmesini istemediği şeylerini örterse, Allah'u Teâlâ da kıyamet gününde onun ayıplarını örter.
CASTIEL
Meqapixel
Meqapixel
İlahi kitabımızdan bir ayet söylüyorum ve suçlu mu oluyorum ?
Allah'dan kork.
Bunları bilmek içinde imam olmaya gerek yok müslüman olan bilir.
Allah'dan kork.
müslüman olan bilir işte kardeşim, ne #@!? olduğu bellimiki o yorumları yapanların...
- KaraXHayalet
- Yalnız Adam'ın Dostu

- Sunucu: Eminönü
Hayır hayır beni yannış anladınız ben konuyu diyorum mesajı değil sene oldu GB ler geleli yenimi rekor kırdınız derler hayat acımasız malesef
43 Seviye bir karektere Yüzük düşürmenin neresi rekor pardon ?
Ha 5 kişi girmişsiniz ha 43 lwl adam almışsınız . Hatta 43 seviye adamın + sı var .
3 kişi kenana gidip kesenler var rekor budur bence
Ha 5 kişi girmişsiniz ha 43 lwl adam almışsınız . Hatta 43 seviye adamın + sı var .
3 kişi kenana gidip kesenler var rekor budur bence
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=YlUKcNNmywk&feature=share[/youtube]
Kardeşim espriden de anlamıyorsunuz.. Müslümanlığı karıştırma herkesin ilgisi aynı değildir sen bütün ayetleri bilirsin ben tek ayet bilmem ama içimde müslümanımdır bunada karışamazsın ..Sahxyilan yazdı:İlahi kitabımızdan bir ayet söylüyorum ve suçlu mu oluyorum ?
Allah'dan kork.
CeHeNNeMxRuthles - Morpheuss
- Kristalxsuveyda
- Sahaf Yardımcısı

- Sunucu: Meran
Bu çocuğun kişisel sorunları var .
1. Küçükken inşaata kaçan topunu bulamaması ,
2. top oynarken bahçeye kaçan topu , ev sahibinin kesmesi .
3. okulda öğretmenden sürekli azar işitmesi
4. gaz çıkarttığınca elini arkasına götürüp sonra burnuna götürünce beyninin etkilenmesi
Ve gelelim şu ayet konusuna ,
EĞERKİ DİNE ALLAH(C.C.) , HZ.MUHAMMED (S.A.V.) SAYGIN VARSA ZATEN ONUN DEĞERLİ SÖZLERİNİ , DEĞERLİ AYETLERİNİ , BU BASİT OYUNDAKİ KURAMLARA UYDURMAZSIN. HOCA HACI AYAKLARINI BIRAK . SAÇMA SAÇMA KONULAR AÇIPTA MİLLETİN SİNİRİNİ HOPLATMA TAMAM MI OKUL ÇAĞI _?
1. Küçükken inşaata kaçan topunu bulamaması ,
2. top oynarken bahçeye kaçan topu , ev sahibinin kesmesi .
3. okulda öğretmenden sürekli azar işitmesi
4. gaz çıkarttığınca elini arkasına götürüp sonra burnuna götürünce beyninin etkilenmesi
Ve gelelim şu ayet konusuna ,
EĞERKİ DİNE ALLAH(C.C.) , HZ.MUHAMMED (S.A.V.) SAYGIN VARSA ZATEN ONUN DEĞERLİ SÖZLERİNİ , DEĞERLİ AYETLERİNİ , BU BASİT OYUNDAKİ KURAMLARA UYDURMAZSIN. HOCA HACI AYAKLARINI BIRAK . SAÇMA SAÇMA KONULAR AÇIPTA MİLLETİN SİNİRİNİ HOPLATMA TAMAM MI OKUL ÇAĞI _?
Meyve ekşi bile olsa, olmadıkça ona ham derler
Sahxyilan yazdı:İlahi kitabımızdan bir ayet söylüyorum ve suçlu mu oluyorum ?
Allah'dan kork.
sen haklısın kardeş bakma onlara