Şaheser Silahlar Hk. (Önemli)

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
aNCYRa
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Klan: Arzın Çocukları

Re: Şaheser Silahlar Hk. (Önemli)

Mesaj gönderen aNCYRa »

Darbe'de yapar bunlar yakında yönetimi indirirler aşağı :)
Resim
Kullanıcı avatarı
serdar
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Tılsım

Mesaj gönderen serdar »

Darbeci Değiliz Gardaşş biz Ülkücüyüz :D
Kullanıcı avatarı
SAMILBEY
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen SAMILBEY »

Kanunname yazdı:
Lathander yazdı:Şahaser silahlar ulaşılması zor olan silahlardan olacaktır. Bu silahları üretmekte elbette UZMANLIK istemelidir.

Toplama puanlarında bir konuda UZMAN değilseniz burada bizim yapabiledcğeimiz bir şey yoktur.

Bilginize

Sayın kendını ınsan ustu bı varlık zanneden uzaylı gm arkadasımız kafanıza gore ıs yapın sora bızım yuapabılecegımız bısı yok dıyın.İşin kolayı kacmak sızın yaptıgınızda bu sızın gıbı acemıler surusune boyle guzel bı oyunun teslım edılmesı cok yazık.İnsanların ıhtıyaclarına cevap veremıyorsanız yada vermıceksenız onurunuzla bırakın bu ısı yapabılecek olan ınsanlara fırsat dogsun.Unutmayınkı bızım aldıgımız pluslar sayesınde maaş alıyorsunuz sız boyle ukalaca takmamazlık yapmaya devam ettıgınız surece bu pluslar azalacak ve zamanı gelınce yan gelıp yattıgınıza cok pısman olucaksınız.Sadece kucucuk bır degısıklıkle halledebılecegınız bır sorunu duzeltme yapmak yerıne ınsanları oyundan sogutuyorsunuz.

bURADAN PLUS ALAN VE BU KONUDAN DERT YANAN ARKADASLARA SESLENIYORUM PLUS ALMAYINIZ.Sahsen kendım 10 gundur oyuna gırmıyorum sırf bu yuzden oyunu pc den sıldım ve oyunu bıraktım.aRTIK DONMEYIDE DUSUNMUYORUM CUNKU BU ACEMILER DAHA COOOOOOK CANIMIZI SIKICASKLAR EN IYISI OYNAMAMAK.3 Yıldır duzenlı aldıgım plusu da artık almıyorum bu duruma sebep olanlar kına yaksınlar

Kanunname
Elbette ki bu konu hakkında her sıkayetı olan arkadasımız haklı oldugunu dusunuyorum kı bende bu konuya destek veren bır oyuncuyum Ama unutmuyalımkı hakkımızı ararken bellı saygı kurallarını unutmamak gerektıgınıde dusunuyorum.. Bızler bu son guncellemede yapılan ıslemın hatalı ve cok dusunulmemıs bır hareket oldguunu defaten bıldırdık haklı oldugumuz bu konuda yapım ekıbındekı gorevlı arkadaslarında sapkasını onune alıp bır daha dusunmesı gerektıgını dusunuyorum... Oyun sektoru ulkemızde oldukca yenı bır sektor ve bu ısın onde gelen fırmalarından bırnın Sobee oldugunu dusunuyorum.. ama her nekadar ıyı bır oldugunu dusunsekde herkezın hata yapma sansı var ve bu ıste hatalı olduklarındanda emınım umarım profesyonellık agır basar ve bu ekıb yanlısından doner yoksa ısı bız ıyı bılırıze getırecek olurlarsa ben bu oyunun ılerısını cok parlak gormuyorum... Uzun suredır onlıne oyun oynayan ve pıyasada her oyunu takıp eden bır oyuncuyum her sıstemde her guncelemede dıger oyunlarda hatalar olur ve oluyor ama bunun bır ekıp ısı oldugunun farkında olan yapancı menseılı oyunlar oyuncu ısteklerını genelde goz ardı etmıyorlar ısın sanırm puf noktasıda burda... Karsındakı ınsanı helekı bu musterınse muhatap almasan ıstersen oyunun en kralını yap bır gun muhakkak oyun bıtme noktasına gelır bunun sevdıgımız IKV nın basına gelmemesı en buyuk dılegımız .. SAYGILAR.............
[img][a%20href=http://urlal.com/dqqf][img%20src=http://i1001.hizliresim.com/2010/1/28/1635.bmp][/a][/img]
AmisosGame
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Klan: Lodos

Re: Eski adı Şaheser

Mesaj gönderen AmisosGame »

yarar yazdı:Yönetim artık düzeltmek için ne bekliyor anlamıyorum. İşte bize oynanan bazi oyunlar.

1: Ecel Hasarı Neden Düşürüldü ? Ecel Reçetesini Yanınlandı Hasar Yüksekken Şimdi Bir Kafa Koparan Etkisi Yok. Bunca zahmete değer mi ? Bunca emeğe yazık değil mi ?

2: Sahaser silahlar reçeteden üretiliyor değil mi ? Madem ürete biliyoruz neden satamıyor ve alış verişe katamıyoruz ?

3: Her karekter üretim veya toplama seviyesi günümüzün şartlarına göre ayarlanmıstır. Madem ki benim savascım 48 maden toplyorsa 48 lokman topluyorsa. Şifacı karekterim 49 lvl silahtar üretici yapmışsam ben bu çarda ecel asabu kehf ve ejder asa üretimini katmışşam bunları üretip diğer karekterime aktarmam normal değil mi ?

Bu silahlar kişiye olacak dendi eyv kabul ancak ben onca emek ve caba sarfedip 49 lvl karekter kasıyorum el emek göz nuru item düzmeye maden çekmeye uğrasıyorum ve siz İ.K.V. YÖNETİMİ VE SOBEE BU EMEKLERİN BOŞ ÇARINI SİL TOPLAMA VEYA ÜRETİMİNİ 49 YAP DİYOSUNUZ. Üzgünüm ama atalarım çok güzel söz sölemişler "BU NE PERİZ BU NE LAHANA TURŞUSU" umarım anlarsınız umarım bu kısmı okursunuz,.

Eeee artık beyde İ.K.V. SOBEE PAŞADA İ.K.V. SOBEE inş bu sorunu düzeltirsiniz.

vesselam.
Bir maddede ben ekleyeyim.
4; Bizler Fuardaki aktivitede kullandığımız bu şahaser silahların özellikleri ordaki gözlemlerinizden sonra değişmedi Fan Art birincilerine verdiniz ordan sonraki gözlemlerinizde de değişmedi de. Birden bu insanlar bunları üretebilecekken ne olduda Reçeteler Zorlaştırılıp bir anda özellikleri inanılmaz ölçüde değişti?
Bunların muhakkak bir cevabı vardır. Sizlere beceriksiz dediğim için formdaki tüm mesajları sildiğinize göre muhakkak bir bildiğiniz vardır.
Hadi becerinizi gösterinde cevaplayın bizde bilelim öyle değilmi? Biz bu silahları üretmek için çaba harcayıp kullanıcaksak nedenlerini bilmek en doğal hakkımız değilmi?
Sizlere bu değişimi yaptıran nedir?
Banlamadan önce lütfedip cevaplarsınız inşallah

Nick : AmisosEmmi -- AmisosGame
Karakter :[/color] Savaşcı
Seviye :[/color] 49
Lonca : Amisos
Sunucu :Tılsım
Klan : Lodos
Kanunname
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Kuklacı

Mesaj gönderen Kanunname »

SAMILBEY yazdı:
Kanunname yazdı:
Lathander yazdı:Şahaser silahlar ulaşılması zor olan silahlardan olacaktır. Bu silahları üretmekte elbette UZMANLIK istemelidir.

Toplama puanlarında bir konuda UZMAN değilseniz burada bizim yapabiledcğeimiz bir şey yoktur.

Bilginize

Sayın kendını ınsan ustu bı varlık zanneden uzaylı gm arkadasımız kafanıza gore ıs yapın sora bızım yuapabılecegımız bısı yok dıyın.İşin kolayı kacmak sızın yaptıgınızda bu sızın gıbı acemıler surusune boyle guzel bı oyunun teslım edılmesı cok yazık.İnsanların ıhtıyaclarına cevap veremıyorsanız yada vermıceksenız onurunuzla bırakın bu ısı yapabılecek olan ınsanlara fırsat dogsun.Unutmayınkı bızım aldıgımız pluslar sayesınde maaş alıyorsunuz sız boyle ukalaca takmamazlık yapmaya devam ettıgınız surece bu pluslar azalacak ve zamanı gelınce yan gelıp yattıgınıza cok pısman olucaksınız.Sadece kucucuk bır degısıklıkle halledebılecegınız bır sorunu duzeltme yapmak yerıne ınsanları oyundan sogutuyorsunuz.

bURADAN PLUS ALAN VE BU KONUDAN DERT YANAN ARKADASLARA SESLENIYORUM PLUS ALMAYINIZ.Sahsen kendım 10 gundur oyuna gırmıyorum sırf bu yuzden oyunu pc den sıldım ve oyunu bıraktım.aRTIK DONMEYIDE DUSUNMUYORUM CUNKU BU ACEMILER DAHA COOOOOOK CANIMIZI SIKICASKLAR EN IYISI OYNAMAMAK.3 Yıldır duzenlı aldıgım plusu da artık almıyorum bu duruma sebep olanlar kına yaksınlar

Kanunname
Elbette ki bu konu hakkında her sıkayetı olan arkadasımız haklı oldugunu dusunuyorum kı bende bu konuya destek veren bır oyuncuyum Ama unutmuyalımkı hakkımızı ararken bellı saygı kurallarını unutmamak gerektıgınıde dusunuyorum.. Bızler bu son guncellemede yapılan ıslemın hatalı ve cok dusunulmemıs bır hareket oldguunu defaten bıldırdık haklı oldugumuz bu konuda yapım ekıbındekı gorevlı arkadaslarında sapkasını onune alıp bır daha dusunmesı gerektıgını dusunuyorum... Oyun sektoru ulkemızde oldukca yenı bır sektor ve bu ısın onde gelen fırmalarından bırnın Sobee oldugunu dusunuyorum.. ama her nekadar ıyı bır oldugunu dusunsekde herkezın hata yapma sansı var ve bu ıste hatalı olduklarındanda emınım umarım profesyonellık agır basar ve bu ekıb yanlısından doner yoksa ısı bız ıyı bılırıze getırecek olurlarsa ben bu oyunun ılerısını cok parlak gormuyorum... Uzun suredır onlıne oyun oynayan ve pıyasada her oyunu takıp eden bır oyuncuyum her sıstemde her guncelemede dıger oyunlarda hatalar olur ve oluyor ama bunun bır ekıp ısı oldugunun farkında olan yapancı menseılı oyunlar oyuncu ısteklerını genelde goz ardı etmıyorlar ısın sanırm puf noktasıda burda... Karsındakı ınsanı helekı bu musterınse muhatap almasan ıstersen oyunun en kralını yap bır gun muhakkak oyun bıtme noktasına gelır bunun sevdıgımız IKV nın basına gelmemesı en buyuk dılegımız .. SAYGILAR.............

Sayın arkadasım sımdı sana sorarım eger bır gm oyuna ayda bır kere gırıp slm dıyıp kacarsa sorulan sorulara cevap vermesse seni kale bıle almassa sen ne dusnurdun bu konuyu goruyon yaklasık 2 bın okuma sayısına ulastı ama ne hıkmetse bır tane adam gıbı cevap veren yok bunların neresı haklı sımdı tamam her ınsan hata yapar ama bunlar kendılerını ınsan olarak gormuyolarkı ınsan ustu varlık gıbı hıssedıyolar sanırım bende bunlara gunumuz tabırıyle uzaylı demeyı uygun buluyorum.Egerkı tuccarlık yapıyorsan malını satmasını bılcen malın hakkında ovguyle bahsedıcenkı o malı satabılesın ama bunların yaptıgı daha musterı malı sormadan aman bosver kardes sana yaramaz en ıyısı sen alma demeye getırıyorlar.Kısacası adamlar cevap vermemekle sunu kanıtladılar elımızden gelen bu ıster oynayın ıster oynamayın adamların yaptıgı.

Benim adım hıdır elimden gelen budur.Bızım gm ler icin super bır ata sözü :lol: :lol:
AmisosGame
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Mesaj gönderen AmisosGame »

Kanunname yazdı:
Sayın arkadasım sımdı sana sorarım eger bır gm oyuna ayda bır kere gırıp slm dıyıp kacarsa sorulan sorulara cevap vermesse seni kale bıle almassa sen ne dusnurdun bu konuyu goruyon yaklasık 2 bın okuma sayısına ulastı ama ne hıkmetse bır tane adam gıbı cevap veren yok bunların neresı haklı sımdı tamam her ınsan hata yapar ama bunlar kendılerını ınsan olarak gormuyolarkı ınsan ustu varlık gıbı hıssedıyolar sanırım bende bunlara gunumuz tabırıyle uzaylı demeyı uygun buluyorum.Egerkı tuccarlık yapıyorsan malını satmasını bılcen malın hakkında ovguyle bahsedıcenkı o malı satabılesın ama bunların yaptıgı daha musterı malı sormadan aman bosver kardes sana yaramaz en ıyısı sen alma demeye getırıyorlar.Kısacası adamlar cevap vermemekle sunu kanıtladılar elımızden gelen bu ıster oynayın ıster oynamayın adamların yaptıgı.

Benim adım hıdır elimden gelen budur.Bızım gm ler icin super bır ata sözü :lol: :lol:
Şimdi bu arkadaşın dediği doğru neresinde yanlış bulucan?
Bulamayınca silip mesajı banlıcan öyle ya.
Şimdi ticaret en baksan bu işe; Ortada üreten ve satan var ve karşıda bunu alıp kullanan var.
Nedir atalarımızın sözü; Müşteri her zaman haklıdır. Bunların yaptığı Ticaret ahlakına uymuyor.
Diğer taraftan bakalım bir iş yapılmış karşılığında hatalar oluşmuş.
Ne yapıyor bizimkiler ''N hatası yaw her şey süper güzel eksik yok''
Ne diyor Orhan baba ''Hatasız kul olmaz''
İnsanlık kuralllarınada aykırı.
Şimdi nesini savunacağız bu GM lerin?

Nick : AmisosEmmi -- AmisosGame
Karakter :[/color] Savaşcı
Seviye :[/color] 49
Lonca : Amisos
Sunucu :Tılsım
Klan : Lodos
Kullanıcı avatarı
HarbicocuK
Tılsım Tanığı
Tılsım Tanığı
Lonca: Team

Mesaj gönderen HarbicocuK »

o kadar emek harcaık günclerce uyumadık sarf ettik ama karşılıgı ney bir çöp birç öp için mi bu kadar ugrraştırdınız bizi bir kkişi çıkıpta cvp versin !
Kullanıcı avatarı
GeCe
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Meran

Şaheser Silahınızı Yan Charınıza Aktarmaqmı İstiyorsunuz

Mesaj gönderen GeCe »

Arkadaşlar herkez bunula ilgili bir konu açmış ama GM ler düzeltmiyor.

En iyisi şöyle olsa olmazmı

Mesela 41 Lvl charının madenci 49 diğerlerinin hep karışık kuruşuk 41 lvl charda ürettiğimizde yan charımıza şöyle versek güzel olmazmı

Bankacıya gideceğiz bize soracak hangi charın bankasını açmak istiyorsun diye soracak ve istediğimizi açıp koyacağız böylece yan chara girdiğimizde alacağız

SİZCE İYİ BİR ÖNERİ DEĞİLMİ?????????????
Resim

Oyuna ilişkin hata, öneri, ceza itirazı gibi iletişimleriniz için lütfen ; istanbuloyun.com/ikvdestek formumuzdan iletişime geçiniz. Forum özel mesajları veya konu açarak bildirim yapmayınız
Kanunname
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Kuklacı

Re: Şaheser Silahınızı Yan Charınıza Aktarmaqmı İstiyorsunuz

Mesaj gönderen Kanunname »

Arkadasım cok guzel dıyorsunda adamlar kıllarını bıle kıpırdatmıyolar bosuna konu acıyoruz ama emınım sırf bu yuzden oyunu bırakan cok benım gıbı ıstatıstıklerıne baksınlar bunu kendılerıde gorcektırler.

Kanunname
Kullanıcı avatarı
evrybodycry
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Sancak
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen evrybodycry »

Merhaba ,

Şaheser silah ile kadim arasında bir alaka bulunmaması lazım.BU yüzden hasarlar düşüyor ve çoğu kişinin parasına yazık oldu.BU sorunun biran önce düzeltilmesi lazım.
GÖKxIIxCeDRiCxII===49 lwl
AFTERLİFE
Resim
Kilitli

“Genel Etkileşim” sayfasına dön