Sayın GM'ler ve Arkadaşlar ..
Oyunumuz gayet güzel oldu amplifikatör filan düşüyür ejder asa üretiliyor yeni itemler geldi ama bu güzel eşyaları aktarabilsek başka karakterlere aktarabilsek satabilsek . Mesele büyücünde ecel getireni alacak kadar para var savaşcına aktracaksın almak için alarak aktarabilmek güzel olabilir .
İstediğim tek şey .. Katılan yorum atsın .
İstediğim tek şey .. Katılan yorum atsın .
Eminönü - Hooligann
Re: İstediğim tek şey .. Katılan yorum atsın .
+++++++++++++++
- Desqualders
- Cin Avcısı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
Aynen Gercekten %100 Katılıyorum. Böyle Bişey Gerçekleşirse Oyuncuların %80 Olumlu Bakacagına Eminim.
Siz Kismis Pi ?
-
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: ASiL
Bende katılıyorum en azından yeni itemleri düşürenler örneğin bıçar sırtı baltası vardı galiba düşüren ecelini başkasına satsın hem yeni gelişen arkadaşlar daha ucuza şaheser elde ederler hemde ecel üretmiş arkadaş harcadığı paranın karşılığını almış olur 
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
- Grandxtexas
- Kobra Takipçisi
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
TeknoBYraM yazdı:Bende katılıyorum en azından yeni itemleri düşürenler örneğin bıçar sırtı baltası vardı galiba düşüren ecelini başkasına satsın hem yeni gelişen arkadaşlar daha ucuza şaheser elde ederler hemde ecel üretmiş arkadaş harcadığı paranın karşılığını almış olur
http://bit.ly/qM7njk
kısa ve anlaşılır bir şekilde yazmışsın sonuna kadar destekliyorum. inşallah yönetim bunu dikkate alır.TeknoBYraM yazdı:Bende katılıyorum en azından yeni itemleri düşürenler örneğin bıçar sırtı baltası vardı galiba düşüren ecelini başkasına satsın hem yeni gelişen arkadaşlar daha ucuza şaheser elde ederler hemde ecel üretmiş arkadaş harcadığı paranın karşılığını almış olur