Sır Perdesinin Arkasındaki Gerçekler ;

Meran sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
yaLnizadam66
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Anka
Klan: Arzın Çocukları

Sır Perdesinin Arkasındaki Gerçekler ;

Mesaj gönderen yaLnizadam66 »

Bir kaç gün önce Beowulfxmephisto ve Beowulfxgüliz ortak oldular , 2 gün sonra Gökhan ( mephisto ) pc me keyloggar girdi diyerek tüm çarları çaldı , şifreleri ve nickleri değiştirdi , gökhan benim samimi arkadaşlarımdandı . fakat babam olsa hırsızlıgın üstüne buraya konuyu açarım .
Gülizi oyaladı çarlar çalındı falan dedi , ve bugun baktım Ölümünexsamuray adlı karakterden bırısı Ejderle ilgilenen diye yazıyor , Ölümünexsamuray kim mi ? Gökhanın naylon çarlarından birisi , Dedim ben ilgileniyorum getir , ve talha kardeşimle bu arkadaşa güliz in çarlarınıgeri almak için ufak bir oyun oynadık ;) Haram mal bogazından geçemedi , İcong blue mu neyse o çar şuan elimde , güliz kardesm bu karakterı sana verebılırım elımden ancak bu kadar gelebılır ,

Çarları çalanın gokhan oldugunu nasıl mı anladım? gökhan gülizle ortak olmadan önce tüm karakterlerinin üye adlarını ve şifrelerini bilirdim ,hepsinde 317 geçerdi , ve bu icon adlı karakterın şifreside 317 liydi ve o zaman anladım .. iyi oyunlar ..

bı kaç foto atayım:

Resim

Resim

Resim
kyLex

*

teKzad

*

EMiN
Kullanıcı avatarı
kendir
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Meran
Klan: Lodos

Re: Sır Perdesinin Arkasındaki Gerçekler ;

Mesaj gönderen kendir »

çok saol valla oyundan sana uşalmaya çalışıyım şu an girdiğim çarlar boreas tyhpnon gibi bişey boreass hasan saolsun ortada komadı beni:)
Kullanıcı avatarı
Reverence
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen Reverence »

helal olsun emirim iyi yapmıssın :) gökhan bizim yavuzunda carlarını calan arkadaşımız . suan Beowulfxmepisto olan büyücüsü bizim yavuzun carıdır. arkadaşlarınızı özellikle DOSTLARINIZI iyi seçiniz ;)
Resim
Kullanıcı avatarı
Canceazi
Kadim Hidra Avcısı
Kadim Hidra Avcısı
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: #direngezi

Mesaj gönderen Canceazi »

Emin kral adam ya :)
Resim