zembekoğlu'na Teşekkür ...

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Mummy
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Kuklacı

Re: zembekoğlu'na Teşekkür ...

Mesaj gönderen Mummy »

veym2 yazdı:
rapper yazdı:Sayın zembekoğlu;
Teşkilat'tan gideceksiniz diye çok üzülmüştüm (bi ara bilirsiniz ki öyle havadisler yayınlanmıştı) ama şu an aramızdasınız [GM] olarak ..[GM] Abura'nın da oyunu bırakmasından sonra üstünüze baya bir yük binmiştir doğal olarak.Ama bakıyorum da forumda her soruna her derde deva oluyorsunuz :)
Bu ilginizden dolayı kendim ve tüm İkv halkı olarak size teşekkür eder, ilginiz ve alakanızın kesilmemesini temenni ederim ... :)
GM yalakası :)
ne yani yalaka olnca gm sen benm yalakamsn die itemmi wercek asil burda yaalaka sensin :!:
Kullanıcı avatarı
rapper
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi
Sunucu: Teşkilat
Klan: Lodos

Re: zembekoğlu'na Teşekkür ...

Mesaj gönderen rapper »

Mummy yazdı:
veym2 yazdı:
rapper yazdı:Sayın zembekoğlu;
Teşkilat'tan gideceksiniz diye çok üzülmüştüm (bi ara bilirsiniz ki öyle havadisler yayınlanmıştı) ama şu an aramızdasınız [GM] olarak ..[GM] Abura'nın da oyunu bırakmasından sonra üstünüze baya bir yük binmiştir doğal olarak.Ama bakıyorum da forumda her soruna her derde deva oluyorsunuz :)
Bu ilginizden dolayı kendim ve tüm İkv halkı olarak size teşekkür eder, ilginiz ve alakanızın kesilmemesini temenni ederim ... :)
GM yalakası :)
ne yani yalaka olnca gm sen benm yalakamsn die itemmi wercek asil burda yaalaka sensin :!:
:)
Meteorteamxthree
İnfazteamrapper

~ Since BeTa ~

“Genel Etkileşim” sayfasına dön