Yalan olan ecel getiren !

Teşkilat sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
nabuforum
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Teşkilat
Klan: Arzın Çocukları

Re: Yalan olan ecel getiren !

Mesaj gönderen nabuforum »

Ne yapalım dostlar bir sevdadır bulaştığımız, türktür dedik oynadık ama görüyoruz ki artık o kadar senelerin geçmesine rağmen bir türlü raylar yerine oturmuyor. Öncesinde de yazdığım gibi profesyonel bir işi biz türkler beceremiyoruz. Neyi nerde yapıcaz yönetim tarafından bilinmiyor. yeni level geldi aradan 6 ay süre geçti ve hidralar deneme aşamasında dediler. Bu süre zarfında bu reçeteler ve geri sarmalar hiç mi akıllarına gelmedi ?
Postaladığı elemanları geri almaya devam eder, yeni ve çok daha uzman profesyonel ekip ile çalışmadıkları sürece bu iş yürümez. Ona buna yardım eli uzatmaları cabası ki yönetim ile arası çok sıkı fıkı olanlara neler ikram ettiklerini gözlerimiz görüyor :)
Dedim ya bir sevdadır ikv oynamaya devam ama gitgide bu sevdadan vazgeçmeye başlıyoruz..
Fikirler Cebir Ve Şiddetle, Top Ve Tüfekle Asla Öldürülemez.
Kullanıcı avatarı
Marduk
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen Marduk »

Dream yazdı:

Arkadaşlar eceller bizim elimizden alındı sizin kadar sitem etmedik :) yönetim böyle uygun gördü bizde sağlık olsun dedik bence daha da iyi oldu her itemin herkezde olmasına gerek yok iyiler kötüler belli olsun bu oyun sadece bireysel değil birlik ve dayanışma oyunuda bunu sağlayan ve iyi olanlar zaten er yada geç o silahları alıcaklardır. Yer altının ilk açılısındaki yazılarda dediği gibi " En iyi itemler en iyilerde olucak"...

Ecelim elimden alınmasına rahmen bu değişiklikten memnunum :)

Saygılarımla..

Kıvanç - Dreamy - Yalın - Dadaşkentxkuzey

Ecel Getiren'inize elmi koyuldu ? :shock:
Anubis Team....

Shumpsssxemre (Savaşçı)(Online)
Shumpsssxsihirss (Büyücü)(Online)
Shumpsssxbyşifa (Şifacı)(Offline)

Yolumuz:LODOS
a4xx
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos

Mesaj gönderen a4xx »

lan kıvanc bozuntusu saheseri olmayan kotu mu? asıl kotuler sizlersiniz insanlara iftira atan,insanları kandıran siz degilmisiniz...saheser le adam olunsaydı ????
PhxMecnun
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

Mesaj gönderen PhxMecnun »

Merhabalar,

Evet Sahaser silahlar iyilerde olur o Yuzen Teşkilatta En iyilerde Su An Var :)

bizler daga o kadar iyi deyiliz :P
Saygılarımla..

Resim

Web Sitemiz : www.PhClan.OrG

Phx ( Planet Hunter = Gezegen Avcıları ) Grup Lideri...

PhMecnun - PhxMecnun -PhxLider-PHxMECNUNxTeşkilat
Kullanıcı avatarı
xDAVUT
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen xDAVUT »

Merhaba ,

Madem Recetelerde Değişiklik Yaptınız Bunu 6 ay onceden soyleseydiniz.Millet Tam Hazırlanmışken Bu Değişiklik Neye ki.
bütün sunucularda Hidra Sadece İki Kez Kesildi.Tılsım Ve bızım Sunucumuz teskilatta , Size Diyorum Yönetim ...
Millet 50 kisi İle Yeşil Hidrayı Zar Zor Öldürürken Kadim Hidrayı Nasıl Öldürsün :evil: bu Değişiklik Neden Oldu ...
İslamın Emrettiği ve Allah'ın Yasakladığı Kesin Haram olan herşeyi yapan (Aklınıza Ne Gelirse),Hz Ebubekir-i Sıddık ve Hz. Ömer-ül Faruk'u Sevmeyen RAFİZİLERİN Kim olduğunu BİLİYOR MUSUNUZ ?
Kullanıcı avatarı
xIxFeNoMeNxIx
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos

Mesaj gönderen xIxFeNoMeNxIx »

Ecel getiren isimize yariyacak bir silah degil gelmisler saheser diye bize kakaliyorlar.
Aslında Söylediklerimden Çok Sakladıklarımda Gizliyim..En iyisi Anlamak İçin Konuştuklarımdan Çok Sustuklarıma Kulak Ver..!

FENOMEN
xFENOMENx
XxFENOMENxX

Resim
Kullanıcı avatarı
Phxates
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen Phxates »

Ecel Getiren Ve Latif Bir Sustur Arkadaslar Bosuna Birbirinizi Yemeyin Ileride Belki 149-299 Yaparlar Hasarini :)Ozaman Isinize Yarar.
Her köpeğin duası kabul olsa gökten kemik yağardı...

“Genel Sohbet” sayfasına dön