KADİM HİDRA YETENEKLERİNE DÜZENLEME İSTİYORUZ[TıLSıM]
- xIxFeNoMeNxIx
- Demirci Çırağı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
Re: KADİM HİDRA YETENEKLERİNE DÜZENLEME İSTİYORUZ[TıLSıM]
Konuyu acan arkadasimizi tebrik ederim.
Aslında Söylediklerimden Çok Sakladıklarımda Gizliyim..En iyisi Anlamak İçin Konuştuklarımdan Çok Sustuklarıma Kulak Ver..!
FENOMEN
xFENOMENx
XxFENOMENxX

FENOMEN
xFENOMENx
XxFENOMENxX

- HarbicocuK
- Tılsım Tanığı
- Sunucu: Tılsım
- Lonca: Team
şah eser dedikleri silahlara bak hepsinden ürettik çöp cıktı
bir görüntüsü var başka hiç bişeyi yok 
KADİM HİDRA gerçekten zor.Biz kolay demiyoruz anlıyoruz zoru istedik sizde koydunuz sağolun.Ama kadim hidra aşırı zor.2 grupla dalınca yeşil gayet rahat kesliyor.Kimse yeşil hakkında birşey diyor mu.Hayır demiyor..Çünkü Gayet ideal bi yaratık amaca uygun..Fakat kadim hidra aşırı zor.Yok aşırı aşırı zorrr..Anlıyorum birlik beraberlik diyorsunuz birleşin kesin diyorsunuz.Ama olmuyor o işte.KADİM HİDRA AŞIRI ZOR YAPILMIŞ.bi düzenleme gerekli.Kaç gündür sinir stres oldum.Kesilmioyr...
Tekrar söylüyorum zor olsun diye biz dedik ama bu aşırı zor.Bir diğer tabirle;;;
Vur dedik,Öldürdünüz...
Tekrar söylüyorum zor olsun diye biz dedik ama bu aşırı zor.Bir diğer tabirle;;;
Vur dedik,Öldürdünüz...
- cehennemzebanisi
- İskele Babası
- Sunucu: Eminönü
Katılmamak elde değil biraz daha düşenceli olun yaw zor zor da bu kadarda zor olmaz ki :=)
İNNE LİLLAHİ VE İNNE İLEYHİ RACİUN (Bizler Allâh içiniz (Allâh'a âidiz) ve bizler (sonunda mutlaka) O'na döneceğiz...)
- MasumprenS
- Kobra Takipçisi
- Lonca: ---
Herkes kendince haklı sebeplerle yorum yapmış fakat ben açtığım konunun sonuna kadar hala arkasındayım ve fikrim asla da değişmeyecek!
Hiç kusura bakmasın kimse zor yaratık istedik diye vurunda öldürün demedik! İnternet cafede 7*8 saat kalabilen kaçtane oyuncu var şurda ?
Hergün bitane yaratığı kesmek için 7*8 saat oyunamı giricek bu adamlar bu mu adalet yani ?
Neden mi?
1- Bu kadar zor bir yaratğı kesip şaheser silah üretecektik değilmi ? Eee madem şaheserdi bu silahlar neden özellikleri değiştirildi ? Madem değiştirilecekti neden fan artta verildikten sora değişmedi de bu kadar bekletildi ?
2- Hiç kusura bakmasın kimse ama şaheser filan değil bu silahlar basit bi çöpten ibaret! Kendi kafa koparanım hatta hatta satırım bile hatta 39 lvl baltam bile o şaheser dediğiniz silahlardan kat kat iyi!
3- Bu kadar zor bu kadar düzensiz yetenekler verilen bir yaratığa o kadar emek harcayıpta kestikten sora Şaheser üreteceğini düşünenler varsa tavsiye etmiyorum!
4- Madem şaheser diye bir şey üretemiyoruz o zaman değiştirin bu hayvanın yeteneklerini anlamsız en azından görev itemini alanlar sevinsin!
Latif dışında Ecel getiren * Asab-ı Kehf *Ejder Asa 3 silahıda ürettim hiç birisinden de memnun değilim!
+ Ejder asada tüm büyüler yazıyor ben büyücüde zehir yada asit yeteneğini napcam allah için şunun açıklamasını bana birisi yapsın eyw diyecem!
Güncelliyorum Konuyuda Tam destek!
Hiç kusura bakmasın kimse zor yaratık istedik diye vurunda öldürün demedik! İnternet cafede 7*8 saat kalabilen kaçtane oyuncu var şurda ?
Hergün bitane yaratığı kesmek için 7*8 saat oyunamı giricek bu adamlar bu mu adalet yani ?
Neden mi?
1- Bu kadar zor bir yaratğı kesip şaheser silah üretecektik değilmi ? Eee madem şaheserdi bu silahlar neden özellikleri değiştirildi ? Madem değiştirilecekti neden fan artta verildikten sora değişmedi de bu kadar bekletildi ?
2- Hiç kusura bakmasın kimse ama şaheser filan değil bu silahlar basit bi çöpten ibaret! Kendi kafa koparanım hatta hatta satırım bile hatta 39 lvl baltam bile o şaheser dediğiniz silahlardan kat kat iyi!
3- Bu kadar zor bu kadar düzensiz yetenekler verilen bir yaratığa o kadar emek harcayıpta kestikten sora Şaheser üreteceğini düşünenler varsa tavsiye etmiyorum!
4- Madem şaheser diye bir şey üretemiyoruz o zaman değiştirin bu hayvanın yeteneklerini anlamsız en azından görev itemini alanlar sevinsin!
Latif dışında Ecel getiren * Asab-ı Kehf *Ejder Asa 3 silahıda ürettim hiç birisinden de memnun değilim!
+ Ejder asada tüm büyüler yazıyor ben büyücüde zehir yada asit yeteneğini napcam allah için şunun açıklamasını bana birisi yapsın eyw diyecem!
Ki, kalbin kemiği yoktu, siz onu da kırdınız...
İKV Macerası 27 Aralık 2006 [Başlangıç]
"MasumprenS"
"MasumprenS"
-
- Acemi Savaşçı
Bu konu 8 sayfa değilmiydi?
Nick : AmisosEmmi -- AmisosGame
Karakter
Seviye
Lonca : Amisos
Sunucu :Tılsım
Klan : Lodos
- HarbicocuK
- Tılsım Tanığı
- Lonca: Team
- Gargoyle35
- Mezarlık Bekçisi
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Deva
MasumprenS yazdı:Herkes kendince haklı sebeplerle yorum yapmış fakat ben açtığım konunun sonuna kadar hala arkasındayım ve fikrim asla da değişmeyecek!
Neden mi?
Asit ve zehir mi
-
- Kadim Hidra Avcısı
- Sunucu: Meran
Ne Hıdraymış be=) Gelmeden önce gelsin die ısrar ederiz gelince yetenekleri deişşin die yetenekler deişir bu sefer yeri deişsin die konular açılmaya başlar=)
- MasumprenS
- Kobra Takipçisi
- Lonca: ---
Evet Asit Zehir Büyücüye yeni yetenek geldi de bizmi bilmiyoruz ?Gargoyle35 yazdı:
Asit ve zehir mi![]()
![]()
Ki, kalbin kemiği yoktu, siz onu da kırdınız...
"MasumprenS"
"MasumprenS"