Merhaba arkadaşlar yeni bir şifacı karakter açmış bulunmaktayım.Yeni Reçeteleri biliyorum rüsteme gidip silah beğendim.Baktım ki Ashab-ı Kehf çöp olmuş ama bir sorun var yeni gelen mor silahlar için 49 Seviye silahtar mı olmak gerekiyor?Gözlerime inanamadımda sordum.Ayrıca Ashab-I Kehf istemiyorum neden?Çünkü ben şifacımı büyücü tarzı yaptım.Can verme ve iyileştirme büyüleri var ama genel olarak zehir ve asit saldırılarını kullanıyorum.Ve bunlara göre item dizmeyi düşünüyorum.Ama bu 49 seviye silahtar beni zorluyor.49 Seviye için bildiğiniz başka bir silah varsa(o olmazsa minimum 40 seviye bir Büyü(Zehir) silah satabilir misiniz?Ama iki itemli bir silah olmalı.Diğer efsunu dandik olabilir örneğin direç(ateş) gibi.Şunlar olabilir.
Paracelsus İcadı Aramit Tipi
Paracelsus İcadı Farabi Modeli
Paracelsus İcadı Ardenneler Misali
Paracelsus İcadı Plevne Emsali
Paracelsus İcadı Solucan Modeli
Paracelsus İcadı Mesmer Modeli
Paracelsus İcadı Nötron Yıldızı Emsali
Paracelsus İcadı Arsenikli
Paracelsus İcadı Büyük Sahra M.
Paracelsus İcadı Zilfallon İcadı
Paracelsus İcadı Kutadgu Bilig Modeli
Borgia Modeli Amyant Tipi
Borgia Modeli Aktar Şevket Modeli
Borgia Modeli Tora Tora Misali
Borgia Modeli Estergon Usulü
Borgia Modeli Karacin Modeli
Borgia Modeli Kehribarlı
Borgia Modeli Grönland Usulü
Borgia Modeli Hidrofis Emsali
Borgia Modeli Mavi Alev Misali
Borgia Modeli Kezzaplı
Borgia Modeli Kurt Şaman Tarzı
Biliyorum burası alım-satım yeri değil fakat sorum ile satın alma isteğimi birleştirdiğim için nereye koyacağıma karar veremedim.Bu yüzden moderator arkadaşların tercihen beni cezalandırmadan konuyu gerek gördükleri bölüme taşımalarını arzu ederim.
Son iki soru:
Arkadaşlar Büyü Hasarı(Fiziksel)vs olayını çözdüm fakat Hasar(Ateş) vs olayını çözemedim bu ne oluyor?Biz elimizdeki asayla canavara vurduğumuzda örneğin Ateş Hasarımız 16 arttıysa 16 fazla can mı götürüyor?
Arkadaşlar örneğin Kemikkafa emsali itemler Buz'a karşı dirençliymiş bu bize Kemikkafa isimli yaratıklarında buz oku ile zor kesileceğini gösterir mi?Bu isimlere ve karşılık geldiği efsunlara bakarak o yaratıklar hakkında bilgi edinebilir miyiz?Teşekkürler...
Yeni Reçeteler Hakkında Soru
- RockveRoll
- Acemi Savaşçı

- Sunucu: Tılsım
- Aslanbambam
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
- Lonca: mahşer
Re: Yeni Reçeteler Hakkında Soru
kardeşm motrin kes parceleus mor asa sahibi olabilrsn ama büyü şifasız da motor kesip çıkamassın yani şifacı isen ilk önce şifacılık edip diğer özellkleri toplayıp daha sonra özelliğini kendin seçmek daha mantıklı yoksai şin içinden çıkamassın
büyü zehir ve hasar zehir itemleri yada yücelen solucan urban karacin itemleri tercih ederm ws lik şifa arıosan
büyü zehir ve hasar zehir itemleri yada yücelen solucan urban karacin itemleri tercih ederm ws lik şifa arıosan
Yusuf
- SyLv3sTeR
- Şarapçı'nın Sırdaşı

- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
Ashabı Keyf Üretmeyen Oradaki Terzide Demircideki İtemlere Çöp Olarak bakan Arkadaşlar Çemberlide Full Charlar Zorlanırken Siz Düz İtemlerle Kesersiniz Biz Çöpleri Tercih ediyoruzRockveRoll yazdı:Merhaba arkadaşlar yeni bir şifacı karakter açmış bulunmaktayım.Yeni Reçeteleri biliyorum rüsteme gidip silah beğendim.Baktım ki Ashab-ı Kehf çöp olmuş

evet arkadas doğru solemis ustunde iğilestirme olmadan seni gb ye almazlarAslanbambam yazdı:kardeşm motrin kes parceleus mor asa sahibi olabilrsn ama büyü şifasız da motor kesip çıkamassın yani şifacı isen ilk önce şifacılık edip diğer özellkleri toplayıp daha sonra özelliğini kendin seçmek daha mantıklı yoksai şin içinden çıkamassın![]()
auril & DoubleLift
- ozaerdenn
- Arzuhalci'nin Adamı

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
Bugüne kadar 1 sığınak attım. Motorin'den Maraton Ayak, Kenan'dan Cent Kolye düştü. Şansın yüksek İbn-i diz. 
PIRASASAPI