Öncelikle yeni gelen reçetelerin istedikleri materyallarin dengesizliğinden bahsetmek istiyorum.Biliyorsunuz şaheserler ve reçeteleri bosslardan düşebiliyor.Ancak bu reçetelerin gerektiği önemi kazanmadığı kanaatindeyim.Çoğu kişi üreteceğime gidip düşürürüm diyor.Bundada haklılar diyebiliriz.Örneğin şifacının mevlana asa reçetesine bakalım
[Turuncu Safir] x12
[Saf Platin] x12
[Isırgan Tohumu] x36
[Alexandrite] x8
[Ganoderma] x8
[Hidrojen] x10
[Niobyum] x10
[Klorotoksin] x10
[Kadim Hidra Pençesi] x2
[Liderlik Sembolü] x2
[Meran Mücevheri] x2
[Dev Komodo Dişi] x2
[Örümcek Gözü] x2
Bu reçetede hidrojenler hariç diğer madenlerin tümü yaklaşık 700m tutuyor.Hidrojenin de gaffar bey,semiha veya stuarttan düşeceğini varsayarsak bu materyallerin en az 100m olacağını düşünüyorum.Haliyle mevlana asa üretmek yaklaşık 1.5 2 milyara tekabül ediyor.Hal böyle oluncada reçeteler önemini kaybediyor.1.5 2 milyar para verip üreteceğine gidip düşürmeyi deneyecek olanlar çoğunlukta.Ha bu reçeteler bölgelere giremeyen içinmiş falan o tam bir zırvalık zaten.Bir reçetenin üretimi zaten 1 milyarı geçiyor.1 milyarı olan adamın da ejderi ashabı da olacağına göre çemberlitaşa girmesinde sıkıntı olmaz.Bu yüzden reçetelerdeki hidrojen,galata sembolu,köşk madalyonu gibi materyallerin gereksinim sayılarının azaltılmasını öneriyorum.Aksi takdirde bu reçetelerin hiç bir önemi kalmayacak.İyi oyunlar.
Şaheser/Reçete/Materyal dengesizliği
Re: Şaheser/Reçete/Materyal dengesizliği
Bu konuda haklısın.Birde İstenen malzemelerin bazıları şuanki ecel vb şahaserlerdeki görev itemleride katılmış.Bu saçma adam yeni reçeteyi çemberliden düşürüyor tamam o zaman galata sembolü,hidrojen,erg yongası istemesi doğalda yıllarıdır.E.ö yle bağlantısı olmayan bütün oyun dünyasından kopuk çemberlitaştaki eşyaların kadim hidra pençesini istemesi yanlış.
Sabırlı insanın öfkesinden kork
Bacon
Bacon
- flieqendx
- Sahaf Yardımcısı

- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
doğru söylüyorsun galata sembolu mesela 100mden satılıyor bizim sunucuda
Materyallerin Aktarılmadığı Söylenmişti Bizim Sunucuda ?flieqendx yazdı:doğru söylüyorsun galata sembolu mesela 100mden satılıyor bizim sunucuda
Materyallerin Aktarılmadığı Söylenmişti Bizim Sunucuda ?
materyaller aktarılıyor bi yetkili demişti
- flieqendx
- Sahaf Yardımcısı

- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
yok kardeş aktarılıyor o adam sallamış yönetici de aktralıyor dediGHQSEN yazdı:Materyallerin Aktarılmadığı Söylenmişti Bizim Sunucuda ?flieqendx yazdı:doğru söylüyorsun galata sembolu mesela 100mden satılıyor bizim sunucuda
viewtopic.php?f=46&t=66727