Çarınız kaydediliyor
- 25can25
- İskele Babası

- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Arzın Çocukları
Çarınız kaydediliyor
Bugün 2 defa başıma geldi çarıma girdim birden internet kesildi sonradan girmeye çalıştıgımda karakteriniz kaydediliyor lütfen sonra deneyiniz gibi bişi yazdı arkadaşlar bu kötü bişimi ilk defa başıma geliyorda

- WHiTexDeWiL
- Çınaraltı Müdavimi

- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
Re: Çarınız kaydediliyor
Oyuna giridiğinizde eğer karakteriniz kaydediliyor uyarısını alırsanız karakterinizle oyuna başka bir kişi giriş yapmıştır. Bu gibi durumlarda hemen şifrenizi değiştirmeniz önerilir.
Keyifli forumlar.
Keyifli forumlar.
- xFirelifex
- Demirci Çırağı

- Sunucu: Teşkilat
İnternet kesintisi gibi durumlarda da sonraki girişte öyle der.Sorun yok yani.
IFiReLiFeI
IıIFiReLiFeIıI
ıIFiReLiFeIı
IıIFiReLiFeIıI
ıIFiReLiFeIı
25can25 yazdı:Bugün 2 defa başıma geldi çarıma girdim birden internet kesildi sonradan girmeye çalıştıgımda karakteriniz kaydediliyor lütfen sonra deneyiniz gibi bişi yazdı arkadaşlar bu kötü bişimi ilk defa başıma geliyorda
Eğer Karakterindeyken Bağlantı Koptuysa Yada Karakterine Sen Girmeden Önce Birisi Varsa Böyle Bir Uyarı Verir...
İyi Oyunlar...
İnternet bağlantısı koparsa veya hesabınıza birisi girdiği zaman bu hata mesajını alırsınız. Umarım hesabınıza birisi girmiyordur, önlem olarak şifrenizi değiştirmenizi öneririm.
2009-2013
internetin kopmasından kaynalanıyodur karakter oyundan çıkmıyo yansıması kalıyo olduğu yerde o yüzden
ama şifreni değiştirmeni öneririm
ama şifreni değiştirmeni öneririm
arkadaşın da dediği gibi karakterin asılı kalmış olabilir oyunda eğer bilgisayarın biraz yavaş ise bunun olması olası ama sen her ihtimale karşı şifre değiştirmelisin bence
Linkin
Büyücülinkin ==== PsiKoLoTiK
Büyücüxlinkin
Şifacılinkin

Büyücülinkin ==== PsiKoLoTiK
Büyücüxlinkin
Şifacılinkin

- ozaerdenn
- Arzuhalci'nin Adamı

- Sunucu: Eminönü
Ben kuzenimle beraber oynuyorum aynı yazı çıkıyor. Arkadaşların dediği şekilde internet kesintisi sebepli yaşamadım. 2 ihtimalden birisidir. Eğer mynet üyeliği ise, doğum tarihi ve mail adresini de kontrol et. 
PIRASASAPI
-
okan34
- Teşkilat Neferi

- Sunucu: Teşkilat
- Lonca: Raiders Of AnatoliA
Bu sorunun nedeni oyundan alt f4 ile çıktığınızda görev yöneticisinden oyundan çıkış yapılmamış olması ve tekrarından oyuna giriş yaparken sizin karakterinizi kaydetmiş olmasıdır. Diğer bir sorun karakterinize başka biri erişim sağlıyorsa siz giriş yaptığınız taktirde de bu sorun görülür.
- Raiders OF AnatoliA Teşkilat Sunucu Temsilcisi
Rapismylifee
- www.raidersofanatolia.com
- 25can25
- İskele Babası

- Sunucu: Beyaz Köşk
Hepinize Teşekkür Ederim Şifremi Degiştirdim Eğer Birdaha Olursa Baglantıdan Olabilir