Adam nasıl yapsın * İyi lonca almıyor ejder mejderdesen adama mesaj at bizim burda cevap vermiyor be de selamın aleyküm klana birşey desem ayzamrısın Hayır diyor bu kişiden çevremi bekliyosun ?FaunTLeRoy yazdı:Çevre oluştursunlarbilinmez yazdı:Çemberlitaşa sürekli tank aranıyor çoğu tankın migo görevleri yapılmamış bazı tanklar sözde tank doğru ama sağlamlar var tanıdık yok napsınlar ?FaunTLeRoy yazdı:Ben Migrat görevinin yapılıp içeri girilmesinden yanayım
Migrata girmemiş bir insan Çemberlitaşta ne yapabilir ?
Yaratıklar zaten çok güçlü ejderliler zorlanarak kesiyor
migrata girmemiş bir oyuncu ne yapabilir ki ?
Ha almıyorlarsa kur grubunu kendin git
benim savaşçı arkadaşım vardı
Savaşçıların migrata alınmadığını düşünmezdi hiç
üstünü farabi solucan dizmeye çalıştı
dizemediğinide sadece farabi yaptı
grubunu kendi kurdu
kendi girdi
Sadece 1 Kere Bakarmısın ? Birşey Kaybetmezsin.
Re: Sadece 1 Kere Bakarmısın ? Birşey Kaybetmezsin.
- FaunTLeRoy
- Arzuhalci'nin Adamı

- Sunucu: Anka
- Klan: Arzın Çocukları
ecel migoda iyi vuruyor galiba bende varda.FaunTLeRoy yazdı:Maden çeksin Ejderini üretsin Ecelini yapsın
- FaunTLeRoy
- Arzuhalci'nin Adamı

- Sunucu: Anka
migrata ofansif mi girecen :?:bilinmez yazdı:ecel migoda iyi vuruyor galiba bende varda.FaunTLeRoy yazdı:Maden çeksin Ejderini üretsin Ecelini yapsın

- xsWiTxBANNED
- Işık Hanım'ın Elemanı

- Sunucu: Meran
- Klan: Lodos
def. ken düz vuramıoz mu ? :shock:FaunTLeRoy yazdı:migrata ofansif mi girecen :?:bilinmez yazdı:ecel migoda iyi vuruyor galiba bende varda.FaunTLeRoy yazdı:Maden çeksin Ejderini üretsin Ecelini yapsın
Tokerx 
- XxWhiteDewiLxX
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Kuklacı
bak kardeş çok kolay aslında üretmek. Ben bugün başladım ejder üretmeye sermayem 15 m kadardı. Sabahtan itibaren 4 tane mavi cektim 5 tanede sıkı pazarlık kurarak 3 er m den aldım. 9 Mavi etti bir günde.9 Tanede mavi kaldı gece full sabaha kadar cekcem 3 tanede ordan cıkarsa 12. 5 niobyum satacam tanesi 1 m den. 5 m önceden kalan 2.5 m ile birleştir 7.5m bununlada 3 mavi alırım 15 etti.3 tanede bir günde cekerım yanı en kötü 2 güne mavileri tamamlayacam.Heh şimdi akik menekşeye gelince cekilmesi cok zor sanma.Albir artırıcı git labiye 2 / 3 saat bekle elbet 1 tane cıkıyor.Öyle Öyle halledersin.Akik de menekşe gibi.Yardımcı olduysam ne mutlu bana.

Yeni karekterlerim
FUHRER-HITLER
Eski karekterlerim
xWHİTEDEWİLx IIWhiteDewiLII mrTOILETTE
Donanımhaber,Honda S2000 , IKV tutkunu
Arkadaşlar Plus'um yok Akçe'm yok. Madenciyim ve sizce hangi madeni çekmeliyim ve ne kadar sürede güzel bi maden çıkar ? cevaplarınızı bekliyorum.
CASTIEL
Meqapixel
Meqapixel
ben herşeyi çektim son5 emenkşe kaldı 300tane elmas çektim 100er ard arda hep çıkmadı sattım para yiyorum.XxWhiteDewiLxX yazdı:bak kardeş çok kolay aslında üretmek. Ben bugün başladım ejder üretmeye sermayem 15 m kadardı. Sabahtan itibaren 4 tane mavi cektim 5 tanede sıkı pazarlık kurarak 3 er m den aldım. 9 Mavi etti bir günde.9 Tanede mavi kaldı gece full sabaha kadar cekcem 3 tanede ordan cıkarsa 12. 5 niobyum satacam tanesi 1 m den. 5 m önceden kalan 2.5 m ile birleştir 7.5m bununlada 3 mavi alırım 15 etti.3 tanede bir günde cekerım yanı en kötü 2 güne mavileri tamamlayacam.Heh şimdi akik menekşeye gelince cekilmesi cok zor sanma.Albir artırıcı git labiye 2 / 3 saat bekle elbet 1 tane cıkıyor.Öyle Öyle halledersin.Akik de menekşe gibi.Yardımcı olduysam ne mutlu bana.
FaunTLeRoy yazdı:migrata ofansif mi girecen :?:bilinmez yazdı:ecel migoda iyi vuruyor galiba bende varda.FaunTLeRoy yazdı:Maden çeksin Ejderini üretsin Ecelini yapsın
senle dalga geçiyorum gene anlamıyosun.
- turkoxHAMSTER
- Praetorian Piyadesi

- Sunucu: Teşkilat
Migrata alınmayan adamı kim çemberlitaş a alır 
- ARGOS
- Yasemin'in Gözcüsü

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: Old Brothers
FaunTLeRoy yazdı:Ben Migrat görevinin yapılıp içeri girilmesinden yanayım
Migrata girmemiş bir insan Çemberlitaşta ne yapabilir ?
Yaratıklar zaten çok güçlü ejderliler zorlanarak kesiyor
migrata girmemiş bir oyuncu ne yapabilir ki ?
Ha almıyorlarsa kur grubunu kendin git
benim savaşçı arkadaşım vardı
Savaşçıların migrata alınmadığını düşünmezdi hiç
üstünü farabi solucan dizmeye çalıştı
dizemediğinide sadece farabi yaptı
grubunu kendi kurdu
kendi girdi
ARGOS - ARGOSS
.

.
Düzenbazlık ince bir tüy ise adalet "Ecel Getiren"dir...

İsmail Kaya