Sende herşeye hemen alınmıcaksın ozaman ne yapalım burası forum istediğimi derimrapper yazdı:O zaman adam akıllı konuş şurda abimize bi teşekkür edelim dedik ! İçine ....veym2 yazdı:sen kimsinde beni kovuyosun ?rapper yazdı:İlla sövmemi mi istiosun ?? Adam gibi yorum yapcaksan yap yoksa defol !! Yalaka falan değilim betadan beri oynuyorum zembek abimize bi teşekkür edelim dedik kötü mü ettik ?? Defol git şurdan yoksa sövdürceksin..veym2 yazdı:GM yalakasırapper yazdı:Sayın zembekoğlu;
Teşkilat'tan gideceksiniz diye çok üzülmüştüm (bi ara bilirsiniz ki öyle havadisler yayınlanmıştı) ama şu an aramızdasınız [GM] olarak ..[GM] Abura'nın da oyunu bırakmasından sonra üstünüze baya bir yük binmiştir doğal olarak.Ama bakıyorum da forumda her soruna her derde deva oluyorsunuz![]()
Bu ilginizden dolayı kendim ve tüm İkv halkı olarak size teşekkür eder, ilginiz ve alakanızın kesilmemesini temenni ederim ...
zembekoğlu'na Teşekkür ...
- veym2
- Tılsım Tanığı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
- Lonca: Kara Deniz Yıldızları
Re: zembekoğlu'na Teşekkür ...
Neyse kardeş konuyu kapayalım ok ? 
Meteorteamxthree
İnfazteamrapper
~ Since BeTa ~
İnfazteamrapper
~ Since BeTa ~
- veym2
- Tılsım Tanığı
Neyse k.b ama sende hemen alınıyonrapper yazdı:Neyse kardeş konuyu kapayalım ok ?
Tmm sen de k.b pardon hemen sövmeye geçtim ama kardeş İkv'nin şu anki durumunu biliyorsan her tarafta dolandırıcı,yalaka,hırsız,ahlaksız şahsiyetler var ben de sen öyle diyince onlardan birisisin sandım ..veym2 yazdı:Neyse k.b ama sende hemen alınıyonrapper yazdı:Neyse kardeş konuyu kapayalım ok ?
Meteorteamxthree
İnfazteamrapper
~ Since BeTa ~
İnfazteamrapper
~ Since BeTa ~
- veym2
- Tılsım Tanığı
ben şaka amaçlı söyledim ama sen yanlış analdın heralderapper yazdı:Tmm sen de k.b pardon hemen sövmeye geçtim ama kardeş İkv'nin şu anki durumunu biliyorsan her tarafta dolandırıcı,yalaka,hırsız,ahlaksız şahsiyetler var ben de sen öyle diyince onlardan birisisin sandım ..veym2 yazdı:Neyse k.b ama sende hemen alınıyonrapper yazdı:Neyse kardeş konuyu kapayalım ok ?
Evet tamam k.bveym2 yazdı:ben şaka amaçlı söyledim ama sen yanlış analdın heralderapper yazdı:Tmm sen de k.b pardon hemen sövmeye geçtim ama kardeş İkv'nin şu anki durumunu biliyorsan her tarafta dolandırıcı,yalaka,hırsız,ahlaksız şahsiyetler var ben de sen öyle diyince onlardan birisisin sandım ..veym2 yazdı:Neyse k.b ama sende hemen alınıyonrapper yazdı:Neyse kardeş konuyu kapayalım ok ?
Meteorteamxthree
İnfazteamrapper
~ Since BeTa ~
İnfazteamrapper
~ Since BeTa ~
ne ezolar war ya ne zaman bıraktıki o pff :lol:
Sen sanırım bu oyunu bilmiyorsun beynin olmadığını bilmediğin gibiPrince yazdı:ne ezolar war ya ne zaman bıraktıki o pff :lol:
Meteorteamxthree
İnfazteamrapper
~ Since BeTa ~
İnfazteamrapper
~ Since BeTa ~
-
- Kadim Hidra Avcısı
- Sunucu: Meran
Tartışmayalım Lütfen.. 
- Tayfaxgregory
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Arzın Çocukları
Adam GM ye görevini iyi yaptığı için ve oyunu bırakmadığı için Tşekkür etmiş neden yalaka diyorsun asıl kendin yalakasın.