Merhaba;
Bilindiği Üzere Çemberlitaş eklentisi oldu.Bu eklentide Bir çok Eksiklikler Olduğunu Düşünüyorum.Bunlar bir kacını sizlerle paylaşmak istiyorum.
Ben Vardiye ile çalışan işciyim.Haftada 08:00-16.00 16.00- 00:00 ve 00.00-08:00 bu saatler arasında çalışıyorum.Çemberlitaş Grub Bölgesine girdiğimizde zamanımızn coğunu burda harcıyorum.iLK Geldiğinde sadece 1 defa girdim.7 Saat uzun bir zamanda cıktık.Bundan yana hiç girmedim.İlk girdiğimde Güncelleme ile beraber Boss ve can oranların da değişiklik olacağını düşünüyordum.Görüyorum ki Böyle değişiklik düşünülmüyormuş.Benim gibi bir cok arkadaş da böyle düşünüyordur.Çünkü işte 8 saat çalışık Bilgisayar başında 7 saat kalamam.
2. şikayetim ise Ücretsiz denilen Çemberli Taş tamamen ücretlidir.Benim sadece 1 savaşcım var.Boss keserken Dükkandan alınan Ayı denilen Yardımcı gerekliymiş.Ben Buna Tamamen Karşıyım.Çemberlitaş bize ücretsiz denildi.Ama gel gör ki ücretsiz değil.Diyelim ki Ayı almaya kalktım. 1995 akce ile bereber bu para 20 TL Buluyor.Size soruyorum siz 8 saat çalıştıktan sonra yorgun gelip maaş gününde 20 TL VERİP Ayı Alabirmisiniz.Bazı Arkadaşlarımız Yazacak Bunlar İkv katkıdır.Ben Zaten İkv Katkı Yapıyorum 20 TL Silah yükseltme 20 Karekter Sigortası 30 TL De Plus.Etti 70 TL.Ben 2.5 günluk paramı veriyorum.Kusura bakmayın Ben bir 20 TL veripte Ayı Alamam.
Ve durumu iyi olan arkadaşlarımız bunu anlayamazlar.Ne kadar okusalar boş.Ben Bu yazıyı sadece hatırlatma gerekli olduğu icin actım
Dip Not:Forum Hesabımı Unuttuğum İcin yeni Actım.
Mustafa .
Ankaralı
Çemberlitaş ve Online Süreleri ve Yapılması Gerekenler
- KristalxTEAM
- İri Fare Avcısı

- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
Re: Çemberlitaş ve Online Süreleri ve Yapılması Gerekenler
+1 TAMAMEN KATILIYORUM

Kristalx İsmini Her Bünye Taşıyamaz !!!
***** IKızılxMadalyoNI ***** IıIxKristaLxIıI *****

- yaLnizadam66
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Anka
- Klan: Arzın Çocukları
Ayıya gelince kardesm , yeni bir taktik geliştirip ayı sız kesmeyı neden denemıyorsun? Orada ayıdakı amaç ıyıleştirme yeteneğini kötüleştirmek , bunu kanatma ve asit lede sağlayabilirsin 
kyLex
*
teKzad
*
EMiN
*
teKzad
*
EMiN
- kafemeze
- Teşkilat Neferi

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: We Are Family
+2 KatılıyoruZ (Kuzenim ile birlikte arkandayız)
DALEK | GALLIFREY | TARDIS
Fan ART 2012 Görsel 2.lik Sahibi
{REHBER}KaRaDeDee =>[Latif]= 12.10.2011
Fan ART 2012 Görsel 2.lik Sahibi
{REHBER}KaRaDeDee =>[Latif]= 12.10.2011
yaLnizadam66 yazdı:Ayıya gelince kardesm , yeni bir taktik geliştirip ayı sız kesmeyı neden denemıyorsun? Orada ayıdakı amaç ıyıleştirme yeteneğini kötüleştirmek , bunu kanatma ve asit lede sağlayabilirsin
Kanatma yeteneğinin Süresi 5 snyeye indirildi arkadaşım
cenberlı baslı basına rezalet çok sıkıcı bir bölge ayrıca çok fazla zaman alıyor acilen bi müdahele gelemlı yaratık sayıları yarı yarıya düşürülmelı ezıyetten baska bişey değil içilen ıksırın haddı hesabı yok zaten ıksır satan bi OOK da olmadıgından karaborsa ıksır alıyoruz yazık ...
Hiç bir dava için kendımı ateşe atmam kendı davam hariç SPARTACUS
TAKVA
Öncelikle benim gibi hem okuyup hemde bir yandan maddi sıkıntılar oluşmaması için eğitimini sürdürebilmek için çalışan tüm kardeşlerime kolaylıklar diliyorum.Allah yaptığı işleri kolay kılsın inşallah.
Yeni gelen bölgelerde ilk başlangıçlarda ortalama 1-2 ay hep geç ilerleme ve adapte olabilmek için zaman kaybı yaşanır.Buda tanımadığımız ve görmediğimiz alanlarda hem oynayıp zevk almak hemde yeni yerler görevlerini halletmek olduğundan fazla zordur.
Çemberlitaş bölgesi 7 saat süre sınırı tanınmış. Miğrat bölgesinde ise 4 saat süre limiti verilmişti.Miğratta sadece Beyaz şapkalı adam'a 4 saatte vardığımı hatırlarım.Şimdi ise hem Centriuon ,Yılan çukurları ve junon toplam 1.15 dk bitiriyoruz.
Bir müddet sonra çemberlitaş tüm bölgeyi sadece 3.5 saate belkide daha az bir zamana bitirebiliriz.Bunu zaman gösterecek.
Bunu Hem tecrübe ve hemde üstümüzdeki itemlere dayandırabiliriz.Tecrübe zamanla gelişecektir.Üstümüzün iyi olması ise Gerek dükkandan akçe alıp yükseltme veya yardımcı dost alabilmekten geçiyor.
Evet İKV oyunu ücretsiz bir şekilde kurulan ve bu zamana kadar Ücretsiz oynanabilen tek türk yapımı oyundur.Akçe veya plus ile ödediğimiz paralar bize yeni gelen bölgelerdeki görsel ve içerik açısından tekrar bizlere geri dönmekte.
İmkanlar yettiği sürece ve bizler rahatsız olmadık sürece yapılmasında bir sıkıntı göremiyorum.Sonuçta bu bir eğlence ve vaktimizin el verdiği sürece sizlerle birlikte oluyoruz.
Sözü daha fazla uzatmadan söyleceğim tek cümle şu ki Zaman [ Sabır ] tüm sıkıntıların anahtarıdır ,Doğrudur.
Yeni gelen bölgelerde ilk başlangıçlarda ortalama 1-2 ay hep geç ilerleme ve adapte olabilmek için zaman kaybı yaşanır.Buda tanımadığımız ve görmediğimiz alanlarda hem oynayıp zevk almak hemde yeni yerler görevlerini halletmek olduğundan fazla zordur.
Çemberlitaş bölgesi 7 saat süre sınırı tanınmış. Miğrat bölgesinde ise 4 saat süre limiti verilmişti.Miğratta sadece Beyaz şapkalı adam'a 4 saatte vardığımı hatırlarım.Şimdi ise hem Centriuon ,Yılan çukurları ve junon toplam 1.15 dk bitiriyoruz.
Bir müddet sonra çemberlitaş tüm bölgeyi sadece 3.5 saate belkide daha az bir zamana bitirebiliriz.Bunu zaman gösterecek.
Bunu Hem tecrübe ve hemde üstümüzdeki itemlere dayandırabiliriz.Tecrübe zamanla gelişecektir.Üstümüzün iyi olması ise Gerek dükkandan akçe alıp yükseltme veya yardımcı dost alabilmekten geçiyor.
Evet İKV oyunu ücretsiz bir şekilde kurulan ve bu zamana kadar Ücretsiz oynanabilen tek türk yapımı oyundur.Akçe veya plus ile ödediğimiz paralar bize yeni gelen bölgelerdeki görsel ve içerik açısından tekrar bizlere geri dönmekte.
İmkanlar yettiği sürece ve bizler rahatsız olmadık sürece yapılmasında bir sıkıntı göremiyorum.Sonuçta bu bir eğlence ve vaktimizin el verdiği sürece sizlerle birlikte oluyoruz.
Sözü daha fazla uzatmadan söyleceğim tek cümle şu ki Zaman [ Sabır ] tüm sıkıntıların anahtarıdır ,Doğrudur.
Konum hakkında yorum atan ve okuyan Arkadaşlarıma Teşekkür ederim.
Ben Burda İkv Yönetimini Eleştirmiyorum.Bazı Eksiklikler Olduğunu Belirtiyorum.
Ankaralı
Ben Burda İkv Yönetimini Eleştirmiyorum.Bazı Eksiklikler Olduğunu Belirtiyorum.
Ankaralı
Ankaralı
Merhaba,
Çemberlitaş grup bölgesi için verilmiş olan toplam süre, uzun süredir yapılan testlerin sonucunda belirlenmiş olup, bu süre, grup bölgesinin tamamının bitirilmesi için yeterli olabilmektedir.
Destek ekibinden gelen yanıt bu.Onlar bu testi yaparken hangi itemleri kullandılar acaba . Onuda geçtim taktik meselesi insanların zamanını alan tek şey zaten.
Çemberlitaş grup bölgesi için verilmiş olan toplam süre, uzun süredir yapılan testlerin sonucunda belirlenmiş olup, bu süre, grup bölgesinin tamamının bitirilmesi için yeterli olabilmektedir.
Destek ekibinden gelen yanıt bu.Onlar bu testi yaparken hangi itemleri kullandılar acaba . Onuda geçtim taktik meselesi insanların zamanını alan tek şey zaten.
TEKNİKSERVİS
ITEKNİKSERVİS
Mahşer’in her deliğine giren,
Bir avuç çılgından biri
TEŞKİLAT NEFERİSİN SEN!”
Emekli{REHBER}
ITEKNİKSERVİS
Mahşer’in her deliğine giren,
Bir avuç çılgından biri
TEŞKİLAT NEFERİSİN SEN!”
Emekli{REHBER}