yönetici cevap verirmisn
- karabela26
- İskele Babası
- Sunucu: Meran
- Klan: Lodos
yönetici cevap verirmisn
ya susturma veriyosunuz ne kadar verdiğinizi nerden bilecez msn ye gelmiyo burda yok biir cevap versin şu oyundan adamı soğutmayın bee :? 
bu meranda başı boş köpek çok
- cengizhan
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Klan: Arzın Çocukları
Re: yönetici cevap verirmisn
merhaba arkadaşım
şikayet et sisteminin susuturulma süresi 3 gün dür
şikayet et sisteminin susuturulma süresi 3 gün dür
- morukkelleci
- Bab-ı Ali Muhafızı
- Klan: Arzın Çocukları
gerçekten ya sobee üyeliğine geçtim ne kadar susturuldum bilmiyorum
3 gün olduğunu herkes biliyor ama insan bi görmek istiyor
ayrıca hangi cevabımıza susturulma aldık bunu görsek keşke
3 gün olduğunu herkes biliyor ama insan bi görmek istiyor
ayrıca hangi cevabımıza susturulma aldık bunu görsek keşke
Ben Susturulduğumda Cezamı Mynet E-Posta Adresime Göndermişlerdi Sizde İsterseniz Bir Kontrol Edin Çünkü MSN Adresinize geleceğini Sanmmıoyrum...
Nick
/color]Nora
Sunucu
/color]Meran(SoN)/TıLsıM(Başlangıç)
Karakter Türü
/color]SAVAŞÇI ŞİFACI BÜYÜCÜ

вєηιм кσякυм öℓмєк ∂єgιℓ, ѕєη∂єη Aуяι кAℓмAк.
NoRa[49] Noraşifa[45]
Sunucu
Karakter Türü

вєηιм кσякυм öℓмєк ∂єgιℓ, ѕєη∂єη Aуяι кAℓмAк.
NoRa[49] Noraşifa[45]
Merhabalar, aldığınız cezanın akabinde ceza alan ve şikayet eden kişilerin "iletişim adreslerine" bilgilendirme e-postası gönderilmektedir. Bu posta dahilinde aldığınız cezanın müddeti ve sebebi yazmaktadır.
Şikayet Et butonu ceza süreleri söylediğiniz üzere 3 gün değildir, keza 2 gün susturulma cezasından 999 gün ban cezasına kadar tüm işlemler şikayetleriniz doğrultusunda yapılmaktadır.
Teşekkürler
Kindar
Şikayet Et butonu ceza süreleri söylediğiniz üzere 3 gün değildir, keza 2 gün susturulma cezasından 999 gün ban cezasına kadar tüm işlemler şikayetleriniz doğrultusunda yapılmaktadır.
Teşekkürler
Kindar
- karabela26
- İskele Babası
bende mynettden geliyo dşiye biliyorum ama gelmedi slalya zaten oyun iice saçmalıga döndü hidra için 40tane adam bulacanda çok saçma herkoyun kendi baçagından asılır ama ka adam yalvarıyoz kadime gel diye ne saçmalık ya kalsın ne kadar susturulduysakda bitince konuşuruz :?
bu meranda başı boş köpek çok
- choosensxduygu
- FareAdam Düşmanı
O KadarKindar yazdı:Merhabalar, aldığınız cezanın akabinde ceza alan ve şikayet eden kişilerin "iletişim adreslerine" bilgilendirme e-postası gönderilmektedir. Bu posta dahilinde aldığınız cezanın müddeti ve sebebi yazmaktadır.
Teşekkürler
Kindar
LODOS
RÜTBE

MeraN

RÜTBE

MeraN

Kindar yazdı:Merhabalar, aldığınız cezanın akabinde ceza alan ve şikayet eden kişilerin "iletişim adreslerine" bilgilendirme e-postası gönderilmektedir. Bu posta dahilinde aldığınız cezanın müddeti ve sebebi yazmaktadır.
Teşekkürler
Kindar
Sobee üyelerimize henüz bilgilendirme yapılmamakatdır.
Üyelerimizi SMS yolu ile bilgilendirmek için çalışmalarımız devam etmektedir .
Anlayışınız için teşekkür ederiz