Merhabalar ; Meran Sunucusunda SHooT İle Attığım Vs Lerde Foruma Fotoğraflarını Koyucam .İlk Önce Meteor Bölgesinden Vs Atan kendine Güvenen Büyücü Varmı Yazdım xYasaKxAşk Kaç M sine diye Sordu Parasına Atmıyorum Kendini Kanıtlamasına Atıyorum Dedim.xYasaKxAşk SHooT 'a Halil Çık Çardan MeGaxMONEY geç Uçaga Geliyorum Dedi.Neyse Uçaga Geldik Vs attık Adam Vs atcağımız sırada Bide demezmi Bu Meranda Kimse Beni Kesemedi Senmi Kesicen Dedi Güldü. SHooT 3 * 5 MeGaxMONEY Vs Bitmiştir Yazdım adam Bölgeden Emin Gelsin öle Atalım demezmi bide vs 2 * 2 İken xYasaKxAşk emin kanka nerde kaldın yazıyo bölgeden vs bitiyo arkadaş iki dakkada Emin yok diyor Uzun lafın Kısası Kendini küçük düşürmeme Çabasında Ama Nafile Geçmiş olsun tekrardan . [Cümle Alem Gördü Meteorda Emin Dediğini] Bana para Muhappetide yapma adam gibi yenildin adam gibi Tebrikler çek.
Bazı Arkadaşlar Diyor Her Atılan Vs buraya Atılsa ohoo İstedigim Gibi atarım Kimsede karışamaz Bu dedigim Lafın üzerine tekrar yazmayın
burhanabi yazdı:tebrik ederim abidin ben shootu balıkcıda 5 * 0 yenmıştım erdemin hakemlıgınde Tek rakibim THY
5 * 0 yendin ve dedimki yanlış itemlerle çıktım , makineye gittim geldım ? 5*2 kazandım erdeme soralım ? veya altta ettıgım teklıf sanada geçerli bugun ve yarın oyundayımm ıstedıgın mıktar?*
Öncelikleee iyi dinle !
Evet xYasakAşk ' daki bendim vs ni onayladım , ilk eli attım 1*0 75 canla kestım , ve cıkmam gerekti , skypedan seslendım kım var arkadas , BeoWulfxMePHiSTo gökhan kardesım karaktere gectı ve vs ye devam ettı , geldıgımde yenıldıgını gordum Sana 3 avans verdim istedigin miktara atalım dedim , ftosu :
Ve dedinki foruma atarım yendiğimi falan Kendini avutursun böyle Hakem lonca liderlerlinden talha veya kadir olsun , istedigin miktara atalım vs pazar ve pazartesı oyundayım full .
burhanabi yazdı:tebrik ederim abidin ben shootu balıkcıda 5 * 0 yenmıştım erdemin hakemlıgınde Tek rakibim THY
5 * 0 yendin ve dedimki yanlış itemlerle çıktım , makineye gittim geldım ? 5*2 kazandım erdeme soralım ? veya altta ettıgım teklıf sanada geçerli bugun ve yarın oyundayımm ıstedıgın mıktar?*
Öncelikleee iyi dinle !
Evet xYasakAşk ' daki bendim vs ni onayladım , ilk eli attım 1*0 75 canla kestım , ve cıkmam gerekti , skypedan seslendım kım var arkadas , BeoWulfxMePHiSTo gökhan kardesım karaktere gectı ve vs ye devam ettı , geldıgımde yenıldıgını gordum Sana 3 avans verdim istedigin miktara atalım dedim , ftosu :
Ve dedinki foruma atarım yendiğimi falan Kendini avutursun böyle Hakem lonca liderlerlinden talha veya kadir olsun , istedigin miktara atalım vs pazar ve pazartesı oyundayım full .
Öncelikle nereye kadar yalan seni 5* 0 yendım elektrık buz dun sonra gbm yaptın fızık buz oldun gene 5 * 0 sonra oyunda lag war dedin bi çıktın girdin 3 *2 sen beni kestin ve son ws yide 5 *3 ben aldım pc formatlı oldugu ıcın foto alamadım ama erdemden bulur atarım orda o kadar şahit vardı yapma emin sana yakışmıyor...