arkadaşlar oyunda bi emanethane olsa şaheser silahlar vb.item ve materyallerimizi oraya bıraksak ve bir şifre koysak
böylece çar aktarım vb.sorunlar bir miktar daha azalsa?
Emanethane
Emanethane
avakado=eminönü
- Gargoyle35
- Mezarlık Bekçisi
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Deva
Re: Emanethane
barkido yazdı:arkadaşlar oyunda bi emanethane olsa şaheser silahlar vb.item ve materyallerimizi oraya bıraksak ve bir şifre koysak
Kasa zaten mevcut bu önerini zaten çoğu kişi yaptı kasaya şifre diye ama gelir mi gelmez mi bilemiyorum.Gelse güzel olur
Gargoyle35 yazdı:barkido yazdı:arkadaşlar oyunda bi emanethane olsa şaheser silahlar vb.item ve materyallerimizi oraya bıraksak ve bir şifre koysak
Kasa zaten mevcut bu önerini zaten çoğu kişi yaptı kasaya şifre diye ama gelir mi gelmez mi bilemiyorum.Gelse güzel olur+ parayı kasamıza koyabilsek önerilerdeki gibi
avakado=eminönü
Önerilerinizi ikv desteğe yollayın forumdaki öneriler kaale alınmıycak zart zurt, hergün böyle cevaplar yazılıp kapatılıyo böyle konular sizde bıkmadan aynı konuları kapanacağını bile bile açıyosunuz
Kirletmeyin forumu daa

aNCYRa yazdı:Önerilerinizi ikv desteğe yollayın forumdaki öneriler kaale alınmıycak zart zurt, hergün böyle cevaplar yazılıp kapatılıyo böyle konular sizde bıkmadan aynı konuları kapanacağını bile bile açıyosunuzKirletmeyin forumu daa
arkadaşım insanların fikrini alalım sonra toparlayalım öyle yolliacz
avakado=eminönü
Acele edin o zaman konu kapanmadan toplayın ne toplıycaksanızbarkido yazdı:aNCYRa yazdı:Önerilerinizi ikv desteğe yollayın forumdaki öneriler kaale alınmıycak zart zurt, hergün böyle cevaplar yazılıp kapatılıyo böyle konular sizde bıkmadan aynı konuları kapanacağını bile bile açıyosunuzKirletmeyin forumu daa

- Gargoyle35
- Mezarlık Bekçisi
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Deva
aNCYRa yazdı:Acele edin o zaman konu kapanmadan toplayın ne toplıycaksanızbarkido yazdı:aNCYRa yazdı:Önerilerinizi ikv desteğe yollayın forumdaki öneriler kaale alınmıycak zart zurt, hergün böyle cevaplar yazılıp kapatılıyo böyle konular sizde bıkmadan aynı konuları kapanacağını bile bile açıyosunuzKirletmeyin forumu daa
aNCYRa yarıldım
KARAHANDA GÖRMÜŞ GELMİŞ, SANKİ KENDİ GİKRİ GİBİ YAZMIŞ.
))))
Gargoyle35 yazdı:aNCYRa yazdı:Acele edin o zaman konu kapanmadan toplayın ne toplıycaksanızbarkido yazdı:aNCYRa yazdı:Önerilerinizi ikv desteğe yollayın forumdaki öneriler kaale alınmıycak zart zurt, hergün böyle cevaplar yazılıp kapatılıyo böyle konular sizde bıkmadan aynı konuları kapanacağını bile bile açıyosunuzKirletmeyin forumu daa
aNCYRa yarıldım![]()
![]()
:lol:
off sizde büyüyeceksiniz ewlat
avakado=eminönü
barkido yazdı:Gargoyle35 yazdı:aNCYRa yazdı:Acele edin o zaman konu kapanmadan toplayın ne toplıycaksanızbarkido yazdı:aNCYRa yazdı:Önerilerinizi ikv desteğe yollayın forumdaki öneriler kaale alınmıycak zart zurt, hergün böyle cevaplar yazılıp kapatılıyo böyle konular sizde bıkmadan aynı konuları kapanacağını bile bile açıyosunuzKirletmeyin forumu daa
aNCYRa yarıldım![]()
![]()
:lol:
off sizde büyüyeceksiniz ewlat
Göster
Tahammül
Seviyoruz bu hayatı
Seviyoruz bu hayatı