Karakterlerimi Çemberlitaş gelmesi sebebiyle aktarmak zorunda kaldım. Ne yazık ki 11 gündür karakterler ortalıkta yok. Umudu da kesmiş bulunuyorum.
Artık XTİMURX yok...
Yeni sunucum Eminönü olacaktır. Sıfırdan başlayacağım oyuna.
Kalbini bilmeden kırdıklarım varsa hepsinden özür diliyorum. Hakkınızı helal edin.
NOT : Karakterlerimin peşini asla bırakmayacağım. Ne olursa olsun geri alacağım onları.
XTİMURX - XXTİMURXX - Arzkesen - Firar...
Elveda Kuklacı XTİMURX Artık Yok
Elveda Kuklacı XTİMURX Artık Yok
Haziran 2007'den Beri...Hoşçakal Kuklacı
XXTİMURXX--XTİMURX-- Arzkesen--Firar
Re: Elveda Kuklacı XTİMURX Artık Yok
Gene bir kayıp ve bu seferki gerçekten büyük.Karakterlerin için çok üzüldüm kardeşim.Eminönündeki karakteririn adını yazarsan yardımcı olabilirim
.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*
Herkesin üç kişiliği vardır; Ortaya çıkardığı , sahip olduğu , sahip olduğunu sandığı.Alphonse Karr
Azrailxbüyücü
Herkesin üç kişiliği vardır; Ortaya çıkardığı , sahip olduğu , sahip olduğunu sandığı.Alphonse Karr
Azrailxbüyücü
Eminönü'ndeki karakterimin ismi PikatelTaTanGa yazdı:Gene bir kayıp ve bu seferki gerçekten büyük.Karakterlerin için çok üzüldüm kardeşim.Eminönündeki karakteririn adını yazarsan yardımcı olabilirim
- eseslisemi
- İstihbarat Üyesi
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
11 gundur Nasıl Gelmez Ya
Bu Kadarmı Dustuler
Börteçinexthoth
Börteçinexsemih
Çoook Eskilerden ...
Börteçinexsemih
Çoook Eskilerden ...
- YasinKocamanca
- Yasemin'in Gözcüsü
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Lodos
- Lonca: Life And Death
Timur Karakterlerin gelir ki gelmesi lazım elimizden ne geliyorsa yapmaya hazırım bu duruma çok çok üzüldüm kuklacıda başlamayı üdşnürsen elimden geleni yaparım ama karakterlerinin geleceğini düşnüyorum ...
Effairgenclik
Effairgenclik
- VatanXLydeR
- Meteor Kaşifi
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Raiders Of Anatolia
Bizde 4 Kp çarımızı ve 1 Üstü full çarımızı bekliyoruz 10 gündür yok malesef.. Yönetimin buna bi çözüm bulması şart. İnşallah karakterlerimiz gelir.. Yeni sunucunda başarılar
- DescriptionS
- Çınaraltı Müdavimi
- Klan: Lodos
Görüşürüz Timur Kendine İyi Bak Arada Ugra Yardım Ederiz 

~ MustafaKemalAtatürk ~
1881 - 193∞
“Saygı olsun bu çelik atlıların göktuğuna, Tuğu kaldırmış olan orduların Başbuğuna!”
10 gün içinde sorunun çözülmemesini bir kenara bırakalım, desteğe attığın maile cevap bile gelmemesi gerçekten ilginç.
TAKVA
Karakterlerinin geri dönüşümü hakkında Tekbir mesaj yollamışsan eğer hatırlatma olarak birkez daha göndermende fayda var.
insanlar kıyafetleriyle karşılanır fikirleriyle uğurlanır .sözünü oyun ile mukayese edersek . Görünürde sıradan bir oyuncuydun ama Kuklacıda yerin farklıydı.Her yeni gelen güzel etkinlik,uygulamada senin önerin ve çalışmalarını hatırlıyorum.
Destek tarafından gecikmede olsa Kuklacıdan ayrılmamanı temenni ediyor,aksi gerçekleşirsede Çalışmalarının devamını bekler,başarılar dilerim .
insanlar kıyafetleriyle karşılanır fikirleriyle uğurlanır .sözünü oyun ile mukayese edersek . Görünürde sıradan bir oyuncuydun ama Kuklacıda yerin farklıydı.Her yeni gelen güzel etkinlik,uygulamada senin önerin ve çalışmalarını hatırlıyorum.
Destek tarafından gecikmede olsa Kuklacıdan ayrılmamanı temenni ediyor,aksi gerçekleşirsede Çalışmalarının devamını bekler,başarılar dilerim .
An itibari ile karakterlerimi almış bulunmaktayım. Ancak bir müddet daha Eminönü'nde olacağım.