GMB X Pert !!

Tılsım sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
IISaDoSaDoII
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Tılsım
Klan: Lodos
Lonca: Azap Süvarileri

Re: GMB X Pert !!

Mesaj gönderen IISaDoSaDoII »

IIxFeaRxII yazdı:
pardusxartist yazdı:Sado Senle aramız iyidir Bilirsin Seni severim Thexleride Biliyorm ki sizde beni seversiniz siz Bizden 1 saat önce kestiniz Tebrik Ederim . Ama İlk Yol savascısı Kesen ve Gbm X denemesi Bizdeydi 30 canda ölmüştük başkasını bilemem ama bizim Grup Sizden taktik almadı . =) Tekrar Tebrikler 1 saat de olsa Bizden Önce Gbm X kesen İlk Grup sizsizsiniz Arzlarda Ama Yol savascısı Rekoru Bizdedir =)
Nasıl kesmiştiniz siz ya :D
Yaşın küçük anlamasın sen git kenan kes :D Junon diyecem ama onada aklın ermez senin zaten carlarındanda belli oluyo ermediğin :D

İYİ FORUMLAR . . .
# RekLam'a qeRek Yok ÇekeMiyen anTen TaKsın.! # (:

# DoSTLaRıMı TaNıDıKÇa , DüŞManLaRıMı SeVeR oLDuM ... #[/center]
Kullanıcı avatarı
dreamtr
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Tr Army

Mesaj gönderen dreamtr »

IISaDoSaDoII yazdı:
IIxFeaRxII yazdı:
pardusxartist yazdı:Sado Senle aramız iyidir Bilirsin Seni severim Thexleride Biliyorm ki sizde beni seversiniz siz Bizden 1 saat önce kestiniz Tebrik Ederim . Ama İlk Yol savascısı Kesen ve Gbm X denemesi Bizdeydi 30 canda ölmüştük başkasını bilemem ama bizim Grup Sizden taktik almadı . =) Tekrar Tebrikler 1 saat de olsa Bizden Önce Gbm X kesen İlk Grup sizsizsiniz Arzlarda Ama Yol savascısı Rekoru Bizdedir =)
Yaşın küçük anlamasın sen git kenan kes :D Junon diyecem ama onada aklın ermez senin zaten carlarındanda belli oluyo ermediğin :D

İYİ FORUMLAR . . .
Senin yasın kac amcam onu soylede millet ogrensin korkma sana abi demeye belki devam ederler :D
He is a dream,Er ist traume...
IıIKaRaDaYıIıI 49 Lw Savaşçı,
IıIxDreamTRxIıI 49 Lw Büyücü,
GrandEkinoks 49 Lw Şifa,
Kafkaslı 49 Lw Savaşçı...

Abdullah SUCU
Kullanıcı avatarı
hilalxxfenomen
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Lonca: Z Y N

Mesaj gönderen hilalxxfenomen »

bu arzlar daha kendi kendilerini çekemiyorlar pehhh birde tebrik mi edecekler!
buarada ben yeteneklerimi göstermem göstermem bu kimseyi bağlamaz kimsenin bir kelime etmeye hakkı yoktur!!
resimleri atmamızın sebebi açık ve net!! bunun güzel bi etkiside var sizlerin üzerinde daha hırslı oluyor insan..
mesela ben kendi başımdan geçeni anlatıyım geçen gün adam daha beyaz büyücü çırak ın nasıl kesileceğini soruyordu forumda diğer sunucudaki oyunculara, bizde geçen gün yol savascısını kestik klandan samed yazdı adam diyorki gbm-x ide kesinde görelim all kestik!! bugün o adam kendine hırs yapıp grubuyla, benim giripte sıkıldığım bölgede stuart efendiye kadar gidebilmiş!!
ANLAYANA!!
Resim

xXFENOMENXx
Kullanıcı avatarı
IISaDoSaDoII
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

dreamtr yazdı:
IISaDoSaDoII yazdı:
IIxFeaRxII yazdı:

İYİ FORUMLAR . . .
Senin yasın kac amcam onu soylede millet ogrensin korkma sana abi demeye belki devam ederler :D

18 ne oldu :D sazan gibi herşeye atlamasan olmaz demi :D
18 yaşındayız erkek gibi dediklerimizi yaparız senin gibi değiliz yani :D ayık ol ;)

Kullanıcı avatarı
Chuckyx
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı
Sunucu: Teşkilat
Lonca: RebeLs

Mesaj gönderen Chuckyx »

IISaDoSaDoII yazdı:
dreamtr yazdı:
IISaDoSaDoII yazdı:
IIxFeaRxII yazdı:

İYİ FORUMLAR . . .

18 yaşındayız erkek gibi dediklerimizi yaparız senin gibi değiliz yani :D ayık ol ;)
Sazan Dediğin İnsan Senin Baban Yaşında. Üslubuna Dikkat Etmeni Öneririm.
Lütfen Tehdit Olarak Algılama.
> BLoodyREVENGE

> PerfectATTACK

> xDeterjaN

Allah VAR ! Problem YOK !

Alper KAYA[/color]
Kullanıcı avatarı
IISaDoSaDoII
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Size göre sadece herşey yaş mı ? Babam yaşında her konuya atlyor her şeye karışıyor ? o yaşdaki insan biraz ağırbaşlı olur. Bu arada istediğini söyleyebilirsin gerçekte söylemedikten sonra neye yarar ;)

IYI FORUMLAR . . .

Kullanıcı avatarı
dreamtr
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Lonca: Tr Army

Mesaj gönderen dreamtr »

IISaDoSaDoII yazdı:
dreamtr yazdı:
IISaDoSaDoII yazdı:
IIxFeaRxII yazdı:

İYİ FORUMLAR . . .

Sana ne dedim de yapamadım amcam ben o lafı birazdan agzına sokacam gec bakam su arz klanına sen orda gorelim seni ...
He is a dream,Er ist traume...
IıIKaRaDaYıIıI 49 Lw Savaşçı,
IıIxDreamTRxIıI 49 Lw Büyücü,
GrandEkinoks 49 Lw Şifa,
Kafkaslı 49 Lw Savaşçı...

Abdullah SUCU
Kullanıcı avatarı
RizeLee
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen RizeLee »

Tebrik ediyorum arkadaşlar.

Zorlu bir işi başardınız. Yani benim için zorlu bir işdir.

Umarım düşen çantada sana layık bir item vardır.

Böyle başarıların devamını bekliyoruz.

Saygılarla ; KaNuNixxPCqoPaTH , Kanunixxbüyü | İyi Forumlar .. |
Resim
Kullanıcı avatarı
samedsedir06
Bab-ı Ali Muhafızı
Bab-ı Ali Muhafızı
Lonca: Angaralıyız.. Gardaşş.

Mesaj gönderen samedsedir06 »

IISaDoSaDoII yazdı:Size göre sadece herşey yaş mı ? Babam yaşında her konuya atlyor her şeye karışıyor ? o yaşdaki insan biraz ağırbaşlı olur. Bu arada istediğini söyleyebilirsin gerçekte söylemedikten sonra neye yarar ;)

IYI FORUMLAR . . .
Sado Salla gec oo tippp ınsanlarıı cekemeyenler anten taksınlar:DD biz keserız yolumuza bakarız...herkezde bızden örnek alırr Durmak yok yola devammm:D
Çaki
Bakma qq
Resim
♫♥♪ IISaMeDSeDiRII ♫♥♪
Akıllı OL Belediye'ye Rüsvet Verip Evini Yıktırırım.
.....................♫♥♪ IISaMeDSeDiRII ♫♥♪.......................
Esadullah
Uhtrass'ın Lanetlisi
Uhtrass'ın Lanetlisi
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen Esadullah »

Masterlid yazdı:Kesimi Zor Gibi
Selamlar,

Öncelikle seni ve takım arkadaşlarını tebrik ederim. Hakkını helal et dikkatimi çekti yukarıda "Kesimi Zor" diye yazmışsın fakat ben Meran Sunucusu'nda kesen arkadaşları gördüm sadece 15 dakika içerisinde kestiler.

Çemberlinin zorluklarını ve içerisini iyi biliyorum eminimi fakat şunu iyi bilelim ki; İş, iksir ve efsunlarla bitmiyor. Hepsinden önce yetenek gerekli(skil değil). Karakteri nasıl ve nerede kullanabilmek çok önemlidir. İşte o zaman karşı düşmanları halt etme zamanı daha düşük olabilir.

Tabi zamanında Junon ve Kenan'da öyle olmuştu. Fakat gün geçtikçe artık 'etkiye tepki' taktikleri öğrenildi ve daha kısa bir sürede kesilmeye başlandı. Şu an (örneğin) GMB X veya Yol Savaşçısı kesilme zaman/süreleri (mesela) 40 dakika (olabilir) ama ileri ki zamanlarda bu süre 40 dakika yerine 20 veya 25 dakika olabilir hatta ve hatta daha az bir sürede olabilir.

Sunucumuza, genelde öncelikle belirli takımların kestiği bu tür düşmanlar ileriki zamanlarda Junon ve Kenan gibi kesilir diye düşünen arkadaşlarımız olabilir. Fakat hayır, eminim yanılıyorsunuzdur. Çemberlitaş, Sığınak ve Migrat gibi değil(!). Etkiye tepki daha sert ve ağır.

Arkadaşlarıma küçük bir tavsiyem olacaktır; Çemberlitaş'a girmekten daha çok Madenlerle uğraşıp öncelikle Şah Eser Silahları üretip, daha sonra girmeleri daha güzel olur diyecem Reçeteler Rüstem Bey'de satılırsa bunu yapabilirsiniz : )

İksir konusuna gelince, Kudred iksirlerinden daha çok Direnç iksirleri kullanılması ve Şifacıların 'İyileştirme Çemberi' kullanmaları, Büyücülerin 'Kutup' kullanmaları, Tank Savaşçıların 'Kışkırtma*' kullanmaları daha seri ve daha kolay olacağına eminim.

Şifacıların ve Büyücülerin Çevriye iksir içmeleri ve Büyücülerin Direnç kırması 15 olması GMB X ve Yol Savaşçısının tek korkusudur! Çemberlitaş Bölgesinde Kritik vuruşlar ve Kritik Büyüler savunmadan daha önemlidir.

Öneri Yetenekler:
Şifacı: Çevriye Modeli İksir(x+15), Dirençler 15, Meditasyon 1, Şifa Çemberi 15, Can Kurtaran 15, Büyü Bozma 5
Büyücü: Kutup 15, Direnç Kırma 15
Savaşçı: Kışkırtma 15

(*): Kışkırtma yeteneği kullanınca, karşı düşmanın savunması düşer. Savunmanın düşmesi ile 'sizlirin' kritik vurma ihtimaliniz daha fazla olur ve vurduğunuz normal vuruş dahi daha sert ve kuvvetli olur. Kışkırtma yeteneğinin 15 yapılması tüm grup için daha yararlı olacaktır.

Tekrardan TÜM sunucumuzdaki 'nefelerin' başarılarının devamı temennisi ile, Çemberlitaş Bölgesinde yaptığınız başarıdan dolayı sizleri ve takımlarınızı tebrik ederim.

Hayırlı geceler,
Muhammed Ali - Esedullahşifa
İKV dünyasında, sadece Eminönü Sunucusu'nda; EsedullahŞifa(59), EsedullahBüyü(59) ve esedullahAli(59) isimli karakterlerim bulunmaktadır. Çakma karakterin verdiği/vereceği huzursuzluklardan mesul değilim.
ÖZGÜR FİLİSTİN :flag_ps: :flag_tr:

“Genel Sohbet” sayfasına dön