Artık yokum...

Kuklacı sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
YoRgUnKrAl
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Arzın Çocukları

Artık yokum...

Mesaj gönderen YoRgUnKrAl »

Vedanın zamanı gelmiştir.Sırf klanda kesilmiş diye anamı bacımı ağzına alan insanların var oldugu yerde durmanın manası kalmamıştır.Güvendiğimiz yönetim bu tür ahlaksız,namus yoksunu insanları aramızda barındırkça bir çok oyuncunun da bırakacağını düşünüyorum. Zaten HarabaT adlı konumda da bir çok sorunu dile getirmiş ve gideceğimin sinyallerini vermiştim. Yaşım 24 ve bana bölgeden ve klandan istemediğim küfürleeri ettiren Afaat adlı oyuncuyu son bir kez(daha önce 14 şikayetim var oyuncu hakkında) şikayet ettim. Gene aranızda olacaktır ve gene aranızda olacaklardır.şeref yoksunu değilim ve bir oyun için namusuma küfredilmesini kaldıramam.Bu yüzden lugatımdaki tüm argo sözcükleri küfrederek ona karşılık verdim. Şimdi kendimden de utanıyorum. Carımı İzmirden bir bayan arkadaşıma hediye ettim. Yapacağınız yorumları bile okumayacağım. Hepiniz allaha emanet olun. Elveda.
karakartal06
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Re: Artık yokum...

Mesaj gönderen karakartal06 »

oyun eskısı gıbı olsa bunların hıcbırı olmazdı sımdı oyunu goren gırıor azına gelenı sayıor en ufak bır sey olsa
Kullanıcı avatarı
mahmutxsolmaz
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen mahmutxsolmaz »

Yorgunkral daha gecen gün afaat ve bana küfür eden sonra aynı siddette cevaplar alıp forumda ağlıyan bir cocuğun 24 yasında olması ilginç ve bi okadar şüpe uyandırıyor.. 'Dinsizin hakkından İmansız gelir' güzel bi söz yolun acık olsun.

Heraklıyus & Afaat
!! Adı Aşk Bu Eziyetin !!

Resim
Kullanıcı avatarı
DiSMoTi
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

Mesaj gönderen DiSMoTi »

Allaha emanet ol kardeşim kendine iyi bak..
Dismotixfireman==>KaPTaNYaĞıZ[/center]
Kullanıcı avatarı
Chatlaqs
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Lonca: Raiders Of Anatolia

Mesaj gönderen Chatlaqs »

ReeL hayatında başarıLar :)
Resim

20 Aralık 2010'dan beri RoA
24 Mart 2007'den beri İKV
YoRgUnKrAl
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

YoRgUnKrAl 04 Oca 2011 14:58
hiç bir şekilde yorum yapmıyorum. şikayette bulunduğum şahsın daha önce bu ve benzeri 7 fotoğrafını göndermiştim? nereye kadar ayrım yapılıcak? nereye kadar bu tür davranışlarda bulunnanları plus aldığı için oyunda tutucaz ?

işte linkler..
Not=Sadece susuyorum... konu kilitlenecektrir ama yinede açtım ve kilitlendikçe açmaya devam edeceğim.

YoRgUnKrAl 19 Eyl 2010 03:00
Merhabalar,

19.09.2010 01:56:59 tarihinde kuklaci sunucusunda Afaat ve Erolkuzum isimli oyuncu hakkında bulunduğunuz şikayet sonuçlandırılmış ve bu oyuncu 22.09.2010 02:50:24 tarihine kadar Susturma cezası almıştır.

Şikayet edilen karakterin benzer hareketlere devam etmesi halinde almış olduğu ceza katlanarak artacaktır.

İlginiz İçin Teşekkür Ederiz
İKV Destek Takımı
YoRgUnKrAl
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mahmutsolmaz varsa elinde küfür fotoğrafım sen de yayınlarsın olur biter... Bir söz var bilirmisin ? Afaat adlı oyuncunun hakketiği bir söz. Heralde üstüne eklenecek cümlelerin de kalmayacaktır.Afaat2ın teröristin,onun çocugu bunun çocugusun gibi sözlerini savunabilicek kadar da acizsin zaten.şunu iyi bil ki bana küfredenin ejdadına küfrederim. Hayat kadınlarına kürtaj bedava olsun ki çocuklarıyla biz uğraşmayalım...

IxYORGUNKRALxI

bu tartısmayı benimle yüz yüze sürdürebilecek yüreğin varsa adresini gönderebilirsin.
Kullanıcı avatarı
mahmutxsolmaz
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen mahmutxsolmaz »

YoRgUnKrAl yazdı:Mahmutsolmaz varsa elinde küfür fotoğrafım sen de yayınlarsın olur biter... Bir söz var bilirmisin ? Afaat adlı oyuncunun hakketiği bir söz. Heralde üstüne eklenecek cümlelerin de kalmayacaktır.Afaat2ın teröristin,onun çocugu bunun çocugusun gibi sözlerini savunabilicek kadar da acizsin zaten.şunu iyi bil ki bana küfredenin ejdadına küfrederim. Hayat kadınlarına kürtaj bedava olsun ki çocuklarıyla biz uğraşmayalım...

IxYORGUNKRALxI

bu tartısmayı benimle yüz yüze sürdürebilecek yüreğin varsa adresini gönderebilirsin.

Sırameşeler Mahallesi , Kavaklı Sok. No;41 Kat;1
Osmangazi & BURSA
!! Adı Aşk Bu Eziyetin !!

Resim
Kullanıcı avatarı
Kemalizm
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen Kemalizm »

niye duygu somurusu yapıyosunkı :D
Kapı çalar

Açarasın

Jandarmaları görürüsün karşında

Derler ki ''Oğlun''

Gerisini anlarsın ve sadece 2 kelime dökülür ağzından;

VATAN SAĞOLSUN
Kullanıcı avatarı
Serserixkratos
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Serserixkratos »

mahmutxsolmaz yazdı:
YoRgUnKrAl yazdı:Mahmutsolmaz varsa elinde küfür fotoğrafım sen de yayınlarsın olur biter... Bir söz var bilirmisin ? Afaat adlı oyuncunun hakketiği bir söz. Heralde üstüne eklenecek cümlelerin de kalmayacaktır.Afaat2ın teröristin,onun çocugu bunun çocugusun gibi sözlerini savunabilicek kadar da acizsin zaten.şunu iyi bil ki bana küfredenin ejdadına küfrederim. Hayat kadınlarına kürtaj bedava olsun ki çocuklarıyla biz uğraşmayalım...

IxYORGUNKRALxI

Sırameşeler Mahallesi , Kavaklı Sok. No;41 Kat;1
Osmangazi & BURSA

Bi oyun İçin Yaptığınız şeye bakın . . Bence bu Konuyu kapatın..barışın
'Kaybettikçe Bir Çentik Attı Alnımın Üstüne Tanrı'

Mutlu Bir Aşk Görmedim ben Çokmu Şey İstedim Senden ÖmRü eyLem,Ziyan Ettin Zalim. Bildiğim Yollar Kapandı Baktığım Heryer Karardı Yersiz Ansız Çektin Gittin Hain

“Genel Sohbet” sayfasına dön