Sunucu Dolu!
- amanedenolmuyor
- Sahaf Yardımcısı

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
Sunucu Dolu!
E.Ö sunucusu ne zaman girsem dolu oluyor.Ne yapacaksınız şuna bir çare bulun ya! Sunucu dolar mı hiç birde İKV oyuncu kaybediyor diyorlardı.
Fenerbahçelı (49) (^)Latif

- fatihgencerler
- Cin Avcısı

- Sunucu: Karaköy
- Lonca: Raiders of Anatolia
Re: Sunucu Dolu!
Yaz geldi artık oyuna giren oyuncular çoğaldı. Yine sunucu genişlemesi yapılması lazım.
Plus paket almak için bir baskı da olabilir.
Plus paket almak için bir baskı da olabilir.
Sunucu dolu yazısı çok normal her sunucunn bir oyuncu kapasitesi var.Bu durumu değiştirmenin yolu plus alman beklemeden girersin.amanedenolmuyor yazdı:E.Ö sunucusu ne zaman girsem dolu oluyor.Ne yapacaksınız şuna bir çare bulun ya! Sunucu dolar mı hiç birde İKV oyuncu kaybediyor diyorlardı.
Not:Girdikten sonra düşebilirsin o farklı
Sabırlı insanın öfkesinden kork
Bacon
Bacon
- amanedenolmuyor
- Sahaf Yardımcısı

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
Evet fatih sana katılıyorum tekrar genişletme yapmaları lazım 150 kişilik genişletme yapsalar bile fayda faydadır 
Plus almaya zorluyorlar insanı ama alacağım sanırım item düşüremiyorum şansıma 1 kez düşürdüm oda anlamsız bi item
Büyük Sahra Menşeilli Cevriye Sultan Modeli Kolye (Ateş + Büyü kritik şansı) Ateşi savaşçı giyer artık oda giyilmiyo gerçi çöp oldu Elementler :shock: Büyü kritiği napsın adam
Plus almaya zorluyorlar insanı ama alacağım sanırım item düşüremiyorum şansıma 1 kez düşürdüm oda anlamsız bi item
Büyük Sahra Menşeilli Cevriye Sultan Modeli Kolye (Ateş + Büyü kritik şansı) Ateşi savaşçı giyer artık oda giyilmiyo gerçi çöp oldu Elementler :shock: Büyü kritiği napsın adam
Fenerbahçelı (49) (^)Latif