Arkadaşlar Buqün ilk defa Kenan'ı kesmek için girdim. 4 Tane şartel var. Her şartele bir büyücü qittik ve Şartel açıldıkça kapatıyoruz. Ama yine kenan bişey yapıyo ve elektrik atıyo herkese paaat ölüyoruz. Acaba şarteli kapatmak için hızlımı olmak gerekiyor ? Lütfen Ayrıntılı bi şekilde kenan nasıl kesilir ne yapmamız gerek ordayken anlatırmısnız ? Şimdiden Teşekkür Ediyorum.
İyi Forumlar..
Kenan Kesimi Hakkında Yardım Lütfen.
Kenan Kesimi Hakkında Yardım Lütfen.
CASTIEL
Meqapixel
Meqapixel
Re: Kenan Kesimi Hakkında Yardım Lütfen.
şifacnın ck leri kurtatrır o anda ama tankların ölmemesi lazım..
öncelik le her şalterde 1 kişinin durması gerekiyor şalterler her 30 sn de bir inecektir indiğinde herkesin şalteri tekrar kapatması gerekiyor eğer 1 kişi kapatmazsa kenan sarsılmaz açacaktır sol da 2 ve sağ da 2 şalter bulunmaktadır sağ şalterde duranların elektrik direncinin 1000 olması gerekiyor soldakilerin bin olmasına gerek yok kenan birde bazı aralıklarla lasgele kişilere Zehir atar o zehrin 3 sn içerisinde şifacı tarafından bozulması gerekiyor hepsi bu kadar
burada önemli olan buz hasarlarının düşük olmaması ve şalter kaçmaması dır
umarım faydalı olabilmişimdir.
burada önemli olan buz hasarlarının düşük olmaması ve şalter kaçmaması dır
umarım faydalı olabilmişimdir.
Kenan belli bir süre sonra , aynı junonun tıslaması gibi bir yetenek kullanıyor.
Bundan korunmak için Şifacının CK atması yeterlidir, veya direnç elektriğinin 1000 olması gerekir.
Bundan korunmak için Şifacının CK atması yeterlidir, veya direnç elektriğinin 1000 olması gerekir.
FATİH
NASİHAT
NASİHAT
- ARGOS
- Yasemin'in Gözcüsü

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: Old Brothers
Kenan oyunculara elektrik hasarı vermektedir.Orada şalter hasar vermeyi önlemek amacıyla degil Kenan'ın kendisine can basmasını engellemek amacıyla kapatılır.Kenan için minimum bir adet tank büyü lazım.Buda nasılmı olur ? Büyücü tüm direnç puanlarını diren elektrige vermelidir.Büyücü 1 adet Shen Kuo item giyince ve şifacıda direnç açınca elektrk direnci 1000 olur ve kenan hiç bir şekilde oyuncuya hasar veremez.Birde şifacı tank olmayan büyücülere kenanda ck atmalıdır.Kenan 49 candan itibaran minimum 2 defa KAVRUALCAKSIN diyor onun için diger büyülere ve şifacıya ck lazım.Birde şifacı kenan kimi zehirlediyse direk ona büyü bozmalıdır. Aklınıza takılan başka bir soru varsa sorabilirsiniz.

ARGOS - ARGOSS
.

.
Düzenbazlık ince bir tüy ise adalet "Ecel Getiren"dir...

İsmail Kaya
En az en fazla 3 tank büyü lazım. Bu tank büyülerin elektrik direnci 1000 olması lazım şifacı sadece kendine ck atacak ve kenanın zehir attığı kişinin zehirini hemen bozacak 4 şartel var 4 ünde 1 er kişi dursa yeterlidir ama şifa durmasın şifa büyü bozmaya odaklansın, şifanın fiziksel ve element direnclerinin 15 olması zorunludur.
Arkadaşlar Hepinize Çok Çok Teşekkür Ederim. Bu Bilgiler Çok İşime Yarayacak. Çok Saolun..
CASTIEL
Meqapixel
Meqapixel