Ghosen

Sancak sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
escf1f2
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Sancak

Ghosen

Mesaj gönderen escf1f2 »

arkadaşlar bu ghosen denene kimse güwenip de iş yapmasın...adamla karaya gidicektik sadece ikimiz wardık ilk baştan...neyse sonra lodos olalım yardıma gelcek arkadaşlar lodos olcak dedi...iyi dedim tamam kabul lodos oldum grubu o kurdu gruba aldı....ondan sonra şifa da da bulundu...görewi olmayan yüksek lwlli arkadaşlar desteğe geçse olmıcak sanki onlardan da aldı gruba...en son benden 1 lwl yüksek biri daha geldi o geldi diye beni attı gruptan...adama beni neden attın diyomö karaya gidene kadar cwp wermedi kesene kadar da cwp wermedi...ben de gruptan birine sordum o da bi daha keseriz dedi...adamlara destek oldum yardım ettim...herkes kara kesilince dağıldı...ghosen hala cwp wermiyo...kimse de bi daha oralı olmadı...sonra ghosen a herkese bunu yaptığını sölicem deyince kendisi nankör olduğu halde bi de bana nankör diyo...size tawsiye arkadaşlar ghosen la yola çıkmayın yarı yolda herkesi satıyo arkadaşlarını görünce...şahidim de war bu yaptığına...o grupta olmasına rağmen ilk başta onu da atmıştı sonra onu aldı gruba ama o adam da kınıyo ghosen ı...kim olduğunu özelden yazabilrim...böle insanları barındırmamak lazım arkadaşlar...insanlarda utama arlanma diye bi şey kalmamış...neyse herkese iyi oyunlar arkadaşlar
Kullanıcı avatarı
XxLYDERxX
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Tılsım
Klan: Lodos

Re: Ghosen

Mesaj gönderen XxLYDERxX »

1) Ben Kara'nın 2 Kez Kesileceğini Söylemedim LAFI KULAĞINLA DİNLE ...Sakıncalı içerik silindi !!!
2) Oyunu Bilmiyorsun İtemin Yok Tabi kide Güçlüler Tercihim Olacak !
3) Senin Gibi Eziği mi Seçmeli Yoksa Full Yücelen Görevi Olan Arkadaşlarımı mı ???
Hadi İtemi Geçtim Arkadaşlarım Varken Neden Seni Seçeyim...
4) Başka Zaman Kendi Arkadaşlarını Toplayıp Kesebilirdin.AMA HAYIR O KADA ADİ VE NANKÖRSÜN ki Sırf Görevini Yapmak İçin Bizle Geldin Karaya İlk Sen Vuracaktın !

Birde Oyunda SEN Kimsin Beni Görev Grubundan Atarsın Diyor :lol: :lol: :lol:

Bana BAK VELET ! Ben Sancak Açıldığı Günden Beri bu SUNUCUDAYIM Sen Kimin ...lüsün ki Beni Barındırmıyosun

Oyunda Karşıma Çıkma Ezer Geçerim ve DUA Et ki ARZ Olmayayım Yoksa Seni Lodos Sancaktan Çıkarmam Köpekk ;)

HADE KOÇUM GÖREV GRUBUNU BEN KURMUŞTUM KANKALARIMI DA TOPLADIM GİTTİM KESTİM BÜTÜN ARKADAŞLARIMIN GÖREVİ DE OLDU ..... Şimdi Otur Ağla Ezme :D

Not: Zaten Fındık Kadar Aklın Var Onunlada Bana Kafa Tutma sakıncalı içerik silindi ! Benle Yola Çıkan Yoldaşlarımı Asla Yarı Yolda Bırakmam DEMEKKİ Sorun Sende...Bölgeden Grup Kuruorum Yazarsam Herkes PM Atar 8-)

SEN DE ANCA BÖYLE SENDEN DAHA İYİ YERLERDEKİ İNSANLARI KÖTÜLEYEREK BİR YERLERE GELEBİLECEĞİNİ SAN...

''Çamur At İzi Kalsın '' Modundaki sakıncalı içerik silindi İsminde Bile Meymenet Yok ''Escff'' zuahaha :mrgreen:
Kullanıcı avatarı
katakuli
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen katakuli »

Ghosen gösterdiğin tutum çok kabaca.Unutma ki her insan bu oyuna aynı anda başlamadı,herkes zamanında sıfırdı...Onlara yardımcı olmak yerine ezme gibi sözler söylemek kötü bir tavır.Aranızdaki mesele beni ilgilendirmez,tartışmaya girmek için yazmadım, sadece benden bir öneri ;)
Kullanıcı avatarı
veyselbaba
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Güçlü Kardeşler Birliği

Mesaj gönderen veyselbaba »

Ya bi kara ne olacak ya bu kadar tartışmaya değmez 5 dk lık görev artık sen oyunda yazacağım nicklerden birine pm at görevi olan arkadaş ben hallederim ya 49 luk savaşçımla gelirim yada 48 lik şifacımla ama lodos olman lazım.Ghosen sende ezik falan gibi laflarla kimsenin kalibini kırma herkesin üstü full yücelen olmayaiblir ama sonuçta insan herkes görevi olsun ister.Senin full yücelen olman yada Sunucuda ilklerden olman kimseyi aşalıyacağın ve hakaret,küfür edebileceğin anlamına gelmez.

Veyselbaba :arrow: Facexveyselbabax
Veyselbaba ,,,VeYseLFAtHeR ,,,IIVeYseLFAtHeRII
Bıçak Kılıç^ ,,, ,Mev. Asa^,,, Kıyamet Asa^,,Trans Asa^,,
Taş Balta^,,Hidro Asa^[Gazap 1 3] ,[Yıldırım 2],[BB3],[Kons 1 2]
[Ofansif Dövüşme 2 3]
escf1f2
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen escf1f2 »

İçerik silindi , Hakaret ve küfürlü sözlerden dolayı forum hesabınız 7 gün kapatıldı
escf1f2
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen escf1f2 »

İçerik silindi , Hakaret ve küfürlü sözlerden dolayı forum hesabınız 7 gün kapatıldı
Kullanıcı avatarı
OveRCLocK
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen OveRCLocK »

Full Yücelen ve görevi olan arkadaşlar... İlginç... Çok...
Hidra gelmeden önce ---> :|
Hidra geldikten sonra ---> :o
GB geldikten sonra -----> :shock:
Resim

Fizik ve Matematik Hastası.
Kullanıcı avatarı
XxLYDERxX
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

OveRCLocK yazdı:Full Yücelen ve görevi olan arkadaşlar... İlginç... Çok...
Evet Cevriye ve Dev Ana'yı da Onlarla Beraber Yaptık ZOrrrrr...una mı gitti ???

Eminönünde ki adamın Sancak daki olaya Yorum yapması..... Daha da İlginç....Hemde Çok
;)
Kullanıcı avatarı
XxLYDERxX
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

escf1f2
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen escf1f2 »

Kilitli

“Genel Sohbet” sayfasına dön