ikv tanıtım (öneri)

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Shoter
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Tılsım
Klan: Arzın Çocukları

ikv tanıtım (öneri)

Mesaj gönderen Shoter »

selam arkadaşlar;
Öncelikle bu mesajı desteğede attığımı belirtmek isterim. Onlar öneri havuzuna koydular :)
İkv nin daha iyi tanıtılması ve yeni oyuncularının olması için oyunumuzu bilgisayar ve oyun dergilerinde ( pcnet, chip, level, vb.) inceleterek hiç oynamamış ve bilmemiş kişi tanıtabilirler. Promosyom olarakda dergilerin yanında verilen dvdlere oyunun setup dosyasını koyabilirler. Artı dergi okuyucularına extradan şans arttırıcı, şan arttırıcı, yağma arttırıcı veya akçe için epin verebilirler. Bu dergi yönetimininde hoşuna gidecektir. Çünkü oynayn oyuncuların çeyregi bile bu dergiden alsa satışlar baya bir artacaktır. Tabi ikv yönetimi daha çok oyuncuya sahip olmak istiyorsa biraz fedakarlık yapmalı.

Haydi ikv oyuncuları oyunumuzun tanıtımı için yönetimin bişey yapacağı yok . Baskı yapalım biraz ;)

Saygılar..

THexGaMeLoRd [Ejder Asa(^)]
lılGaMeLoRdlıl [Latif(^)]
GaMeLoRd [Ashab-ı Keyf(^)]
IıIGaMeLoRdIıI
Sunucu: Tılsım
Klan: Arzın Çocukları

Resim
Kullanıcı avatarı
fatihgencerler
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Karaköy
Lonca: Raiders of Anatolia

Re: ikv tanıtım (öneri)

Mesaj gönderen fatihgencerler »

Bu oyunun gelirleri SÜPERCAN'a gidiyor. Yönetimin kaale alacağını diğer hususlarda da almadığı gibi sanmıyorum.

Yönetim hala kutu ile tanıtım peşinde. Kutu da bulunmuyor. Uşak'ta yazılana göre 1 tane bayi var çok az. Dün gittim o bayiye. O ne ? diyor. Daha bayi verdiği kişiler oyunu bilmiyor.

Yazık.
Kullanıcı avatarı
fatihgencerler
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Karaköy
Lonca: Raiders of Anatolia

Re: ikv tanıtım (öneri)

Mesaj gönderen fatihgencerler »

Ayrıca ;

Öneri havuzu deniliyor. Bu öneri havuzu okyanustan farksız herhalde.

Her öneriyi öneri havuzuna atıyorlar. Taştı taşacak bazılarını çıkartıp uygulamaları gerek.

“Genel Etkileşim” sayfasına dön