ATI Ekran Kartları Sorun

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
oLiweKs
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

ATI Ekran Kartları Sorun

Mesaj gönderen oLiweKs »

Bildiğiniz Gibi ATI Ekran Kartlarında Ekranda Karman Çorman Bazı Siyah Gri Tonlarında Hareketlenmeler Çıkıyor Bilgisayarımın İyi Olmasına Rağmen Sadece ATI ekran Kartı Aldıgım Icın Pişmanım Ki Nerull Söz Vermişti Çemberlitaş Gelirken Bu Sorun Düzelicek Diye Ama Bunun Hakkında Hiç Bir Açıklama Yapılmadı Sizden Ricam Bir Açıklık Getirmeniz Bu Konuya Biliyorumki Benim Gibi Bu Açıklamaya İhtiyaç Duyan Çok Arkadaşımız Var.
Resim

Mori xDeaTHSooNx
Kullanıcı avatarı
bilinmez
Dış Şehir Gezgini
Dış Şehir Gezgini
Sunucu: Sancak
Klan: Lodos

Re: ATI Ekran Kartları Sorun

Mesaj gönderen bilinmez »

Evet ya özellikle gb lerde tanklarda zorluk oluyor tabla seçiyorsun ama bişi adama dalsa görmüyosun.
Kullanıcı avatarı
MuRaTPoLaT
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Nefes

Mesaj gönderen MuRaTPoLaT »

Beyler amd ile iletişime geçildi bekleyin yakındır düzeltilmesi
Kullanıcı avatarı
ZeYBeKOgLu
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen ZeYBeKOgLu »

MuRaTPoLaT yazdı:Beyler amd ile iletişime geçildi bekleyin yakındır düzeltilmesi
Sen nerden biliyosun?
Ayrıca İKV boşuna para harcama oyuncuları için boşuna ümitlenmeyin gidin bugün benim yaptığım gibi bi intel işlenci bi Nvidia alın rahatlayın.
http://www.dailymotion.com/video/xgtbd1_umudumuz-yaban-yimdi-ben-buraya-neden-cyktym_fun

Dil bilmez, bilgi bilmez cahil.
Alimi zalim eder.
Aklı ilim irfan bilmez cahil.
Zalimi katil eder.
Kullanıcı avatarı
ZeYBeKOgLu
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen ZeYBeKOgLu »

Herkes "Başlat > Çalıştır = Dxdiag = Enter" yapıp;
1) Sistem menüsü
2) Ekran menüsünün ekran görüntüsünü atabilir mi?
http://www.dailymotion.com/video/xgtbd1_umudumuz-yaban-yimdi-ben-buraya-neden-cyktym_fun

Dil bilmez, bilgi bilmez cahil.
Alimi zalim eder.
Aklı ilim irfan bilmez cahil.
Zalimi katil eder.
Kullanıcı avatarı
x0xKaaNx0x
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Tılsım

Mesaj gönderen x0xKaaNx0x »

Resim
Resim
Not: Ati sürücüleri de DirectX de günceldir, hiç sorun yoktur. Tavsiye ederim 8-)
Beni çok iyi tanıyan çok iyi tanır.
Benler :D
TaTMiNaTöR (49)
keyjam
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen keyjam »

Hayirli Günler !

Ayni sorundan bende muzdaribim. Ve olayin Ati ekran kartlarindan cok AMD islemcilerinde oldgunu düsünüyorum.

Gerekce: DAha önce laptop umda Intel silemci Ati x700 Ekran karti vardi. Ve npc ve yaratiklarin gölgeri görünüyor ama kendileri görünmüyordu. ve ekranda o tür kararmalar olmuyordu. Ve bir cok amd islemci olan bilgisayarlardan denedim. sonuc hep ekran kararmasiydi.

Ben Almanyadan oynuyorum.

Gecenlerde AMD Almanya Destegiyle görüstüm. Bana sorunun islemciden ziyade shader sorunuz olabilecegini söyledi. kendilerin 2 farkli laptop konfigurasyonunu gönderdim. birisi intel islemci ati ekran karti. digeri amd islemci ati ekran karti. Verilen cevap su idi. ihtimal olarak : Intel ilemci olan pc de ekran karti: directx 9 versiyonun kullaniyyor ve opengl 2 versyiyonunu kullaniyor denildi. Amd olan laptop ise : directx 10.1 ve open gl 3,3 versiyonu denildi. Ama ben baska bir pc de Ayni amd islemci ve ati ekran karti direct x 9 ve opengl 2 verisoynun kullanan baska bir laptopla denedim. isletim sistemi windows xp idi. sorun yine ayni. bugünlerde bana verilen cevaba yenidne cevap yazacagim. insallah ya amd yada ikv yönetimi bir yama cikari ve bu sorun düzelir. Gelismelerden sizere haber ederim.

Sevgiyle kalin.

KeNvI.
bugrahan97
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen bugrahan97 »

Resim
Resim
Aynı Sorundan bende muzdaribim.Migratta oluyoruz ekran gri gri oluyor çıkıp tekrar girmek zorunda kalıyorum.Ya düzeltirler yada mahkeme !
xCRAZYWİLDx
CrazywildII
CrazyWild
keyjam
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen keyjam »

Hayirli Günler !

Arkadaslar, Intel Islemcisi olupda Bu sorunu olan var mi ? Lütfen Söylesin. Sorunun tam olarak Ekran karti mi yoksa Islemci ile mi alakali oldugnu ögrenelim. Ama tahminimce Sorun Daha cok Amd islemci + Ati Ekran karti ile oluyor. Bir diger sorum ise: AMD islemci + Nvidia Ekran karti olup da, böyle sorunu olan var mi, Eger varsa, sorun demek ki, tamamen islemci ile alakali. simdi den Teskkürler.

Düzenleme: Bu sorunu Olan Arkdaslar Lütfen Baslat => Calistir dan: dxdiag yazip Ekran görüntüsü Alip, Buraya yollasin. Veya Isclemci Modeli ve Ekran karti Modelini yazsin.

Sevgile Kalin.

KeNvI.
Kullanıcı avatarı
x0xKaaNx0x
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen x0xKaaNx0x »

keyjam yazdı:Hayirli Günler !

Arkadaslar, Intel Islemcisi olupda Bu sorunu olan var mi ? Lütfen Söylesin. Sorunun tam olarak Ekran karti mi yoksa Islemci ile mi alakali oldugnu ögrenelim. Ama tahminimce Sorun Daha cok Amd islemci + Ati Ekran karti ile oluyor. Bir diger sorum ise: AMD islemci + Nvidia Ekran karti olup da, böyle sorunu olan var mi, Eger varsa, sorun demek ki, tamamen islemci ile alakali. simdi den Teskkürler.

Düzenleme: Bu sorunu Olan Arkdaslar Lütfen Baslat => Calistir dan: dxdiag yazip Ekran görüntüsü Alip, Buraya yollasin. Veya Isclemci Modeli ve Ekran karti Modelini yazsin.

Sevgile Kalin.

KeNvI.
Intel+Ati yim ve sorunum yok. Bu benim de dikkatimi çekti, çoğunlukla sorun olanların işlemcisi AMD oluyor.
Beni çok iyi tanıyan çok iyi tanır.
Benler :D
TaTMiNaTöR (49)

“Genel Etkileşim” sayfasına dön