Ben var dedim mi?Aedan yazdı:Leggenda'nın söylediklerinde,fiili yardım şartı var mı?[color=#FF0000]Leggenda[/color] yazdı: -Görevlerde yol gösterici olacak yeni bir takım oluşturulmaktadır.
-Rehber, adından da anlaşılacağı üzere bir yol gösterici bir yardımcıdır
Rehber Alımları Hk. Bir Nevi Gerçekler
- ZeYBeKOgLu
- İri Fare Avcısı

- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
Re: Rehber Alımları Hk. Bir Nevi Gerçekler
http://www.dailymotion.com/video/xgtbd1_umudumuz-yaban-yimdi-ben-buraya-neden-cyktym_fun
Dil bilmez, bilgi bilmez cahil.
Alimi zalim eder.
Aklı ilim irfan bilmez cahil.
Zalimi katil eder.
Dil bilmez, bilgi bilmez cahil.
Alimi zalim eder.
Aklı ilim irfan bilmez cahil.
Zalimi katil eder.
Paralel sözler...
Konu uzayacak,"altın" benden gelsin...
Konu uzayacak,"altın" benden gelsin...
"Everything starts in the head"

-
Manifaturaci
- Salgın Koruyucusu

Cahil Cüretkar Olur Kendini Alim Sanır
Böyle deyimlerle manilerle atasözleriyle atışma yapmanın amacı nedir onu da anlayamadım ben Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmenliği okuyorum eğer böyle bir atışmaya girmek istiyorsan seve seve gelirim ki kendimi de geliştirmiş olurum.
Diğer konuda da bu tür bir alıntı ile cevap vermişsin şahsen bunların senin ezberinde olduğunu düşünmüyorum,Gugıl'dan aratmakla olacak şeyler değil bunlar.Rehber konusuna başvuru attıktan sonra büyük bir ciddiyet saygı çerçevesinde yorumlar yazdıktan sonra başvuruna cevap gelmeyince bu tür mesajlar yazıp bu konuyu açtığını gören yetkililer eminim ''İYİ Kİ'' demişlerdir....
Benden yaşça küçük bir kişinin kendini alim ilan edip beni cahil yapması çok gülünç ve üzücü bir durum bende seni ciddiye alıp tekrardan cevap veriyorum.Birdaha yorum yazmayacağım bu konuya istersen özelden sohbet edebiliriz,ama düşüncelerinin tamamen yanlış olduğuna eminim ki sen seçilseydin ve gerçekten de sen hariç tüm rehberler torpil vb. durumla seçilmiş olsalardı bu tür bir konu açmayacağın aşikar.
ve keşke rehber olsaydın da kendini üzmeyip bu tür bir konu açmasaydın
ve keşke rehber olsaydın da rehber olmanın normal bir oyuncudan farkı olmayıp sadece gönüllü bir yol gösterici olduğunun farkına varsaydın.
Böyle deyimlerle manilerle atasözleriyle atışma yapmanın amacı nedir onu da anlayamadım ben Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmenliği okuyorum eğer böyle bir atışmaya girmek istiyorsan seve seve gelirim ki kendimi de geliştirmiş olurum.
Diğer konuda da bu tür bir alıntı ile cevap vermişsin şahsen bunların senin ezberinde olduğunu düşünmüyorum,Gugıl'dan aratmakla olacak şeyler değil bunlar.Rehber konusuna başvuru attıktan sonra büyük bir ciddiyet saygı çerçevesinde yorumlar yazdıktan sonra başvuruna cevap gelmeyince bu tür mesajlar yazıp bu konuyu açtığını gören yetkililer eminim ''İYİ Kİ'' demişlerdir....
Benden yaşça küçük bir kişinin kendini alim ilan edip beni cahil yapması çok gülünç ve üzücü bir durum bende seni ciddiye alıp tekrardan cevap veriyorum.Birdaha yorum yazmayacağım bu konuya istersen özelden sohbet edebiliriz,ama düşüncelerinin tamamen yanlış olduğuna eminim ki sen seçilseydin ve gerçekten de sen hariç tüm rehberler torpil vb. durumla seçilmiş olsalardı bu tür bir konu açmayacağın aşikar.
ve keşke rehber olsaydın da kendini üzmeyip bu tür bir konu açmasaydın
ve keşke rehber olsaydın da rehber olmanın normal bir oyuncudan farkı olmayıp sadece gönüllü bir yol gösterici olduğunun farkına varsaydın.
- onurala
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
arkadaşım 18 level bir rehbere sorsalar örneğin;bombacı cinler nerede? Rehber ne diyecek cebimde mi diyecek:S
Courtneyx
Mestrov
PFİZER
Mestrov
PFİZER
- Kristalxsuveyda
- Sahaf Yardımcısı

- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
onurala yazdı:arkadaşım 18 level bir rehbere sorsalar örneğin;bombacı cinler nerede? Rehber ne diyecek cebimde mi diyecek:S
haklı adama dicekler mesela 44 lwl solucanın ordaki anıt fotosu oraya gitmek için sağlıklı bir şekilde 49 lwl olmak şart , 18 lwl adam alıp onu solucanamı götürcek ? yönetim YALAKALARI
Meyve ekşi bile olsa, olmadıkça ona ham derler
2. Kişisel tartışma şekline dönüşen konular kapatılacaktır. Uyarı ile kapatılan konuların devamı niteliğinde veya aynı içerikte ya da konunun neden silindiğine yada taşındığına dair konu açılamaz.
http://www.facebook.com/istanbulkiyametvakti