Bu kişi üyelikal yetkili satıcılarında bulunmasına rağmen İstanbul Kıyamet Vakti ve Sobee ile ilgili hiç bir şey dükkanında yoktur. Yaklaşık 1 yıldır ne onlar bana bir şey gönderiyor, ne de ben onlardan bir şey alıyorum diyor.
Çünkü daha önce bir olayları olmuş, 20 adet kutu almış (çünkü en az 20 li alınıyormuş) ve hepsi elinde kalmış.
Bunları iade etmek istemiş ama ÜyelikAl kabul etmemiş. Bu yüzden artık ÜyelikAl ile bir alakası bulunmuyor.
Ya internet kafeler için olan paketler 5 erli olarak satılmalı, ya da İstanbul Kıyamet Vaktinin bu kapalılık özelliğinden (oyuna yeni katılan kimse yok, ama oyunu bırakanlar var) kurtulması gerekiyor. Bu oyunun bu durumdan kurtulması için en büyük
engel görüntüdür. Aynen şöyle dedi internet kafe sahibi.
"Ben sana açıkça bir şey söyleyeyim. O oyunun grafikleri berbat. 2 boyutlu bir oyun. Browser oyunlarının bile grafikleri bundan daha iyi" dedi.
Görüntü kalitesi iyileşmeli ki oyuna ilgi çekebilelim. Bu oyunu oynadığım için bile (grafikleri yüzünden) ezik(!) durumuna düşebiliyorum.
ÜŞENENLER İÇİN ÖZET
1- Bu internet kafe yetkili satıcı listesinden silinmeli.
2- Görüntü kalitesi konusunda çok büyük ilerlemeler yapılmalı.
__________________________________________-
Bu da aklıma yeni geldi.
Oyunda 1 gün içinde 300 kişi zor görüyorum. Bunun düzeltilmesi için de bazı sunucular birleştirilebilir.
Katılan kişiler lütfen bu başlığın linkini Öneri olarak destek takımına yollasın.
İyi forumlar.
Not: Başka bilgisayardayım çünkü benim bilgisayar tamirde. O yüzden S leri düzgün yazabiliyorum