ıstersen bunuda ben cevaplaym Sana:D gbm x kesmen 30dk alırr gbm x recetelerı alısverıse konulablıyorr yanı satılır.. hayırlı oyunlarmaynaq yazdı:anladim sadocum saolasin seni bulmusken sorularimi yonlendireyim 2 hafta giremem cunku oyuna![]()
peki bu kac dk suruyor tek savasci gbmx receteler satilabiliyor mu
Gbm x kesimi hakkında bı kaç foto buda bızden olsun...
- samedsedir06
- Bab-ı Ali Muhafızı
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Lodos
- Lonca: Angaralıyız.. Gardaşş.
Re: Gbm x kesimi hakkında bı kaç foto buda bızden olsun...
Çaki
Bakma qq

♫♥♪ IISaMeDSeDiRII ♫♥♪
Akıllı OL Belediye'ye Rüsvet Verip Evini Yıktırırım.
.....................♫♥♪ IISaMeDSeDiRII ♫♥♪.......................
Bakma qq

♫♥♪ IISaMeDSeDiRII ♫♥♪
eyw kelimsamedsedir06 yazdı:ıstersen bunuda ben cevaplaym Sana:D gbm x kesmen 30dk alırr gbm x recetelerı alısverıse konulablıyorr yanı satılır.. hayırlı oyunlarmaynaq yazdı:anladim sadocum saolasin seni bulmusken sorularimi yonlendireyim 2 hafta giremem cunku oyuna![]()
peki bu kac dk suruyor tek savasci gbmx receteler satilabiliyor mu
Maynaqsavaşçı
Maynaqbüyücü
Maynaqşifacı
samed ve sado kardesim buradaysaniz bir sorum daha olacak simdi buyucu vuramiyor dediniz yani buyu etkileri islemiyor simdi bu gbmx alan etkili vuruyor mu vurmuyorsa ve 2 sifa girdiyseniz 1ini max hasar dizdirip saldirtin isinize yarayabilir veya sifacinizdan birini zehirci ya da asitci sokup onun etkilerine bi bakabilirseniz belki ise yarayabilir su an sadece kafadan salliyorum ama belki yarar yani 
Maynaqsavaşçı
Maynaqbüyücü
Maynaqşifacı
- samedsedir06
- Bab-ı Ali Muhafızı
Kardes Gbm x Savaşcıya zırhı 75/75 oldugu haldee 4 bın fılan cakıyor sen dusun sıfaya kac cakar:Dmaynaq yazdı:samed ve sado kardesim buradaysaniz bir sorum daha olacak simdi buyucu vuramiyor dediniz yani buyu etkileri islemiyor simdi bu gbmx alan etkili vuruyor mu vurmuyorsa ve 2 sifa girdiyseniz 1ini max hasar dizdirip saldirtin isinize yarayabilir veya sifacinizdan birini zehirci ya da asitci sokup onun etkilerine bi bakabilirseniz belki ise yarayabilir su an sadece kafadan salliyorum ama belki yarar yani
Şifaya max dizdin desekkk şifacı en fazla 2bın 3 bın cakar
Çaki
Bakma qq

♫♥♪ IISaMeDSeDiRII ♫♥♪
Bakma qq

♫♥♪ IISaMeDSeDiRII ♫♥♪
- Thexwanted
- Cin Avcısı
Simdi yanlış olmasın ama ılk gun kesıf amaclı gıttık ve ıyı kotu bırazda olsa kesif ettık ..! ılk kezdıgımızde canı 30 ıken dısarı attı 7 saat surdu gbm x e gelmek. ve sonra kı gırdıgımızde 2 saatte gbm x e geldık Hersey kesıldı SANIYORUM KI BIZIM kesım suremız 10 bılemedın daha az surmustur. 7-10 dk arası bisey yanı grubun tecrubesıne baglı bısey... 15 saptırmada suresınde kesınlıkle Ölüyor. ama hangı ıksırı Kullandıgınıza baglı bırde tank savaşcıda biter olay
Her Hakkım Saklıdır®
|l|lllll|lll||ll||lll
³³°¹³²¹³ °¹²¹²²³

|l|lllll|lll||ll||lll
³³°¹³²¹³ °¹²¹²²³

- samedsedir06
- Bab-ı Ali Muhafızı
2 Saat cok Sakıncalı 1 zamanThexwanted yazdı:Simdi yanlış olmasın ama ılk gun kesıf amaclı gıttık ve ıyı kotu bırazda olsa kesif ettık ..! ılk kezdıgımızde canı 30 ıken dısarı attı 7 saat surdu gbm x e gelmek. ve sonra kı gırdıgımızde 2 saatte gbm x e geldık Hersey kesıldı SANIYORUM KI BIZIM kesım suremız 10 bılemedın daha az surmustur. 7-10 dk arası bisey yanı grubun tecrubesıne baglı bısey... 15 saptırmada suresınde kesınlıkle Ölüyor. ama hangı ıksırı Kullandıgınıza baglı bırde tank savaşcıda biter olay
Çaki
Bakma qq

♫♥♪ IISaMeDSeDiRII ♫♥♪
Bakma qq

♫♥♪ IISaMeDSeDiRII ♫♥♪
- IISaDoSaDoII
- Teşkilat Neferi
- Lonca: Azap Süvarileri
Merhabalar,
Sadece o anı yaşamak yeter bize son 10 can 9 8 7 6 5 4 3 2 1 0 kaldı herkezin ağzı yüreklerinde inmiyor sanki yaradığının canı her an kaçacak duygusu car içimizde birde gözünü açıp kapayınca bir bakmışsın klanda GBM X Pert oh be yine bir nefes alırsın sonra skyp'da şenlik başlar OLEYYY bide bir ses duyarsın ya itemdir ya reçeye birinde bir ses çıkar başlar sövmeye sadece madalyası vardır onunda
Sonra bir heyecan bir teleşla yaşam merkezine girersin yeni teknikler bulursun başlarsın kesmeye gidersin gidersin bir bakmışsın meteror bölgesindesin
başlarsın klandan yada skyp'dan sövmeye
Sonra hadi allah'a emanetsiniz sonra görüsürüz lafları ard arda gelir bi bakmışsın kimse yok sanki oyunda hayat durmuş gibi gelir insana bendede bu kadar dersin klana veya bölgeye HERKEZ İYİ OYUNLAR BOL İTEMLER yazarsın oyunda çıkarsın.
REEL HAYATA DEVAM . . .
Sadece o anı yaşamak yeter bize son 10 can 9 8 7 6 5 4 3 2 1 0 kaldı herkezin ağzı yüreklerinde inmiyor sanki yaradığının canı her an kaçacak duygusu car içimizde birde gözünü açıp kapayınca bir bakmışsın klanda GBM X Pert oh be yine bir nefes alırsın sonra skyp'da şenlik başlar OLEYYY bide bir ses duyarsın ya itemdir ya reçeye birinde bir ses çıkar başlar sövmeye sadece madalyası vardır onunda
REEL HAYATA DEVAM . . .
# RekLam'a qeRek Yok ÇekeMiyen anTen TaKsın.! # (:
# DoSTLaRıMı TaNıDıKÇa , DüŞManLaRıMı SeVeR oLDuM ... #[/center]
- Hilalxxquality
- İri Fare Avcısı
Thewanted GBM X kesim 2. koyduqun fotoqraflarda YASAKASK var ama İlk koyduqun fotolarda YASAKASK yok Dikkatinizi Cekerim. 
Güçlü Olmak İstiyorsan , Söz Ustası ol !
Hilalxxquality {49}
Hilalxxquality {49}
- SCaRyx
- Mezarlık Bekçisi
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Scary Team
Hayırlı Olsun Oğuz Keşke Bıçak Sırtı Recete Düşseymiş
Zaten Cinsiyetin'e Göre zırhı Çekmişin 
- kabusxpislickjj
- FareAdam Düşmanı
- Klan: Arzın Çocukları
Hoooop Bi(e)kmeee

Buda Benden Olsun

Buda Benden Olsun
PiSLiCk