+Fearoftheclipse yazdı:Günaydın aykut bekliyoruz...ElitConan yazdı:günaydın güzel loncamın güzel insanları.bir süre daha oyunda olmayacağım.inşallah yakın zamanda tekrar döneceğim oyuna.
&-----PARDUS PANTERA LONCASI GENEL SAYFASI-----&
Re: &-----PARDUS PANTERA LONCASI GENEL SAYFASI-----&

aLpoS
xScHooLBoyx
Öncelikle merhabalar ben IIxNaRKozxII
LONCANIZA KATILMAM İÇİN BİR ÖZGEÇMİŞ YAZMAM LAZIMMIŞ
YAŞIM 17
ADIM DENİZ
TILSIMDA 2 KARAKTERİM VAR 2 SİDE ŞAHSERLİ VE DENEYİMLİYİM LONCANIZA KATILMAK İSTİYORUM
YAŞIM 17
ADIM DENİZ
TILSIMDA 2 KARAKTERİM VAR 2 SİDE ŞAHSERLİ VE DENEYİMLİYİM LONCANIZA KATILMAK İSTİYORUM
- pardusxartist
- Cin Avcısı
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
Abi rahat ol çarların bana emanet çemberli falan giriyorum rahat ol senin büyünleElitConan yazdı:günaydın güzel loncamın güzel insanları.bir süre daha oyunda olmayacağım.inşallah yakın zamanda tekrar döneceğim oyuna.
RebeLsxaRTisT

- Fearoftheclipse
- Teşkilat Neferi
Aykut yakın zamanda bana ulaş konu acil...
&---Pardusxeclipse---& &---ParDusxBaşKaN---& &---ParDusxBasKaN---&
- Beyzade
- FareAdam Düşmanı
- Lonca: C* Pardus Pantera C*
Hales yazdı:Veli abi oyuna giremiyorum nasıl olcak nerdeyse 1 hafta oldu
Hayirdir neden giremiyosun oyuna ???

C*.... BURASI HER YER DEGIL ŞEHR-I´´SAMSUN´´....C*
- Beyzade
- FareAdam Düşmanı
cixjojukk yazdı:Öncelikle merhabalar ben IIxNaRKozxII
YAŞIM 17
ADIM DENİZ
Deniz merabalar. Bize Carlarinin ismini ve seni iyi taniyip sana kefil olacak bi abin veya dostlarin veya arkadaslarin varsa isimlerini alabilirmiyiz ?

Selamun Aleykum. Beni seven hiç kimseyi sevmediğimi en başta belirtmek isterim. Daha sonra beni sevmeyenlere karşı duyduğum şefkati de belirtmek isterim. Biraz daha sonra beni sevmek konusunda kararsız olanlara ölüp bittiğimi belirtmek isterim. Yaklaşık 1 saat sonra bana karşı ne hissettiğinizi bilmek isterim. Aradan 25 saat geçtikten sonra artık bana olan duygularınızın tam olarak yerine oturmuş olmasını temenni ederim.
Bana rağmen beni seven herkeşe gelsin...
Bana rağmen beni seven herkeşe gelsin...

aLpoS
xScHooLBoyx
- Beyzade
- FareAdam Düşmanı
Kolay gelsin. Arkadaslar bizde foto alalimda biraz reklam yapalim bence. Bakin millet bizim ilk gün kesdiklerimizi daha bugün kesmeye baslamis bide reklam yapmislar Bizde Foto alalimda yeni konu olarak acalim Görsün millet seri kesim nasil olurmus bide dogru kesim diyim
Bazilari sokak savascisinin köpegini zihinleyerek kesmis onun daha kolay yolu bizde
Hadiyin oyuna foto almaya
Bu arada emrecim ne dedin anlamadim ama bilki ben insan sevmimmmm. ama seni sevimmmmm sen menekse verin bana hediye nasi sevmiyem senii
(zaza dayidan alintidir)
Bu arada emrecim ne dedin anlamadim ama bilki ben insan sevmimmmm. ama seni sevimmmmm sen menekse verin bana hediye nasi sevmiyem senii

Deniz merabalar. Bize Carlarinin ismini ve seni iyi taniyip sana kefil olacak bi abin veya dostlarin veya arkadaslarin varsa isimlerini alabilirmiyiz ?
IIxNaRKozxII ÇARIMIN İSMİ APO ABİ BANA KESİL OLABİLİR Dreamtr fatih var LasxPLAGAS gökhan var Devilzodiaq
IIxNaRKozxII ÇARIMIN İSMİ APO ABİ BANA KESİL OLABİLİR Dreamtr fatih var LasxPLAGAS gökhan var Devilzodiaq
Nihahahah :mrgreen:Beyzade yazdı:Kolay gelsin. Arkadaslar bizde foto alalimda biraz reklam yapalim bence. Bakin millet bizim ilk gün kesdiklerimizi daha bugün kesmeye baslamis bide reklam yapmislar Bizde Foto alalimda yeni konu olarak acalim Görsün millet seri kesim nasil olurmus bide dogru kesim diyimBazilari sokak savascisinin köpegini zihinleyerek kesmis onun daha kolay yolu bizde
Hadiyin oyuna foto almaya
Bu arada emrecim ne dedin anlamadim ama bilki ben insan sevmimmmm. ama seni sevimmmmm sen menekse verin bana hediye nasi sevmiyem senii![]()
(zaza dayidan alintidir)

aLpoS
xScHooLBoyx