ElitConan yazdı:vay be çemberlide geldi ama ben göremiyorum artık cumartesi eve gidince indirip kurucam.siz ilk izlenimleri alın bakın araştırın öğrenin ben girince iksir vs vs harcamıyım
Aykut Geldi Ama Malesef Giremiyoruz 5 Hazirana Kadar 5 Hazirandaki Buluşma İle Birlikde Girilebilecekmiş Bu Hiç İyi Olmadı...
ElitConan yazdı:vay be çemberlide geldi ama ben göremiyorum artık cumartesi eve gidince indirip kurucam.siz ilk izlenimleri alın bakın araştırın öğrenin ben girince iksir vs vs harcamıyım
Aykut Geldi Ama Malesef Giremiyoruz 5 Hazirana Kadar 5 Hazirandaki Buluşma İle Birlikde Girilebilecekmiş Bu Hiç İyi Olmadı...
5 Haziran'da sadece gösterime sunulacak. Aktif olacağı tarih yani buluşmaya gidemeyecek olanların gireceği tarih daha açıklanmadı
5 Haziran'da sadece gösterime sunulacak. Aktif olacağı tarih yani buluşmaya gidemeyecek olanların gireceği tarih daha açıklanmadı
Ersin ve Veli abi uzun zamandır görüşemiyoruz nerelerdesiniz? Özlettiniz vallahi konuşalım bir ara.Emre bu arada hayırlı uğurlu olsun yeni loncan başarılı olacağından eminim cınım Aykut bu arada Undead 8 Human 8 Warden 6 seviye,diğerlerini de kasıcam bi ara Server bu aralar güzel gidiyo eğleniyorum bayağı adminlik için tekrar sağol
Bu aralar pek sık giremiyorum oyuna Sercan. Bizlerde özledik Seni ,bayağıdır görünmüyorsun ortalıkta Arada bir lütfedip oyuna gelirseniz görüşürüz kardeşim
Dün son final sınavımı vermemle birlikte tekrardan burdayım ne tesadüfki çemberlitaşın geldiği gün sınavlar bitti
Dün akşam çok eğlenceliydi Ali abiyle birlikte likid kristal peşine düştük ve Ali abi yine bariz şansıyla düşürdü bir tane
Loncayı ilk kurduğumuz dönemde ne yeterli sayımız vardı nede yeterli seviyelerimiz ve charlarımız yoktu ve o dönemde sığınak ve miğrata pek çok kişiden epey sonra başlamak zorunda kalmıştık fakat çemberlitaşa çok güçlü bir kadro ile giricez ve hepimiz full+full hazırız eminim ki çemberlitaşda pek çok iteme ilk ulaşanlardan birkaçı bizim aramızdan çıkıcak o yüzden çemberlitaşı iple çekiyorum...
Son olarak Rutkay emre aramıza hoşgeldin kardeşim çok sevindim aramıza katılmana... (Emre bu senin için gelsin (???????)