SIĞINAĞA GRUBA ALIP ARKADAŞI FELAN GELİNCE GRUBDAN ATMAK SADECE ıIıGeTBuSyıIı / Şhekerxbüyücü / TsKxHxTeLoRaNCe BU ÜÇ KİŞİYE YAKIŞIR . . .
ŞU OYUNDA ADAM GİBİ OYNUYANDA KALMADI SİZİN GİBİLER YÜZÜNDEN ADAM GİBİ SIĞINAK MİGRAT ÇEMBERLİ ATILMIYOR Kİ.
SADECE SİZE YAKIŞIR
- Tacsiz
- Çınaraltı Müdavimi
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Ata
Re: SADECE SİZE YAKIŞIR
bu halinize gülüp geçiyorum yemin ederimki utanmasanız birbirinizi öldüreceksiniz bir oyun için rezillik atma kardeş sığınak felan takıl sende benim gibi kafana göre he yok takılamassınız sizin için önce herşey item!!!

- DeKayqeT
- İskele Babası
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Arzın Çocukları
Valla benim arklarım gelse neden tanıdığım kişiyi alayımki [Valla bal gibi biliyorum bu olay seninde başına gelse sende aynısını yaparsın onun boşkoy bi oyun için yani adamlara laf atma onlarda zevkini cıkarıorlar]wefaszx yazdı:SIĞINAĞA GRUBA ALIP ARKADAŞI FELAN GELİNCE GRUBDAN ATMAK SADECE ıIıGeTBuSyıIı / Şhekerxbüyücü / TsKxHxTeLoRaNCe BU ÜÇ KİŞİYE YAKIŞIR . . .
ŞU OYUNDA ADAM GİBİ OYNUYANDA KALMADI SİZİN GİBİLER YÜZÜNDEN ADAM GİBİ SIĞINAK MİGRAT ÇEMBERLİ ATILMIYOR Kİ.
TayFaxDeKayqeT Tayfaxilhan Kardeşxozan Tayfaxdekayqett
kardeşim bir soru sormak istiyorum
sığınaklara veya diğer bölgelere anlaşabildiğin beraber iyi oyniyabildiğin arkadaşlarınlamı girmek istersin yoksa mısır carsısında gördüğün bir yabancıylamı?
sığınaklara veya diğer bölgelere anlaşabildiğin beraber iyi oyniyabildiğin arkadaşlarınlamı girmek istersin yoksa mısır carsısında gördüğün bir yabancıylamı?

Bazen DÜŞMANLIK kelimesinin anlamını DOSTsıfatı taşıyanlardan öğrenir insan
yakışır
Oyun içi Özelden Çözebilirdin buraya rencide etmek için açtığn konuların hiç bir anlam taşımadığını sende biliyorsun (: