Arkadaşlar bu gün çemberlitaş yaparken yeni birşey bulduum ilk girdiğimizde 2 tane taarruz un olduğu bölgede haritada küçük bir oda var orada 3 tane kırmızı düşman var bunları akrep ile çekmeyi denedim ama olmadı isimleri korum ve komut..
2 Tane İstikbarat korum
1 Tane İstikbarat Komut var..
PC deki fotoları koyamıyorum yardım ederseniz fotoları sizinle paylaşabilirim ( foto. siteleri hataveriyor )
İstikbarat Korum ve Komut !! ( Çemberlitaş )
- EjderKapani
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Lodos
Re: İstikbarat Korum ve Komut !! ( Çemberlitaş )
Sen bilebilirsin ama bilmeyen arkadaşlar var ayrıca aradım ama forumda böyle bir konu bulamadım..
Nothing
- EjderKapani
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Lodos
Gönderdiğimiz yardımcıya can basabilsek gelirler ama olmuyor denedim. Çember açarak göndermeyi dene ama göndermeden önce ck at
Siz çektinizmi nasıl birşey ?EjderKapani yazdı:Gönderdiğimiz yardımcıya can basabilsek gelirler ama olmuyor denedim. Çember açarak göndermeyi dene ama göndermeden önce ck at
Nothing
İstihbarat koruması ve istihbarat komutanı. Kısa yazılmısScalgar yazdı:Arkadaşlar bu gün çemberlitaş yaparken yeni birşey bulduum ilk girdiğimizde 2 tane taarruz un olduğu bölgede haritada küçük bir oda var orada 3 tane kırmızı düşman var bunları akrep ile çekmeyi denedim ama olmadı isimleri korum ve komut..
2 Tane İstikbarat korum
1 Tane İstikbarat Komut var..
PC deki fotoları koyamıyorum yardım ederseniz fotoları sizinle paylaşabilirim ( foto. siteleri hataveriyor )