çemberlitaş bölgesine 7 saat vermısınız ve bu bolgeyı 2 bolume ayırmısınız cok guzel 2. bölgeye geçmek ıcın saatlerce uğraşıp yol savascısı ve gbmx i kesıyoruz ve 2. bölgeye geçiyoruz saatlerce 2. bölgede uğrasıyoruz ve pat suremız doldugu ıcın bölgeden atılıyoruz yazık degılmı bukadar emek işte en son geldıgımız nokta ve yarın sabah yıne 1. bölgenın başından başlıcaz bugunkı 7 saatmız çöp... bence 2. bölgeye girdikmi ya yeniden 7 saat verin yada 1. bölgeyi temizleyip 2. bölgeye girmeye hak kazananlar ruh tasından dırek tekrar 2. bölgeye gire bilmeli işte bu en son geldıgımız nokta ve Stuvarda saldırmaya başladıgımızda suremız doldu atıldık belkı suremız olsaydı Gaffarı kescektık... bu arda suana kadar dier gruplar 2-3 saate gıtııgı yol savascsına bız 1,30 dk da gıdıyoruz bukadar serıyız ınsanların 7 saatnı calıp tekrar bastan baslatmak olmaz en azından 1. bölgeyi temizleyen 2. bölgeye tekrar gırerken ruh tasnı kulana bılsın
en son vardıgımız yer ve tekrar buraya gelmek ıcın 0 dan başlıcaz cıden yazık
Bir yerde görmüştüm yönetimin açıklamalarıyla ilgili. sanırım 1. bölmü bitiren bir grup başka zaman yeniden başlayan süresiyle 2. bölümden oyuna başlayabiliyor.
iyi oyunlar dilerim.
Life’s a game but it’s not fair.
Eğer Bir Yanlış Yapacaksan, Bari Onu Doğru Yap...!
Necatibey yazdı:Bir yerde görmüştüm yönetimin açıklamalarıyla ilgili. sanırım 1. bölmü bitiren bir grup başka zaman 2. bölümden oyuna başlayabiliyor.
Malesef Hayır 1. bölümü bitirip yaşam merkezı kapısından giriyoruz fakat gerı o mavı ruh tasından gırıs yapmaya calısıtıgımızda gorev yapılmamıs hatasını alıyoruz cıden gunlerdır ugrasıp her gecen gun daha ılerıye gıdıyoruz fakat 7 saat ıcınde bundan daha ılerı gıdebılecegımızı dusunemıyorum ınsan ogluyuz sonucta 1 kısı bıle 5 dk pc basndan kalksa grup oldugu yere gomuluyor adım atamıyor...
Bana kalırsa bir hata söz konusu olmalı. Sonuçta birkez yapılan bir görevle o bölgeye giriş yaptığınıza göre o görevi tamamlamış sayılırsınız. Ve bundan sonra o bölgeye rahatça giriş yapabilmeniz gerekmektedir. Yani çemberlitaştan zaman dolup dışarı çıkıldıktan sonra tekrar giriş yapıldığında direk ikinci bölgeye geçilirken o görevin birkez daha yapılması gerektiğini belirtmemesi gerekir. Direk olarak giriş yapabilmelisiniz. Umarım düzeltilir. :?
Sosyolog yazdı:Çemberlitaş bölgesinin tamamı yani tüm görevler tamamlanınca oyuncular tekrar girmek istediğinde istediği bölgeden giriş yapabilirler.
Gaffar'ı kesene kadar 1. bölümden tekrar tekrar başlayacağız. Epey bir zaman alacaktır.Bundan eminim en azından şimdilik. 7 saatin yetersiz olduğu fikrindeyim. 1. Bölümü ortalama bir grup 3 saatte kesiyor. 2. bölümdeki taktikleri denemek olsun boss lar olsun sürenin uzaması gerekir. Başımız ağırdığında 30 dk mola verebilecek kadar şöyle 10 11 saat kadar olsa fena olmaz. Bizde insanız ama değil mi ? ..İyi forumlar..