Zaten mantık orada yeni açtıklarının ismini kimse bilemez ve sıfırdan açılır.
Ayrıca birisinin hesabına "giriş yapmasına" gerek yok,giriş yapmaya çalışması önemli.
Yeni hesapların sicili temizdir her türlü giriş yapabilirsin.
Bir de bu sorun ne zamandır var söyleyebilir misin?
Mynet hesabımla dükkana giremiyorum sebebi nedir?
Re: Mynet hesabımla dükkana giremiyorum sebebi nedir?
"Everything starts in the head"

- Grandxtexas
- Kobra Takipçisi

- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
sorun 2 haftadır var!
İkv ile alakası olmayan mynet hesabımdada yanlış şifre diyor! sadece mysite için kullandığım hesaptı(mysite kapatıldığından beri girmiyordum)
SORUN MYNET'TE AMA HİÇ KİMSE SORUNU ANLAMAK İSTEMİYOR! İLGİLENMEK İSTEMİYOR!
BOŞU BOŞUNA karakterlerime giremiyorum!
İkv ile alakası olmayan mynet hesabımdada yanlış şifre diyor! sadece mysite için kullandığım hesaptı(mysite kapatıldığından beri girmiyordum)
SORUN MYNET'TE AMA HİÇ KİMSE SORUNU ANLAMAK İSTEMİYOR! İLGİLENMEK İSTEMİYOR!
BOŞU BOŞUNA karakterlerime giremiyorum!
http://bit.ly/qM7njk
2 mynet hesabımla hiç giremedim dükkana sicili temiz ne demek anlamadım yani sicilinde problem olanları dükkana almıyorlarmıAedan yazdı:Zaten mantık orada yeni açtıklarının ismini kimse bilemez ve sıfırdan açılır.
Ayrıca birisinin hesabına "giriş yapmasına" gerek yok,giriş yapmaya çalışması önemli.
Yeni hesapların sicili temizdir her türlü giriş yapabilirsin.
Bir de bu sorun ne zamandır var söyleyebilir misin?
Grand önce bir sakin ol.
O zaman senin sorunun Mynet kullanıcı hesabıyla ilgilidir,ki Sobee buna hiçbirşey yapamaz maalesef.
Yöneticiler ısrarla Sobee'ye çünkü elimiz kolumuz bağlı bekliyoruz onların karşısında diyorlar.
Prosedür olarak sorun çıkartıyor ve geç dönüyorlar demişlerdi yöneticiler.
Neticede bunlar 2 farklı şirket ve hiçbir şirket diğerinin işine karışamıyor.
O zaman senin sorunun Mynet kullanıcı hesabıyla ilgilidir,ki Sobee buna hiçbirşey yapamaz maalesef.
Yöneticiler ısrarla Sobee'ye çünkü elimiz kolumuz bağlı bekliyoruz onların karşısında diyorlar.

Sicilden kastım,herhangi bir giriş sorunuNebula yazdı: 2 mynet hesabımla hiç giremedim dükkana sicili temiz ne demek anlamadım yani sicilinde problem olanları dükkana almıyorlarmıDostum eğer birisi giriş yapmaya çalışşaydı oyuna girerkende güvenlik kodu sorardı ve zaten anlarım böyle bir durumda bu durum farklı bir durum problem başka!!!
O zaman,GRAND'a da söylediğim gibi Mynet'e has bir durumdur,ki malesef yöneticiler buna birşey yapamıyorlar.

Hayır benim anlamadığım nokta o giremediğim mynet hesaplarındaki çarları nasıl aktaracağız veyahut bir silah yükseltmesi nasıl yaparız girilmeyen hesaplara elimiz kolumuz bağlı kaldık 3-4 senelik hesap içindekiler boşamı gitti şimdi?
- Grandxtexas
- Kobra Takipçisi

Benim dediğimde o mynet ve sobee'nin anlaşma yetersizlikleri yüzünden çok fazla oyuncu mağdur oluyor!Aedan yazdı:Grand önce bir sakin ol.
Sobee bence bu hesap işlemleri konusunda Osmanlı gibi, sürekli masada kaybediyor ve anlaşmalar yetersiz kalıyor!
- Grandxtexas
- Kobra Takipçisi

malesef öyle gözüküyor, Çünkü mynet'in hesap işlemleri konusunda ilgilendiğini görmedim!(ddefalarca denememe rağmen)Nebula yazdı:Hayır benim anlamadığım nokta o giremediğim mynet hesaplarındaki çarları nasıl aktaracağız veyahut bir silah yükseltmesi nasıl yaparız girilmeyen hesaplara elimiz kolumuz bağlı kaldık 3-4 senelik hesap içindekiler boşamı gitti şimdi?
Mynet'te bu konu hakkında ciddi bir sorumsuzluk var sanırım,gördüğüme ve duyduklarıma göre.

Benim giremediğim hesaplar içinde nerdeyse en az 4 senelik hesaplar var bu 2 hesabıma mynet üzerindende giriş yapabiliyorum lakin dükkana girince aynı şeyleri sürekli yanlış olduğunu söylüyor..Mynet profil bilgilerindede dükkanda yanlış oldugunu söylediği hesaplar üzerinde telefon onaylatmasıda yapamıyosun!!! çarları başka bir hesaba aktaralım diyecem dükkana giremeden onuda yapamıyoruz hiç bir işlem yapamıyorum ben böyle bir saçmalık görmedim