2. ise 2 Ay yağma arttırıcı kullandım bi halta yaradığı yok milletin parasını sömüruyorsunuz daha 1 Zırh bile çıkmadı
3.de Madem paraya bu kadar meraklısınız dükkana birde zırhları koyun akçeyle satılanda uğraştırmayın bizi
Yeter artık
DESTEK VERİYORUMizlenimci yazdı:Şu grup bölgeleri işini bi çözün artık. Bu nedir arkadaş ? Adam nuc istiyor 5 tane alter cıkıyor. Çıkan 1 Zırh 1 adama 50 kere çıkmasın bu 1.
2. ise 2 Ay yağma arttırıcı kullandım bi halta yaradığı yok milletin parasını sömüruyorsunuz daha 1 Zırh bile çıkmadı
3.de Madem paraya bu kadar meraklısınız dükkana birde zırhları koyun akçeyle satılanda uğraştırmayın bizi
Yeter artık
Kesinlikle sonuna kadar destek veriyorum. Yağma artırıcı koyup milleti sömüreceklerine en azından zırhları koysunlar. Temelli koymasalar bile süreli bir şekilde koyulabilir... Sürekli yağma artırıcı almak yerine sürekli zırh almak daha iyi olur.izlenimci yazdı:Şu grup bölgeleri işini bi çözün artık. Bu nedir arkadaş ? Adam nuc istiyor 5 tane alter cıkıyor. Çıkan 1 Zırh 1 adama 50 kere çıkmasın bu 1.
Yeter artık
Adam haklı, dağılın beylerizlenimci yazdı:Şu grup bölgeleri işini bi çözün artık. Bu nedir arkadaş ? Adam nuc istiyor 5 tane alter cıkıyor. Çıkan 1 Zırh 1 adama 50 kere çıkmasın bu 1.
Yeter artık
izlenimci yazdı:Şu grup bölgeleri işini bi çözün artık. Bu nedir arkadaş ? Adam nuc istiyor 5 tane alter cıkıyor. Çıkan 1 Zırh 1 adama 50 kere çıkmasın bu 1.
Yeter artık
Senin Beyninle İlgili Bir Sorunun Var Heralde Nerde Unuttuysan Git AlHasHacip yazdı:BANLARITIRIM LA SENEİ AHADA BANNED LOVVVVVVVVVVVVV
Sonofdevill yazdı:Senin Beyninle İlgili Bir Sorunun Var Heralde Nerde Unuttuysan Git AlHasHacip yazdı:BANLARITIRIM LA SENEİ AHADA BANNED LOVVVVVVVVVVVVV