HarabaT

Kuklacı sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
goktanri
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Sunucu: Kuklacı
Klan: Lodos
Lonca: Thelodos Of Ottoman

Re: HarabaT

Mesaj gönderen goktanri »

Erdem kardeşim (kardeşim diyorum çünkü yazın çok kardeşane) öncelikkle erdemli yazından dolayı sana teşekür etmesem ayıp etmiş olurdum. Bu ıyunu sırf Türk Oyunu!! olduğu ve de hilesiz olduğu için oynayan biriyim. Normalde oyun kültürü olmayan biriyimdir. (90 ların Stereet Fighter cisi) Ama bu oyun beni biraz bağladı kendine. Yeri geliyo oğlum diyoki "baba parka gidelim veya bisikletimi indir süreyim" dur oğlum şimdi olmaz diyorum. Niye İKV. İyi bişemi yapıyorum yoooo. Hanım diyo şunu yapalım yok bugün olmaz oyunda arkadaşlara söz verdim. iyimi yapıyorum yoooo. Bahanede hazır "hanım içkim yok kumarım yok kahvehanem yok bir bu oyunum var onada ellemeyin" diyorum. Bahaneme ben bile inanmıyorum. Ailede kenanı junonu tanımayan kalmadı (: . Birde dönüp bakıyorumki oyunda menfaat ilişkileri var (ne kadar yok densede Erdem kardeşim değinmiş ki aslında herkes farkında). Oynamayacam diyorum arkadaşlardan uzak kalmamak için gene giriyorum. İşin ilginci (ki böyleleri mutlaka vardır) işinde gücünde adamlarız (ben bir şirkette teknik satışcıyım kardeşim okul müdürü diğer kardeşim pazarlamacı ve bi arkadaşımda fabrikatör) ama hepimiz mesai bitimi burdayız. Ulan bi pikniğe git bi kafeye git yoook.
Şimdi gelelim sadede Erdem kardeşime tekrar teşekür ediyorum adaletsizliği dile getirdiği için. Adalet istiyoruz başkada bişey istemiyoruz. Birde bizi bu kadar bağlamayın PC ye . Akşam 7:30 da işten gel yemek ye çay iç saat oldu 9:00. Çemberliye gir eeee kaç saat sürecek 4-5 saat oldumu.
Neyse konudan konuya atladım lafı çok dolaştırdım. Yakında yeni bir yapılanmaya gidicem İnşallah. Sizin gibi aklı başında arkadaşlarla tanışmak oyun içinde tatlı muhabbetler edip tatlı yaratık kesmek için. Sırf eğlencesine. Klan farkı olmaksızın. Amaç ne olabilirki başka. Oyunda edindiğimiz gerçek arkadaşlıklarmı yoksa bilmem ne usulü bilmem ne modeli bilmem ne mi ?
Sesime ses ver İKV )
Saygılar
^^KARAŞEYH^^Şeyh^^BARBAR^^göklerinşifacısı^^Ahuramazda

The Lodos Of Ottoman
(TURAN)
YoRgUnKrAl
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen YoRgUnKrAl »

Hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum.Hiç bir olumsuz tepki almayan yazımın üzerine eksiklikleri de eklediğiniz için...
Aslında yazacağım ve hepinizin bilmesini istediğim onlarca konu var sırada.Ben yazımı yazarken işin psikolojik,sosyal ve ahlaki yönlerine de değinmek istedim. Konunun okunma sayısından memnumun ama keşke her okuyan bir yorum da kendi ekleseydi.Ayrıca konuyu her serverin forumunda paylaşmış olmama ragmen diğer sunuculardan beklediğim desteği alamadım.Aslında destek almak ta değil amacım,(N'olur yanlış anlamayın) özgür bir ortamda her oyuncunun istek ve şikayetlerini açıkça belirtebilmesidir. İşin tuhaf kısmı ise IxYORGUNKRALxI adlı karekterimin,2 defa bu konuları oyun içerisinde tartıştıgımdan dolayı susturulmuş olmasıdır.. Sagınıza solunuza bakın,ben göremiyorum;bir yetkili açıklaması varmı ? Birileri bizi tatmin etmek için(genelde hep aldatıldık) bir şeyler yazabildimi ? Merakla bekliyorum,konuyu ne zaman kilitleyecekler diye. Yorum yapacak olan tüm İKV bireyleri lütfen konunun kilitlenmesine sebep olacak cümleler kullanmayalım.Onların beklediği fırsatı vermeyelim.
Sağlıcakla kalın...
Kullanıcı avatarı
YeNiLMeYeNAdaM
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen YeNiLMeYeNAdaM »

Başka ne bekliyordunuz ? Plaket falan mı ?
İkv yönetiminin bunu 1-2 yıl öncesinden yapmaya başladığını hepiniz gördünüz.
1-2 yıldır sizleri elinde oyuncak etmek istiyor.
Uyandınız mı ? Uyandınızsa neden hala bırakmıyorsunuz ?
Bunları bilerek isteyerek devam ediyorsunuz,
oyunu seviyorsunuz demektir.
Gülü seven dikenine katlanır,o halde
gm'cik lere ses çıkaramazsınız.
Onlar patron ya,istedikleri gibi söğüşlerler sizi.
emile zolalardan bahsetmişsin yorgun,
ama emin ol hepiniz hugo'nun SEFİLLER'i ni oynuyorsunuz ! :roll:

YeNiLMeZzZ
YeNiLMeZzZ
TOPLUMSAL MUHALEFET ENGELLENEMEZ !
Şewder Sorxwin ÖLÜMSÜZDÜR !
Saf gülüşüne,tatlı gözlerine dünyayı YAKARIM ..
Kullanıcı avatarı
geceninkatliami
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Mesaj gönderen geceninkatliami »

YoRgUnKrAl Kardeşim Cok Guzel Bir Konuya Değinmişssin Ve Bir Cok Konuyu Ele Almışsın Seni Taktir Eder Sayghıyla Selamlarım Hic Sıkılmadan Okudugum Ve Cok Guzel Bir Konu Bu... Ellerine Sağlık
SENİ DESTEKLİYORUM TÜM KALBİMLE...
Kış gelsede kardan bir kadın yapsam. benim kollarımda eriyişini izlesem ilk defa biri benımle öldü desem.
Kullanıcı avatarı
V4VenDeTTa
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Mesaj gönderen V4VenDeTTa »

YoRgUnKrAl yazdı:Merhabalar..

Geçen forumda birinin yazısını okuyorum.Çocuk demogaji yaparak ATABEY ve diğer RoA üyelerinden kendisine Ecel Getiren üretmesini istemiş.Tabi kuklacının en baba loncası RoA ( maraton takmıs atımın hızlı loncası) buna yardım etmiş.Aslında çocuk kuklacıda onlarca carı çalmış bir şahıs. Betimliyor kendisi,oyunun aldıklarını ve verdiklerini anlatıyor.tam da Balzac' ın üslübuyla ya da Natüralist bir yazar seçin Emile Zola...

Diyorki o arkadaş,hayran kaldıgım ifadelerle.. Annem yemeğe çağırıyor.Tamam Anne! geliyorum anne! 5 dakika anne! 2 0 dakika anne! Git başımdan Anne!!! Eski fiziksel özelliğim,eski pratik zekam,eski zindeliğim yok artık. :( Eskisi kadar atik değilim :(:(:(

Saygılarımla İbrahim Erdem Yahlioğlu
Sanırım yanlışın var arkadaşım ben kimsenin çarını çalmış değilim o çarları oyunu bırakan arkadaşlarım verdi benim vicdanım o ecel için rahat değildi neden (Tuna Abi) gibi insanlar ıcın yoksa gıderlerı ıcın hala geçerlı bak burda yazım var sanırm bu yazımı okuyamamıssın kör noktada kalmış yorumlara attım

çar bılgılerını vercem ıcınde 1000 akçe var onuda kullan saten beleşden geldi haydan gelen huya gitti mevlüt dinç vermişdi neyse içindeki itemlerin çoğu Tuna abimindir sizi yakından tanıdım eskiden Tuna abiyi kötü birisi tanırdım ama ne kadar iyi olduğunu anladım loncanızdan bazılarına karşı hala düşüncelerim aynı değişmedi ama ben o Eceli hırsızlık görmüyorum bana verdiğiniz itemleri vakitleri ve duyguları görüyorum yanlız.

Siz bana ne yaptınız ? kendinize sordunuz mu hiç hı ?

Kadim hidra kescez dediniz bizi 4 saat pc başında esir ettiniz ve bir #@!? kesmediniz hı kesdiniz ama 2. ve 1. dereceden tanıgınız ınsanlara kesdiniz benim yazın o kadar verdiğim emekler 5 akık 5 menekse sızın gıbıler yuzunden Kadim Pençe(Şukimiye ve Atatürkçüxbüyücünün ki) Mavi topaz sabahlıcakdım çöpe gitti umutlarım hayallerim bütün 4 ayımı verdiğim ve 12 aylık aldıgım plusda boşa gıttı sıze sınırledım bölgelere klanlara hakaretler yağdırdım suçlumuyum evet neden size uydum

Bakın kadim kescez diye 4 saat bekledim orda bizim sitenin arkası yaklaşık 300 m uzaklıkda yaz gecesi pc başından kalkmayayım diye 300 m yı 7 kere koşdum ve yaptığımız mangaldan bı #@!? tad alamadım komşularımızla vakıt gecıremedım o menekse ve akıkı çekmek ıcın götümü patlattım ve onlarda bosa gıttı banlanmadan once fevzı setle tarhass setımı tks ettım onlarda gıttı degıl mı neden bılıyodum banlancamı mal mal takas ettım

sızın yuzunuzden sancaka mckerem le 25 m transfer ettım 5 menekse ve 5 akık ın parası orda vakıt harcadım plusum gasp edıldı ama sız o sırada mıs gıbı sıgnak mıgrat yapıyordunuz ben neden mı ejder asa uretıcekdım sızın gıbı kıbırlı ınsanlar ejderlı ejderlı dıye salak salak yazıyorlar ama bılmıyorlarkı kolay mı uretmek

hem fiziki hem manevi çöküntüler yaşadım

Ailemle kavga ettim sırtımda oturdugum sandalyenın bırebır ızlerı var ben sızı kazıklamadan once ıcım rahattı dusunuyordumda 500 m borcunuz var bana ecel saten 450 m ama Tuna abi gibi insanları görünce içim cız ettti neyse al bilgileri butun çarlar var burda hatta Alicanda plusda yuklu ama o arkadas oyuna bagamlı olcaksa benım şeyımde bıle olmaz hı bakın sızın yandaş forum yonetıcılerı konuyu bıle kılıtlemıyo kullanıcı bılgılerını paylasmak yasak dıye ama al mesaj dısında bu yazıyı konumdada yayınlıyıcam ama şifrelerı falan koymıcam

HERŞEYDEN ÖNCE İÇİM ÇOK RAHAT AMA TUNA ABİ GİBİ UĞUR ABİ CEREN ABLA DIŞINDA İSMİNİ UNUTTUĞUM OYUN ICINDE PM ATAN ARKADAŞLARIM ICIMI SIZLATIYO NEYSE BAKIN ICINDE 3 ITEM VAR ONLARI AREF E VER YUCELEN HALIT ELD YUZUK KOLYE DISINDAKI SEYLER TUNA ABININDIR SIZIN DEIL
bu banlanan eskı forum hesabımdan
Bugün hayatının çabı 3 buçuk metre.
Bi çember içinde 6 kişilik mücadele.
Sonuna kadar kalmaya cesaretin var mı.
Zor bi oyun bu peki sabrın var mı.
Şimdi hazırsan çembere gir.
Gaffarı kes ve bu işi bitir.(-İşini bitirdin mi-Evet)

İsTANBuLLBoĞasI
ESCA
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Mesaj gönderen ESCA »

SHeCToRGooD yazdı:Erdem Kardeşime Sonuna kadar katılıyorum , ayrıca belırtmek ıstedıgım konular ise , Bırcok RPG tarzı Onlıne oyun oynadım , Ama hıcbırınde Grub bolgelerı dıye sacma sapan bırsey yok , Her oyunda Boss var ama grub bolgesı adı altında ınsanları oyuna daha da baglamak ıstıyorlar , su an yapmaya calıstıkları hızmet vermek degıl para kazanmak , bu oyun bellı bır mıladını doldurdu dıye dusunuyorum cok yakın zamanda rekabetten kacmak degıl bu yorgunlugu kaldıramayacagım ıcın bırakmayı dusunuyorum . Zorlugu guzel ama Mantıgı yanlıs . Cok arkadasımla dostumla telefonda ınternette vs vs konusuyorum herkesın dusuncelerı ortak , pekı herkesın dusuncelerı ortakken sızın yaptıgınız uygulama mı dogru yoksa Arz Talep meselesındekı bızım gıbı oyuncuların ısteklerı dısında gelısen Sızın kendı cıkarlarınız ugruna yaptıgınız Guncelleme mı Dogru ? hersey Para degıl Mevlüt Kaptan , Sen sevdır bız sevelım kı Para'yı verelım.. GRup Bölgesi ' nin tek amacı Insanları oyuncuları bılgısayara saatlerce Bağlamak , Bırak zevk almayı Sınırlerımız gerılıyor Zamanımız akıp gıdıyor , Sırf senın cebıne 2 kuruş daha fazla gırsın dıye cektıgımıze bak , Bırazdan bu konuda sılınır . Cunku Sıze yakısanda Bu . Objektıf olunda Sılmeyın Bı yonetıcı Soyledıklerımın Aksını İddia edıcek bır acıklama yapsın amacımız para degıl desın amacımız sızı saatlerce oyuna baglamak desın , yemek saatınde oyundan kalkamayacagınız bır grup bolgesı yaptık desın . Desin yeter ki Ben okumaya Razıyım ... Pekı Sen okumayı Becerebılecekmısın YÖNETİM!...
evet kardeşim mükemmel bir şekilde açıklamışsın olayı. bu oyun öyle saçma hale geldi ki artık ben de zevk almıyorum. yakın bir zamanda ben de bırakacağım oyunu. artık bu oyun parası ve zamanı bol olan elit kesime kesime hitap eden bir oyun haline geldi. acaba merak ediyorum. ne kadar büyük bir kesim oynayanlar içerisinde?

İKV de yaprak dökümü başladı ve hızla devam ediyor. telefonda konuştuğum arkadaşlarım dahil daha birçok kişinin oyunu bırakacağı kesin. böyle olacağı belliydi. :oops:
Kullanıcı avatarı
Serserixkratos
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Serserixkratos »

YeNiLMeYeNAdaM yazdı:Başka ne bekliyordunuz ? Plaket falan mı ?
İkv yönetiminin bunu 1-2 yıl öncesinden yapmaya başladığını hepiniz gördünüz.
1-2 yıldır sizleri elinde oyuncak etmek istiyor.
Uyandınız mı ? Uyandınızsa neden hala bırakmıyorsunuz ?
Bunları bilerek isteyerek devam ediyorsunuz,
oyunu seviyorsunuz demektir.
Gülü seven dikenine katlanır,o halde
gm'cik lere ses çıkaramazsınız.
Onlar patron ya,istedikleri gibi söğüşlerler sizi.
emile zolalardan bahsetmişsin yorgun,
ama emin ol hepiniz hugo'nun SEFİLLER'i ni oynuyorsunuz ! :roll:

YeNiLMeZzZ
'Kaybettikçe Bir Çentik Attı Alnımın Üstüne Tanrı'

Mutlu Bir Aşk Görmedim ben Çokmu Şey İstedim Senden ÖmRü eyLem,Ziyan Ettin Zalim. Bildiğim Yollar Kapandı Baktığım Heryer Karardı Yersiz Ansız Çektin Gittin Hain
Kullanıcı avatarı
TarKk
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen TarKk »

goktanri yazdı:Sizin gibi aklı başında arkadaşlarla tanışmak oyun içinde tatlı muhabbetler edip tatlı yaratık kesmek için. Sırf eğlencesine. Klan farkı olmaksızın. Amaç ne olabilirki başka.

mrb abicim (abi diorum çnku benden buyusunuz bellıkı) kesınlıkle duşuncelerınıze katılıyorum oyundan kurtulmak ıstıyorum ama çok sevdıgım arkadaşlarım var ve bende sızın amaçladıgınz gıbı sadece muhabbet ıçın oyunda bulunmaya çalışıyorum,, ınş. bıgun karşılaşırız oyunda =)
Resim
Kullanıcı avatarı
TarKk
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen TarKk »

MuRaTPoLaT yazdı:Çemberlitaş'ı aylardır heyecanla bekliyoruz neyse....

6-7 saat içeride durman gerekiyor tabi 6 saat durman gereken yerde hiç mi gruptan birinin işi çıkmayacak hiç mi biri yemek yemeğe gitmeyecek
hele birde örs ve canlanırken verdiğimiz normalinden kat kat pahalı olan ücretin düşürülmesi lazım
bugün plusm bitti arkadaşlarda çemberlitaşa giriyoruz gel dediler neyse girdik içeri tam 6 saat durabildik skype da en son biri yorgunluktan uyudu mu artık ne yaptı bilmiyorum hırıldamaya başladı dahada cevap alamadık çıkalım en iyisi sürenin dolması da yakındır deyip çıktık
bilgisayarın karşısında otur otur nereye kadar zaten parasız kalmışım 15 m vardı artık oda yok
Keşke kısa bir bölge olsaydı kısadan kastım her mekan için farklı girişler olsa en baştan başlamamız gerekmese devam etmek isteyen içeriden başka bir kapıyla diğer mekana geçse
Şu şans faktörü de işin en kötüsü tamam bölgeye girdik temizliyoruz kesiyoruz ve elimizde ne var sadece madalya bütün emekler onca saat hepsi çöpe
en sonunda biri şu bilgisayar başında ölüp gidecek grubu satmayayım buraya kadar gelmişiz hadi dayanayım biraz daha derken gidecek adam yorgunluktan

Sanki Cod Oynuyoruz yada Sankı Crysis oynuoruz 6 - 7 saat ne demek yaa.bu kdar zamn ıçnde bahsettıgım oyunlar bıtııor ve bızım ıkv mız sdce onlıne bı oyun bu kdar uzun surelı bı bölgeye ne gerek var.. :(
Resim
Kullanıcı avatarı
DiSMoTi
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen DiSMoTi »

TarKk yazdı:
MuRaTPoLaT yazdı:Çemberlitaş'ı aylardır heyecanla bekliyoruz neyse....

6-7 saat içeride durman gerekiyor tabi 6 saat durman gereken yerde hiç mi gruptan birinin işi çıkmayacak hiç mi biri yemek yemeğe gitmeyecek
hele birde örs ve canlanırken verdiğimiz normalinden kat kat pahalı olan ücretin düşürülmesi lazım
bugün plusm bitti arkadaşlarda çemberlitaşa giriyoruz gel dediler neyse girdik içeri tam 6 saat durabildik skype da en son biri yorgunluktan uyudu mu artık ne yaptı bilmiyorum hırıldamaya başladı dahada cevap alamadık çıkalım en iyisi sürenin dolması da yakındır deyip çıktık
bilgisayarın karşısında otur otur nereye kadar zaten parasız kalmışım 15 m vardı artık oda yok
Keşke kısa bir bölge olsaydı kısadan kastım her mekan için farklı girişler olsa en baştan başlamamız gerekmese devam etmek isteyen içeriden başka bir kapıyla diğer mekana geçse
Şu şans faktörü de işin en kötüsü tamam bölgeye girdik temizliyoruz kesiyoruz ve elimizde ne var sadece madalya bütün emekler onca saat hepsi çöpe
en sonunda biri şu bilgisayar başında ölüp gidecek grubu satmayayım buraya kadar gelmişiz hadi dayanayım biraz daha derken gidecek adam yorgunluktan

Sanki Cod Oynuyoruz yada Sankı Crysis oynuoruz 6 - 7 saat ne demek yaa.bu kdar zamn ıçnde bahsettıgım oyunlar bıtııor ve bızım ıkv mız sdce onlıne bı oyun bu kdar uzun surelı bı bölgeye ne gerek var.. :(
Sen Crysis'i 6-7 saatte bitirebiliyormusun :) Büyük başarı.
Dismotixfireman==>KaPTaNYaĞıZ[/center]

“Genel Sohbet” sayfasına dön