Kadim Hidrayı 1 saat gibi bir sürede keserek köşkümüzün başarısını hep beraber sergiledeik. Süre daha da kısa olabilrdi ancak kurulan düzene karşı koyan yada bilemeyerek zorlaştıran, iyi niyetli yardımların aslında işimizi zorlaştırdığını hepimiz gördük. Yinede sağlık olsun. Umuyorum ki bu ilk çok daha iyi başarıları ve taktikleri beraberinde getirecektir.
Ne varki bir de bu işin mutfağında kimler vardı şöyle hep beraber bir bakalım istiyorum. Neler yapıldı neler konuşuldu çok az bir kısmını paylaşalım istiyorum.
Yılmaz , Engin , EnKın , Selda, Cyberg Yüksel, Muhammet, Kerem, Winhoska, sherlands, Faruk sakarya, Can, Gençfbler, Bizanslar, Örgülülerden vardı sanırım bir kaç kişi, adını bilmediğim arz lardan mawi ejder ve güzide ekibi ve adını yazamadığım (Yazdıkalrımda yanlış olanlarda vardır affola ) onlarca beyefendi hanımefendiye tebriklerimi, teşekkürlerimi sunuyorum. Olgun şahsiyetleri ile uyum içinde olan tüm bu arkadaşları saygı ile selamlıyorum tekrar.
Dün Gelen tüm gurupların görevleri muhakkak olacaktır. Umarım sabote edilmez. Tüm karakterlerim kadimde sizlerin görevleri için hazır bekliyor.
Elbette her işte birileri sizlere yardım ederken, birileri yermeye, küçümsemsemeye, karalayıp hakaretler etmeye başlar. Genel gidiş ve doğamızın gereğide budur. Bir işe kalkışanlara neresinden nasıl yardım ederiz diye istişare ile yaklaşmak güzel ahlakın göstergesidir. Bulandırmak, kaos - karmaşa - kargaşa çıkarmak ise sığ ve çirkin davranıştan öte değil.
Mızıklananlara ithafen, Şahsım adına ve bir kaç arkadaşım adına belirtmek isterimki, sırf Yetenek sıfırlamak / düzenlemek için harcadığım para 6 m. fazladır. Hakeza seldanın, enkının da kaç kere makineye girdiğiini kendileri dilerse söylesinler. . 30 dan fazla iksir harcadım. hanginiz bu iksirlerden birini bana 75 bine satardınız ? iksir için harcadığım para 3m dan fazladır. ve 2 karakter düzenledim yani masraflar x2 idi. Alay edip gülenlerin bir çoğundan madeni 5 katı fazlasına satın aldım. ben madenleri neden aradığımı bilenler, 5 katına satarken nasılda 4 köşe olarak sırıtıyordunuz . O kadar izle , emek ver , o kadar kişyi bir araya getir..... Sonra bazıları gelsin hazıra konarak sıra alacak, zar atacak, sıra belirleyecek öylemi ? işte burda kopuyor herşey. Keser olmak yok maalesef, testere gibi olacaksanız buyrun. Sıraya riayet ederseniz herkesinki olur. yok biz kendimize yaparız diyenlere yolları açık olsun .
Rehberleri kör olanlar, ilerlemek yerine aynı yerde kalsalar hedefe daha yakın olurlar.
Milletin eline kalem verdik; "Şekil çizmeye başladılar".Ama unuttukları birşey var; "Silgi hala bizim elimizde".
İyi Forumlar.
Sazobali
Kankalarxbüyücü
Kankalarxbxex