...gülümseTAYFA yazdı:Millet haysiyetten mahrum kalmış çavuşum ne desek boş...
Yine hidranın 17 gücü kala kaçırdılar...
Adam Sandıklarınız ;) LODOSLAR BAKSA İYİ OLUR!!!
-
- FareAdam Düşmanı
Re: Adam Sandıklarınız ;) LODOSLAR BAKSA İYİ OLUR!!!
* ђéя séçίş, bίя ωazqéçίşтίr.....
- KonyaDabbee
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Arzın Çocukları
Alicavus yazdı:Boşuna bu kadar tartışma ve kargaşa. Bir görev için veya kp için sürekli kavgalar ve çatışmalar oluyor. Eskiden oyun böylemiydi ya da görevleri yaparken bu kadar mı kargaşa çıkarıyorduk?
Köşk gitmiş başka bir köşk gelmiş sanki, hırsızlıklar, yalancılar, iftiracılar vb. kişilerle dolmuş artık aklınızı başınıza getirme zamanı geldi. UYAN ARTIK BEYAZKÖŞK
ARKADAŞLAR HATLAR ÇOK KÖTÜ OLDUĞUNDAN DOLAYI OYUNA GİREMİYORUM YOKSA KADİM İÇİN BÜTÜN ÇALIŞMALARIM HIZLA SÜRMEKTEDİR. AMA HERKESİ BU GRUBA ALMAYACAĞIM ÇÜNKÜ ANLADIM Kİ AKLI BAŞINDA İNSANLAR OLMAZSA, BU TÜR GÖREVLER YÜZÜNDEN KARGAŞA ÇIKTIĞINI BİR KEZ DAHA GÖRDÜM VE YAZIK BİZLERE DİYORUM.
DÜN HERKES VURSUN DALSIN DİYORDUM Kİ; BAKTIM KLAN KANALINDAN (ADINI VERMEK İSTEMİYORUM)
BİR ŞİFACI : ALİÇAVUŞ VURMUŞTUR ONDAN DALIN DİYOR, KENDİSİ BENCİLİN BİRİDİR DİYE YAZDIĞINI GÖRDÜM CEVAP YAZAMADAN ELEKTRİKLER GİTTİ VE BİR DAHA GİREMEDİM. ŞİMDİ SİZLERE SORUYORUM EĞER BEN BENCİL BİRİ İSEM BENİMLE KONUŞMAYIN ARKADAŞLAR KİMİN DOST KİMİN YILAN OLDUĞUNU BİLEYİM.
Ali çavuş ben görev meraklısı değilim. Çoğu kişiye de dedim kesersem zevkine keserim birşey üretmem diye. Ben orada sizin hakkınız yendiği için tepki koydum. Önce Leydi Tayfanın hakkı yendi sonra senin hakkın yendi. Senin de herkese yardım ettiğini biliyorum. yeşilde gördüm seni kaç kere yardım ederken. Sizin hakkınız yendi kendileri vurdu yine kesemediler. kaçıracağım dedim ama kaçırmazdım. Lodoslardan bi farkım olsun dedim

Dağlar önümde diz çökerken Kayalara yalvarmam,
Nehirler bana akarken bir Damlayla uğraşmam.
Daha boyun bir karış.Otur dersine çalış.Oyun peşinde koşacagına Git adam olmaya çalış
- VicTorY
- Demirci Çırağı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Arzın Çocukları
Çoluk çocuk doldu yine oyun malum tatildeyiz artık şununda kavgası olur o benim yolumdan yürüdü ben buranın ağasıyım benim yolumdan yürüyemezsin yok ben bu kadimin tek vurması gereken kişiyim vuramassın felan oyun bu oyun gerçekte bile bu kadar seviyesi düşmez çoğu kişinin... Sizlere denicek bişey yok
VaMoSBieN ! VaMoSFENER !