RoA, Paşa, Göktürk ve diğer oyuncu arkadaşlarımız ile pazar günkü adesk buluşmasında çok keyifli dakikalar geçirdik. Bir arada bulunduğumuz fotoğrafı diğer arkadaşlarımızlada paylaşmak isteriz.
Buluşma fotoğrafları tamam, sıra çemberlitaş'ı bitirdiğinizi gösteren fotoğraflarda sanırım ben o günden beri sizlerin açacağı konuyu merakla beklemekteyim.
Özellikle ismen tanımasam dahi fotoğrafta belirtilen ismi ile " Paşaxipek " 'in iddialı konuşmaları hala saniye saniye kulağımda
SeLam Lar Arkadaşlar Ne güzel Buluşma Bu böyle. Fakat Orda Paşaxfurkan denılen Arkadasın adı YanlışLıkla yazılmıs Olmalı Cünkü Furkan O deyıl :=) Umarım Kısa zamanda Düzeltilir Iyı Forum Lar.
SaygılarımLa PAŞA Ların Loncası Lonca Kuva-i Milliye Lideri PAŞAEYÜP PAŞAKURMAY
İlk önce benim de bir düzeltme yapmam gerekiyor.Paşaxanıl olarak yazılan karakter Paşaxreiss olarak değiştirilsin Ayrıca dediğim şeylerin de arkasındayım bu bölgeyi de bitirebilmek için arkadaşlarımla birlikte elimizden gelen herşeyi yapacağımıza sonuna kadar inanıyorum İyi Forumlar...
Buluşma fotoğrafları tamam, sıra çemberlitaş'ı bitirdiğinizi gösteren fotoğraflarda sanırım ben o günden beri sizlerin açacağı konuyu merakla beklemekteyim.
Özellikle ismen tanımasam dahi fotoğrafta belirtilen ismi ile " Paşaxipek " 'in iddialı konuşmaları hala saniye saniye kulağımda
Siz merak etmeyin Söylediğiniz gibi hediyelerimiz hazır olsun biz bitirirz o çemberlitaşı