2. BÖLMEYE IŞINLANMAK İÇİN hangi görevi yapmak gerekiyor ?
çünki tıkkladığımda bişi diyordu . ?
Yardımcı olursanız sevinirim 1 kişi bile cvp verse ytr...
2. bölgeye ışınlanmak için HANGİ görevi yapmak gerekiyor en başta bir taş var ışınlanamamıştım ?
ÇEMBERLİ TAŞ 2. BÖLGE
- seagle
- Meteor Kaşifi

- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: Sentinus
ÇEMBERLİ TAŞ 2. BÖLGE
.......SeaGle (49 lwl)Büyücü
.......Dbsimsekdb(49 lwl)Savaşçı
.......FastxSeaGlexDbxI(49 lwl)Şifacı(^)AsHaB-ı KeHF)

*2254*

*2254*
- hilalxxfenomen
- Antrepo Bekçisi

- Sunucu: Tılsım
- Lonca: Z Y N
Re: ÇEMBERLİ TAŞ 2. BÖLGE
2. Bölgeye geçmek için 1. bölgeyi bitirmen gerekir eğer 1. bölgeyi bitirmişsen birdahaki girişinde istediğin bölgeden başlayabilirsin(sadece senin bitirmen yetmiyor gruptakilerinde 1. bölgeyi bitirmiş olması gerekir.)

xXFENOMENXx
- seagle
- Meteor Kaşifi

ÇOK SAOLUN 1. bölgede ne var BU ARADA ?

*2254*

*2254*
2. Bölge' ye direkt geçiş yapabilmek için tüm çemberlitaş görevlerinin yapılması gerekir. (Gaffarı öldür vs vs..)
http://www.facebook.com/istanbulkiyametvakti
- ISTANBULFATIHI
- Mezarlık Bekçisi

- Sunucu: Kuklacı
- Lonca: Ace Of Spades
Gaffar 2. bölge'de değil miydiSosyolog yazdı:2. Bölge' ye direkt geçiş yapabilmek için tüm çemberlitaş görevlerinin yapılması gerekir. (Gaffarı öldür vs vs..)
ISTANBULFATİHİ > FATIH

LoveLy ||||| M.Fatih KARATAŞ
- hilalxxfenomen
- Antrepo Bekçisi

1. Bölgede Gaffar yokki, Sanıyorum Yol Savaşçısı ve GBM-X Kesildikten sonra, GBM-X in bulunduğu yerde 2. bölgeye girişi olan ayrı bir kapı var.Sosyolog yazdı:2. Bölge' ye direkt geçiş yapabilmek için tüm çemberlitaş görevlerinin yapılması gerekir. (Gaffarı öldür vs vs..)

xXFENOMENXx
- seagle
- Meteor Kaşifi

HEH anladım gaffara kadar gidecen öldürecen normal kapıdan 2. bölgye gçp öldürecen ama sonra hepsi bittikten sonra Direk ışınlana bilicen... çok saolun çaktım köfteyiISTANBULFATIHI yazdı:Gaffar 2. bölge'de değil miydiSosyolog yazdı:2. Bölge' ye direkt geçiş yapabilmek için tüm çemberlitaş görevlerinin yapılması gerekir. (Gaffarı öldür vs vs..)

*2254*

*2254*
- ISTANBULFATIHI
- Mezarlık Bekçisi

- Sunucu: Kuklacı
- Lonca: Ace Of Spades
seagle yazdı:HEH anladım gaffara kadar gidecen öldürecen normal kapıdan 2. bölgye gçp öldürecen ama sonra hepsi bittikten sonra Direk ışınlana bilicen... çok saolun çaktım köfteyiISTANBULFATIHI yazdı:Gaffar 2. bölge'de değil miydiSosyolog yazdı:2. Bölge' ye direkt geçiş yapabilmek için tüm çemberlitaş görevlerinin yapılması gerekir. (Gaffarı öldür vs vs..)![]()
Diğer bölüme geçmek için GBM X kesilmesi gerekiyor. Dün'e kadar GBM X kesen grup olmadığı için 2. bölgeye giriş maalesef olmamıştır.*
* = Bir sunucuda oyun hatası nedeniyle GBM X kesilmiştir. Ardından oyun hatası olduğundan dolayı geri sarılmıştır.
ISTANBULFATİHİ > FATIH

LoveLy ||||| M.Fatih KARATAŞ
- seagle
- Meteor Kaşifi

BAK en başta ışınlanma şeyi var ondan şuan hiçkimse ışınlanamaz 2. bölgeye GAFFARA kadar bütün hepsi kesilinceISTANBULFATIHI yazdı:seagle yazdı:HEH anladım gaffara kadar gidecen öldürecen normal kapıdan 2. bölgye gçp öldürecen ama sonra hepsi bittikten sonra Direk ışınlana bilicen... çok saolun çaktım köfteyiISTANBULFATIHI yazdı:Gaffar 2. bölge'de değil miydiSosyolog yazdı:2. Bölge' ye direkt geçiş yapabilmek için tüm çemberlitaş görevlerinin yapılması gerekir. (Gaffarı öldür vs vs..)![]()
Diğer bölüme geçmek için GBM X kesilmesi gerekiyor. Dün'e kadar GBM X kesen grup olmadığı için 2. bölgeye giriş maalesef olmamıştır.*
* = Bir sunucuda oyun hatası nedeniyle GBM X kesilmiştir. Ardından oyun hatası olduğundan dolayı geri sarılmıştır.
çemberi bitirince ... Bidahaki girişinde o taşı kullana bilirsiniz o siszin dediğiniz başka ben ışın taşından bassediyom en baştaki ...

*2254*

*2254*
- hilalxxfenomen
- Antrepo Bekçisi

Bilader kim sana ne anlattıysa oyunla alakası yok o adamın!!seagle yazdı:HEH anladım gaffara kadar gidecen öldürecen normal kapıdan 2. bölgye gçp öldürecen ama sonra hepsi bittikten sonra Direk ışınlana bilicen... çok saolun çaktım köfteyiISTANBULFATIHI yazdı:Gaffar 2. bölge'de değil miydiSosyolog yazdı:2. Bölge' ye direkt geçiş yapabilmek için tüm çemberlitaş görevlerinin yapılması gerekir. (Gaffarı öldür vs vs..)![]()
Normal Çemberlitaş girişinden girecen! Khaos görevinin yapıldığı dar bölgede 2 Taarruz aygıtı var onları kesecen, kestikten sonra Santralden 1. Bölgeye girecen (ki eğer daha önceden 1. bölgeyi bitirmişseniz grubunuzdakilerle beraber hemen Jandarmaların önündeki Ruh taşından 2. Bölgeye ışınlanabilirsin, yok eğer bitirilmemişse 1. bölge gidip Yol savaşçısını ve GBM-X i kesmen lazım ve GBM-X in bulunduğu alanda 2. Bölgeye açılan bir kapı var oradan 2. bölgeye geçis yapacaksınız. Bukadar!!

xXFENOMENXx