Ne bu şimdi .S
- Tacsiz
- Çınaraltı Müdavimi
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Ata
Re: Ne bu şimdi .S
kazım kendini bu aralar bişey veriyor ayar cekecem yakında ama neyse loncamız köşkün köklü bir loncası onlara yakışır hareket edicem ve kazımın mallıklarını görmezden gelecem 12-13 yaşındaki bir çocukla uğraşmak bana düşmez zamanında neler yapabildiğimi ve neler yapabileceğimi gördüler umarım kafasını toparlayıp benimle uğraşmaya kalkmazlar

- LoSsTT
- İri Fare Avcısı
Görende reelde gördünüz bnide ona göre konuluyorsunuz sanıcak.Hata hakkında gerekli işlemler yapılır o yönden sıkıntı olmaz.Enes sana sözüm yok zaten sen otlamaya devam et.Bir gün skype den görüşeşim kameralı ordan herkezin yaşı belli olur kimin 12-13 yaşında olduğu merak etmeyin siz.Hadi iyi forumlar inrikam sahiplerine selam söyle allahtan 2 LoST 13 lodsun arasnda sizinkileri kesdik ogünden bu yana ha bire laf atıyorsunuz.
LoSTxKaZıM
LoSTxKaZıMm
LoSTxKaZıMmM
LoSTxKaZıMm
LoSTxKaZıMmM
- Tacsiz
- Çınaraltı Müdavimi
hadi ben ot çekiyom saf saf konuşuyom arada sen hep mal mal konuşuyon o ne olacak kazım gördük facete resimlerinizi kimi emo kimi apaci kimi kendini psikopat sanan 15-16 yaşında çocuk reelde bir yumrukluk işiniz var konuşuyorsunuz formda oyunda facete ahkam kesmeye benzemez real hayat orda havanız söner neyse fazla muhattap olmak istemiyorum seninle çok saydam kişiliğin olduğu için en iyisi senden uzak durmak hadi eyvallahLoSsTT yazdı:Görende reelde gördünüz bnide ona göre konuluyorsunuz sanıcak.Hata hakkında gerekli işlemler yapılır o yönden sıkıntı olmaz.Enes sana sözüm yok zaten sen otlamaya devam et.Bir gün skype den görüşeşim kameralı ordan herkezin yaşı belli olur kimin 12-13 yaşında olduğu merak etmeyin siz.Hadi iyi forumlar inrikam sahiplerine selam söyle allahtan 2 LoST 13 lodsun arasnda sizinkileri kesdik ogünden bu yana ha bire laf atıyorsunuz.

- LoSsTT
- İri Fare Avcısı
Haklısın 2 yumrukluk işimiz var 5 senedir taekwondo ile uğraşmıyorum kondisyonum yok maçlarda atılan tekmeler görsel amaçlı zaten herhangi bir etkisi olmuyor
Enes ot çekerek adam olcağını sanıyorsun arkadaşlarıma laf atıyorsun piskopat diye ama ot çektiğini burdan söyleyerek milletin sana olan bakış açısını değişceğinimi düşünüyorsun ?? sen gerçek haytla yüzleşcek cesarati kndinle bulmuyorsun ot çekerek kafa yaptığını düşünyorsun gerçekten uzaklaşıyorsun ama şunu bilki bir insanın yazdıkları kendi kişiliğini yansıtır oyundanda burdanda görüyoruz.
LoSTxKaZıM
LoSTxKaZıMm
LoSTxKaZıMmM
LoSTxKaZıMm
LoSTxKaZıMmM
- Tacsiz
- Çınaraltı Müdavimi
yerim taekwondo nu bir osmanlı tokadıyla yeri boylarsınız ben ot çekerek adam olduğumumu idda ediyorum nerenle okuyorsun sen anlamadım yerim arkadaşlarını senin arkadaşın yüzünden benim ismim hırsıza çıktı milletin bana bakış acısı benim umurumdamı sanıyorsun kazım burası bir oyun platformu benim arkadaşım dediğim kişi katil bile olsa banane derim sonuçta bu oyuna girip eğleniyorum amacımda buLoSsTT yazdı:Haklısın 2 yumrukluk işimiz var 5 senedir taekwondo ile uğraşmıyorum kondisyonum yok maçlarda atılan tekmeler görsel amaçlı zaten herhangi bir etkisi olmuyorEnes ot çekerek adam olcağını sanıyorsun arkadaşlarıma laf atıyorsun piskopat diye ama ot çektiğini burdan söyleyerek milletin sana olan bakış açısını değişceğinimi düşünüyorsun ?? sen gerçek haytla yüzleşcek cesarati kndinle bulmuyorsun ot çekerek kafa yaptığını düşünyorsun gerçekten uzaklaşıyorsun ama şunu bilki bir insanın yazdıkları kendi kişiliğini yansıtır oyundanda burdanda görüyoruz.
kazım benle selam alıp verdiğin yok bu 1
2 beni uzaktan yakından tanımıyorsun
3 eğerki tanıyorsanda benim boş yere birile laf yapmayacağımı bilmen yerek
4 eğerki beni tanımıyorsan etmiyorsan kim olduğumu bilip bilmeden biriyle tartışırken araya giriyorsan onun kadar sende suçlusundur gözümde tamam mı kardeş şimdi hadi eyvallah bir daha da biriyle tartışmadan önce araştır kim olduğunu

- DigitalKumSaati
- Çınaraltı Müdavimi
- Sunucu: Eminönü
Durum oyun hatasından ibarettir. Destek Takımına bildirim yapıldı ise;
* hata düzeltilecek
* çıkarlar için bu hata kullanılmış ise gerekli moderasyon uygulanacaktır.
Konu kişisel tartışmaya vardığı için kilitlenmiştir.
* hata düzeltilecek
* çıkarlar için bu hata kullanılmış ise gerekli moderasyon uygulanacaktır.
Konu kişisel tartışmaya vardığı için kilitlenmiştir.
İKV İletişim/Destek Formu için Tıkla!