HarunYILMAZ yazdı:Tebrikler Samed. Ancak bu yetmez Daha büyüklerini yerde Görmek isteriz
İşiniz zor Çalışın bakalım haydee
Pasa Tşker edıyoruzz ..Daha ıyılerını edecektık Ama yonetıcıler ızın vermıyorlar kesmemıze:D
Ama Pasa ızlemeye devam edınız Bızım grub farkımızla tum yaratıkların ustesınden gelırız ..COKKKKK yakında....XD
INSallah Daha buyuk Basarıları yakalarsnız Pasa ıı oyunlar..
Thexwanted yazdı:
ilk deılsiniz. tek şifa 3 buyu 2 savascı gırdık haşat ettik cıktık...
Yinede tebrikler.. iyi fromlar
Paşa Teşşekr edıyorum Ilk basta Ama bız zaten ılk kestık demedıkkı Sadece foruma gormuyenler ıcın foto Koydukkk KAsma kendını Sakın ol Sampıyon Sızsınız.. Thex Farkıyla yakında Thexmertkıng OLurr DD
Thexwanted yazdı:
Paşa Teşşekr edıyorum Ilk basta Ama bız zaten ılk kestık demedıkkı Sadece foruma gormuyenler ıcın foto Koydukkk KAsma kendını Sakın ol Sampıyon Sızsınız.. Thex Farkıyla yakında Thexmertkıng OLurr DD
Thexwanted yazdı:
Ulen herseyın ılkı bızde dıyorsunda:D Bı lodossun bı arz:D Sen Aynı bulent ersoy taktıgı yapıyorsun Ama bu cok Sakat ıss Ayık ol:DD Yanlıs anlasılma olmasın:DD